OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 25., szerda 9:45

Halfkey írta:
Remy írta:

Hogyne, csak itt 6 oraval elorebb vagyok, es napkozben nem igazan telozok. :D :coffee:

Veres jatek, rendorsztori, dupla dinamit, sarkany kozbelep forgatasi helyszineket nezek, na meg Bruce Lees dolgokat. :mrgreen:
Ezen azert nagyot nevettem :D Valaki elmegy Tajvanba, es ezek a fo latvanyossagok neki :D :D
Tajvan ezek nem voltak, ez HK. :kalapos:

Nyilvan a fo reszek melletti programok ezek. Igy legalabb nem csak egy random utcan setalok, hanem egy olyanon, ahol volt valami. Tobb a tartalom.

Mindezt persze JCVDs Bloodsport poloban. A teljesseg kedveert.

Fun fact: piacon belefutottam egy Best of Comunism CDbe (valogatott mozgalmi dalok) :lol: magyar CD.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 25., szerda 9:14

Remy írta:
realbeckham írta: Hol van remy? Napok óta nem látni. Remélem jol van :luck:
Hogyne, csak itt 6 oraval elorebb vagyok, es napkozben nem igazan telozok. :D :coffee:

Veres jatek, rendorsztori, dupla dinamit, sarkany kozbelep forgatasi helyszineket nezek, na meg Bruce Lees dolgokat. :mrgreen:
Ezen azert nagyot nevettem :D Valaki elmegy Tajvanba, es ezek a fo latvanyossagok neki :D :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 25., szerda 9:09

nmate írta:
realbeckham írta: Este mielőtt választasz egyet, előtte csekkold le a lába között. Nehogy meglepi érjen.
Az Thaiföld te amerikai :mrgreen:
Akkor ertheto is, hogy miert koveti Trump korabbi ajanlasait: "Grab 'em by the pussy" :mrgreen:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. szeptember 25., szerda 8:55

Nem szégyen az :-* 2024 van
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 25., szerda 8:42

nmate írta:
realbeckham írta: Este mielőtt választasz egyet, előtte csekkold le a lába között. Nehogy meglepi érjen.
Lehet sajat tapasztalat alapjan irja :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 25., szerda 8:41

kiveve, ha pont azt keresi, ha mar teljes elmenyre vagyik :kalapos:
thereisonly1ronaldo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 25., szerda 8:41

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. szeptember 25., szerda 8:31

Este mielőtt választasz egyet, előtte csekkold le a lába között. Nehogy meglepi érjen.
Lord Xavi

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 25., szerda 8:28

Koszi, megvan. :D

Tajvan amugy jobb, mint Hongkong, kb minden szempontbol. Mondom ezt ugy, hogy en birom HKt is.

De ha valaki netan tervezne errefele jonni, akkor Tajvant nyomassa. Az hibatlan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. szeptember 25., szerda 8:23

Uhh. Hal istennek. Remekul hangzik. Érezd jol magad. :)
Lord Xavi

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 25., szerda 8:14

realbeckham írta: Hol van remy? Napok óta nem látni. Remélem jol van :luck:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. szeptember 25., szerda 8:04

Hol van remy? Napok óta nem látni. Remélem jol van :luck:
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 17:52

nmate írta: Hát még hogy le lesz terhelve, amikor a hellel cigizős,
Ez mennyire tipukus kep...de nem csak otthon, Becsben is. Botrany.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 24., kedd 17:49

Hát még hogy le lesz terhelve, amikor a hellel cigizős, mekizős, lidl péksütit ebédelő réteg felnő és 30 évesen krónikus betegségek alakulnak ki ezek miatt, pedig a normál életvitel mellett egyébként egészségesek lennének. Na, majd ha így jön valami hasonló járvány...

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 24., kedd 15:41

Nika91127 írta: Alapvetően az idősebb, segítségre szorulók helyzete romlott. A hozzátartozók nem mertek a papához/mamához menni, nehogy elkapja. Emiatt kiszáradtak, elestek, stb. Csomó idős betegünk volt, akkt operáltunk, negatív volt, de a család nem tudta látogatni, mert ők pozitívak voltak.

Nem volt egy egyszerű időszak az ellátásban, na.
Értem, ez valóban egy valid szempont. De talán ezek kisebb veszélyt jelentettek rájuk, mint egy covid okozta tüdőgyulladás. De ez már laikus tipp.
Én nagymamám akkor esett el, mikor már normális mederben folytak a dolgok, rendszeressen látogattuk, és sajnos nem is tudott belőle már felépülni.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 24., kedd 15:33

nuevo_ericco írta:
kiserik írta: Ericco: a többlethalálozás nem köthető a helytelen kezeléshez és a terrorban, elszigetelésben tartáshoz?
Ha az orvosok még nem jöttek rá, hogyan kell helyesen kezelni, mik lehetnek a szövődmények rövid és hosszú távon, ezért tele az intenzív osztályok, akkor a helyes viselkedés nem az, hogy bizonyos korlátozásokat vezetünk be, ameddig meg nem ismerjük azokat vagy meg nem jelennek az oltások?
Az elszigeteltség pedig nem értem, hogyan ronthat a helyzeten egy gyorsan, légben terjedő terjedő járvány esetén. Ezt megmagyarázhatnád.
kiserik írta:Egy influenza járványba is rengetegen meghalnak
Nem tudom, miért ignorálod az arányaiban több/magasabb kifejezéseket.
Nika91127 írta: Nem vagyok infektes. De minden "nagy járvány" első hullámában a halálozás magasabb - nem ismert a pontos kezelesi mechanizmus.
Ahogy írod, új vírus volt, amelyik könnyen terjedt. Szerintem erről szóltak a korlátozások, a kisebbik rosszat választja a társadalom, hogy a védtelenebbeket minél nagyobb arányban megvédje. Mert előre senki sem tudta, mit tartogat a szervezete, és idő kellett az orvostudománynak, hogy kiismerje azt, kifejlesszük a vakcinákat. Minél lejjebb nyomni a számokat.
Nika91127 írta: Kollegammal egyszerre lettunk betegek, nekem kb semmi, neki szivritmuszavara lett. Mindketten 30 körül.
Egy jó barátom szintén szívritmuszavaros lett, többszörr visszatérő pánikrohamokkal. Szintén 30-as éveiben.
Alapvetően az idősebb, segítségre szorulók helyzete romlott. A hozzátartozók nem mertek a papához/mamához menni, nehogy elkapja. Emiatt kiszáradtak, elestek, stb. Csomó idős betegünk volt, akkt operáltunk, negatív volt, de a család nem tudta látogatni, mert ők pozitívak voltak.

Nem volt egy egyszerű időszak az ellátásban, na.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 24., kedd 15:29

kiserik írta: Ericco: a többlethalálozás nem köthető a helytelen kezeléshez és a terrorban, elszigetelésben tartáshoz?
Ha az orvosok még nem jöttek rá, hogyan kell helyesen kezelni, mik lehetnek a szövődmények rövid és hosszú távon, ezért tele az intenzív osztályok, akkor a helyes viselkedés nem az, hogy bizonyos korlátozásokat vezetünk be, ameddig meg nem ismerjük azokat vagy meg nem jelennek az oltások?
Az elszigeteltség pedig nem értem, hogyan ronthat a helyzeten egy gyorsan, légben terjedő terjedő járvány esetén. Ezt megmagyarázhatnád.
kiserik írta:Egy influenza járványba is rengetegen meghalnak
Nem tudom, miért ignorálod az arányaiban több/magasabb kifejezéseket.
Nika91127 írta: Nem vagyok infektes. De minden "nagy járvány" első hullámában a halálozás magasabb - nem ismert a pontos kezelesi mechanizmus.
Ahogy írod, új vírus volt, amelyik könnyen terjedt. Szerintem erről szóltak a korlátozások, a kisebbik rosszat választja a társadalom, hogy a védtelenebbeket minél nagyobb arányban megvédje. Mert előre senki sem tudta, mit tartogat a szervezete, és idő kellett az orvostudománynak, hogy kiismerje azt, kifejlesszük a vakcinákat. Minél lejjebb nyomni a számokat.
Nika91127 írta: Kollegammal egyszerre lettunk betegek, nekem kb semmi, neki szivritmuszavara lett. Mindketten 30 körül.
Egy jó barátom szintén szívritmuszavaros lett, többszörr visszatérő pánikrohamokkal. Szintén 30-as éveiben.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 24., kedd 15:24

