Hát érdekes évad lesz. Ebben a részben nem volt túl sok beszéd egyébként.

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. október 21., hétfő 13:13
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2013. október 21., hétfő 12:58
Egyszerű, meg kell nézni mikor lépett fel utoljára Hadházi kolléga. Számomra magason ő a legjobb jelenkori magyar humorista, bármikor meghallom, 1 percet nem bírok ki röhögés nélkül. Még van egy pár jó rajta kívűl is, de ők is kezdenek eltűnni a Showderből.pheco írta:Gyerekek, ez a Showder katasztrófa. Már a tavalyi széria is bűn gyenge volt, azt hittem kicsit összekapják magukat, de nem. Én is kiállhatnék kb... Van 3-4 jó humorista, akiken lehet nevetni kicsit, de a többi az borzalmas.
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. október 21., hétfő 12:46
az utolsó részben meg volt magyarázva...Demes írta:Én kb 1 hét alatt végeztem az első évaddal, amit most kicsit sajnálok, mert utálok várni a részekre. Főleg ahogy a 2ik évad startolt... Tetszik hogy egyre jobb lesz a sorozat, ahogy megyünk előre, pedig nagyon féltem a második évadtól.Remy írta:Egyre jobb ez a Zöld Íjász12. részt fejeztem be, de nem tudok leállni vele
Bár kicsit sok a bocsánat kérés benne
![]()
2évadról:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Laurel hirtelen utálja az Íjászt és elakarja kapni dolog csak nekem tűnik nagyon logikátlannak? Annyira nincs oka erre a 180as fordulatra... Csak kicsit zavaró, ezt meg lehetett volna talán oldani kcisit jobban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 21., hétfő 12:34
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nő2évadról:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 21., hétfő 10:25
Én csípem a Lilit, de nem nyújtott egy maradandót sem. Inkább a megjelenése, a kisugárzása viszi őt is. Míg a Marci az válogatón nagyon jó volt, meg most is. De egyébként múlthéten a megfelelő emberek párbajoztak. Most is Anikónak kellett volna. Azért élő showban ilyen hamis éneklést még nem nagyon hallhattunk eddig. Őt meg a Marci és a Lili is elintézte volna. Na mind1, nekem szimpi volt a Marci. Most már hajrá Danics.Anis írta:A párbajban valóban jobb volt, de ha az EGÉSZET nézzük, akkor ég és föld a kettő. Illetve előző hétvégén szerintem és sokak szerint neki kellett volna párbajoznia. Szóval már rég nem kellett volna itt lennie.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. október 21., hétfő 0:39
Én kb 1 hét alatt végeztem az első évaddal, amit most kicsit sajnálok, mert utálok várni a részekre. Főleg ahogy a 2ik évad startolt... Tetszik hogy egyre jobb lesz a sorozat, ahogy megyünk előre, pedig nagyon féltem a második évadtól.Remy írta:Egyre jobb ez a Zöld Íjász12. részt fejeztem be, de nem tudok leállni vele
Bár kicsit sok a bocsánat kérés benne
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 21., hétfő 0:25
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 21., hétfő 0:07
A párbajban valóban jobb volt, de ha az EGÉSZET nézzük, akkor ég és föld a kettő. Nem tudom énzted-e az elejétől fogva, de Marcika már 3x kieshetett volna. Az első válogatón nagy volt, továbbment, utána papírról próbálkozott, de Gabi továbbnyomta, majd újra volt egy bakija és megint tovább mehetett. Illetve előző hétvégén szerintem és sokak szerint neki kellett volna párbajoznia. Szóval már rég nem kellett volna itt lennie. plusz talán előző héten volt egy bevágás előadása előtt, hogy a dalszöveget sem tanulta meg és Gabi kizavarta, hogy k...a gyorsan tanuld meg!pheco írta:Tóth MarciSokkal jobban énekelt, mint a Lili, mondom ezt úgy, hogy őt is csípem. Még az Alföldi is elismerte, hogy jobb a Marci erre hülye Szikora
Nem is nézem tovább, Danics nyerje meg aztán annyi.
ők nem is értem mit keresnek itt. A mentorházból őket kellett volna továbbvinni. a csávó nagyot énekelt a mentorházban, a Django dalát, sajnos azt youtube-n nem találtam meg. Máshol fent van szerencsére.Galacticos írta:fat phoenixnek.
+1Dupla D írta:Ez a Marcigyerek az egész műsor alatt nyomta a nagyképű faszságait. Nagyon örülök, hogy végre kiesett.
sztem már a tavaly előtti is katasztrofális volt. sajnos lecsengett, kifacsarták őket, mindenhova mentek fellépni, cool éjjel-nappal adta a műsort. Elején nagyon jók és újak voltak, manapság full átlagosak, semmi extra. 1-2 kiemekedőbb van, többi "tucat".pheco írta:Gyerekek, ez a Showder katasztrófa. Már a tavalyi széria is bűn gyenge volt, azt hittem kicsit összekapják magukat, de nem. Én is kiállhatnék kb... Van 3-4 jó humorista, akiken lehet nevetni kicsit, de a többi az borzalmas.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 20., vasárnap 23:43
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 20., vasárnap 22:31
Dupla D írta:Ez a Marcigyerek az egész műsor alatt nyomta a nagyképű faszságait. Nagyon örülök, hogy végre kiesett.
én bírtam ,lehet mert kicsit hasonló a mentalitása meg a stílusa mint az enyém.poronty írta:Már múlt héten ki kellett volna esnie ennek a Marci gyereknek. A mezőny amúgy gyengébb, mint eddig bármikor pedig azt hittem, hogy ez lehetetlen. Az egyetlen pozitívum, talán Alföldi, aki reálisan látja többnyire a dolgokat, de remélem jövőre nem lesz új évad.
HozzászólásSzerző: poronty » 2013. október 20., vasárnap 22:27
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. október 20., vasárnap 22:19
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 20., vasárnap 22:09
Én is az Anikót vártam párbajra, és mondom mindegy ki a másik fél, úgy is jobb lesz, erre meg két olyan párbajozik akiknek drukkoltam, és az esik ki akinek leginkább..Galacticos írta:a párbajban tényleg jobb volt sokkal marci.. alföldi is rá szavazott volna ha lili nem az ő versenyzője még mondta is hogy "ha nem lenne férfiatlan húzás..." de lilinek sem kellett volna kiesnie, ilyen párbajdallal meg marcinak se, simán jennifer aniston lebutított verziójának vagy a fat phoenixnek.pheco írta:Tóth MarciSokkal jobban énekelt, mint a Lili, mondom ezt úgy, hogy őt is csípem. Még az Alföldi is elismerte, hogy jobb a Marci erre hülye Szikora
A Szabi-Illarra hasonlóságot még bele lehet látni, de a Bence-Jesét én nem fedeztem felBoky írta:bocs, h most nem közvetlen a témához szólok, de én vagyok az egyetlen akinek a barátok köztös csávóról illarramendi jut az eszébe, istenes bencéről meg jesé?
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. október 20., vasárnap 22:06
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 20., vasárnap 22:00
a párbajban tényleg jobb volt sokkal marci.. alföldi is rá szavazott volna ha lili nem az ő versenyzője még mondta is hogy "ha nem lenne férfiatlan húzás..." de lilinek sem kellett volna kiesnie, ilyen párbajdallal meg marcinak se, simán jennifer aniston lebutított verziójának vagy a fat phoenixnek.pheco írta:Tóth MarciSokkal jobban énekelt, mint a Lili, mondom ezt úgy, hogy őt is csípem. Még az Alföldi is elismerte, hogy jobb a Marci erre hülye Szikora
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 20., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 19., szombat 23:46
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. október 19., szombat 0:42
messideco írta:Keresek egy animációs sorozatot:
Régen a Duna TV-n adták.
A történet körülbelül arról szól, hogy van egy afrikai fiú,kinek neve Samba (talán), egy beszélő nyúl és egy lány aki reggel antilop, este lány. Nekik így hárman össze kell gyűjteniük talizmánokat, és ezért mindenféle kalandokba keverednek.
Van egy ellenséges istenség is, aki mindig keresztbe tesz nekik, és van egy majma. Ez a majom ha megharapott egy embert, akkor az ember szeme pirosan izzik majd.
A végén mindig eljutnak a célhoz a folyó szellemeihez.
Sajnos többre nem nagyon emlékszem.
Remélem valakinek beugrik majd, a 2000-es évek közepe táján adta a televízió, lehet francia sorozat, de nem teljesen biztos.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 19., szombat 0:19
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 18., péntek 20:21
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem