James Rodríguez - 16
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: James Rodríguez - 10
Nálam a meccs embere. Szenzációs volt, amit lenyomott védekezésben, ugyanakkor a támadásokhoz is rendre felért. Azért nem Benzemát mondom, mert most végre egy igazán nagy csapat ellen is megmutatta, hogy nem egy elveszett gyerek, ráadásul brutálisan javul meccsről meccsre. Csak így tovább kicsi, le a kalappal!

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
hehe írta:csak olyan lassú a kis husikám, hogy besírok
Nemtudom, én lassúnak egyáltalán nem nevezném. Inkább azt mondanám rá, hogy nem ez az erőssége.
Aki nálam lassú az:
-Xabi
-Khedira
-Stb. . .
ZIDANE
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
James topic.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem "lehetett" az erősebb,hanem FULL jobblábas volt,a balost nagyon kevésszer használta,többségben akkor amikor egy vs egyezett,mert a bal lábára tudott jól ütemben cselezni,és ott már csak a gól maradt.
Szinte mindig a jobb lábát használta. a balos csak "útban volt neki is"
Ez az egylábas szöveg amúgy is egy nagy baromság, fákingdzséniusz rivaldo is akkor vette elő a jobb lábát ha le akarta rajta vágni a körmeit.
Szinte mindig a jobb lábát használta. a balos csak "útban volt neki is"
Ez az egylábas szöveg amúgy is egy nagy baromság, fákingdzséniusz rivaldo is akkor vette elő a jobb lábát ha le akarta rajta vágni a körmeit.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mondjuk alapvetően a jobb lába lehetett az erősebb, de Copfocska kibaszott nagy zseni volt, bármit meg tudott csinálni bármelyik lábával. Klasszis szinten cselezett, lőtt, passzolt, és még gyors is volt.
Ó azok a 90-es évek, amikor a kapusok és védők seggre ültetése divat volt, megyek keresek is egy összefoglalót
Ó azok a 90-es évek, amikor a kapusok és védők seggre ültetése divat volt, megyek keresek is egy összefoglalót

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ismerem.hehe írta:sztem nézz utána jobbanR.M.C.F írta:2 lába volt. Úgy született. Ez igaz. Labda viszont nem találkozott a kettővel.
- hehe
sztem nézz utána jobbanR.M.C.F írta:2 lába volt. Úgy született. Ez igaz. Labda viszont nem találkozott a kettővel.

- ___Samy___
a védekezésben sokkal nagyobb területet játszott be, sokkal agilisebb voltmiro írta:Mivel volt jobb?___Samy___ írta:viszont sokkal jobb teljesítményt hoz le a jobb oldalon, mint bale
támadásban meg nem annyira sablon, sokkal több benne a váratlan
viszont kevesebbet használja a jobb lábát, állandóan vissza veszi és lassabb is, mint a walesi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Pont arra gondoltam a tegnap, hogy az egy dolog, hogy ballábas, de azért Robbentől tanulhatna egy, s mást.KAG írta: Akkor hol voltál az elmúlt pár évben, amikor Robben;Özil meg Di Maria rohangált nálunk?![]()
Talán helyet kellett volna cseréljenek CR-el, és akkor legalább nem kell visszahúzza beadás előtt.
De tegnap mindenki tötymögött, Iscónak is voltak hajmeresztő dolgai, CR is néhányszor olyan lassan akart cselezni, mint öreganyám (de legalább ő az ellenfél 16-osánál hagyja el a labdát). Tegnap mindenki lazázott, mert megtehették.
-
2 lába volt. Úgy született. Ez igaz. Labda viszont nem találkozott a kettővel.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mivel volt jobb?___Samy___ írta:viszont sokkal jobb teljesítményt hoz le a jobb oldalon, mint bale
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Engem addig nem igazán érdekel ez az egy lábas dolog, ameddig, küzd, hajt, és gólt gólpasszokat ad...
- hehe
ez mekkora baromságR.M.C.F írta:most sok nevet nem írok le. ..mondjuk egyet. Roberto Baggio. Akkor hasznàlta a gyengébb lábát ha fel kellett húzni a másik pár cipőt.___Samy___ írta:ennyire egylábas focistát én még nem láttam
viszont sokkal jobb teljesítményt hoz le a jobb oldalon, mint bale

valaha volt legjobb olasz focista, és simán kétlábas. kevered vkivel.

- ___Samy___
Egyszer lattam a jobb labat hasznalni
Akkor is olyan egy lecsuszott gyertyat csinalt a felszabaditasbol, hogy a hajam teptem
A tobbiek meg ha neha is, de azert be tudnak adni jobb labbal is
Akkor is olyan egy lecsuszott gyertyat csinalt a felszabaditasbol, hogy a hajam teptem
A tobbiek meg ha neha is, de azert be tudnak adni jobb labbal is
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
dehogynem, csak dinamikusabbak, viszont Jamesnek nem is ez az erőssége... amúgy a jobb oldalon sokkal jobban él, mint középen___Samy___ írta:Kozuluk egyik sem ennyire egylabas
Baggiot meg sajnos nem lattam ugy igazabol jatszani, tul fiatal voltam meg akkoriban
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Kozuluk egyik sem ennyire egylabas
Baggiot meg sajnos nem lattam ugy igazabol jatszani, tul fiatal voltam meg akkoriban
-
most sok nevet nem írok le. ..mondjuk egyet. Roberto Baggio. Akkor hasznàlta a gyengébb lábát ha fel kellett húzni a másik pár cipőt.___Samy___ írta:ennyire egylábas focistát én még nem láttam
viszont sokkal jobb teljesítményt hoz le a jobb oldalon, mint bale