kiserik írta: :lol: :lol: :lol:

Kitartást Nika.
Realista24 írta:

Igy lenne otosom a lotton, hogy tudtam, ezt fogod irni. :D

A covidot elkapok kore es a szovodmenyektol szenvedok (es benne meghalt emberek) sokkal szelesebb spektrumu, mint a 70+os korosztaly.

2017-ben meg ugy tartotta a WHO, covid idejen meg teljesen mast. Most akkor mi az igazsag?
Persze hogy szélesebb spektrumú. De a nagy átlag mégis az. A fiatalabbak körében is vannak/voltak szar egészségi állapotban lévők. És nem hiszem hogy nagyon mellé lőnék, de influenzába is szoktak meghalni 70-nél fiatalabbak.

Bakker pont te hoztad a múltkor a hírt, hogy kiderült a németeknél mi mindenben hazudtak, csak hogy veszélyesebbnek állítsák be, mint amilyen volt.
Nem hiszem, hogy különösebben nyomatékosítani kellett a szitut, mert épeszű ember felfogta az első pillanattól annak a veszélyét, hogy mi történik, ha az egészségügyi ellátórendszer túl van terhelve és nem sikerül ellátni nem csak a COVID-osokat, hanem más betegségben szenvedőket is kapacitás hiány miatt.

Ha megengeded visszakérdeznék: nem egy veszélyes szituáció az ha tele vannak a korházak hónapokig? Mintha a hozzászólásaid tónusa próbálná elvenni az akkori helyzet súlyosságát. De lehet félreértelmezem, akkor javíts ki.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 24., kedd 15:15

nuevo_ericco írta: Ha már másnak nem hisztek, higgyetek a többlethalálozási adatoknak, számoknak, amelyek a korábbi covid-mentes, influenzajáványos évekhez képest mutatnak európai átlagban +8%-os növekedést (ami azt jelenti, nálunk mégmagasabb volt). Azért az már picit több, mint egy statisztikai tévedés.

https://www.statista.com/statistics/141 ... in-europe/

https://www.thelancet.com/journals/lane ... 7/fulltext
Nem vagyok infektes. De minden "nagy járvány" első hullámában a halálozás magasabb - nem ismert a pontos kezelesi mechanizmus.
Söt, a covidban ugyanarra az adott terapiara masok mashogy reagáltak.
Kollegammal egyszerre lettunk betegek, nekem kb semmi, neki szivritmuszavara lett. Mindketten 30 körül.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 15:14

kiserik írta:
Realista24 írta:

Most hogy ki mit kommunikal, irrelevans, de a legnagyobb baromasg mar bocsass meg, elbagatelizalni egy ilyen dolgot azzal, hogy korabban is meghaltak az oregek, meg mindig is voltak szar allapotban levo fiatalok.

Felhoztad a WHO-t, amire reagaltam, aztan annyiban is hagytad.

Ertem en, hogy divat lett felso leguti megbetegedesnek bellaitani, mert gondolom szakmailag ide lehet leginkabb besorolni, de reszemrol ez is a nagyobb rossz elbagatelizalasa.
Nika doki nem véletlenül írta azt amit. A Covid egy felső légúti vírusos betegség. Nem több, nem kevesebb. Pont úgy ahogy az összes ilyen esetén, a kezeletlen szövődményekbe bele lehet halni.
>>>
reszemrol ez is a nagyobb rossz elbagatelizalasa.
Kiszalltam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: