Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 9:30

hehetheoriginal írta: Menjel jatszani inkabb a kis konzoloddal, ne szolj bele a nagyok tarsalgasaba
Nagyok tarsasaga, azert vagy ovodas szinten…

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. november 1., kedd 9:27

Az az egy Neymar is hajára kenheti a tehetségét. Én is inkább abból a halmazból kérek játékosokat akik nem mennek át az eyetesteden. :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 9:19

Igaz, de endrick neve nem most merult fel tegnap eloszor.
Nem hinnem, hogy azok alapjan amit a honapok során lattam tole, abbol vilagklasszis elit tamado lesz. Nincsenek meg azok az alapok hozza, nem ugy szuletett.
Persze vinicius is annak szamit manapsag, aztan vannak bajok ott is boven...
Meglatjuk, 40ert ha tudjuk hozni, akkor nyilvan hozzuk, de szamomra csalodas, hogy a brazil foci az elmult 10 evben mindössze egy db neymart tudott kiköpni magabol, mint gigatehetseg.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 1., kedd 9:16

Hehe! Fasza ez az eye teszt, de 1 meccs alapján meg Yt videók alapján semmit sem ér. Ott van a Sesko gyerek. Hí de fasza, hú de fasza 1 összefoglaló alapján, közben meg a csapatából sem tud kitűnni. Sokkal célravezetőbb, ha valaki megtetszik, akkor veszed a fáradtságot és megnézed 5 meccsen, majd utána hirdetsz eredményt nyilvánosan. Persze akkor is ki fognak röhögni (Jovicnál tapasztaltam), de sokkal jobb képet kapsz a játékosról.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 9:16

Menjel jatszani inkabb a kis konzoloddal, ne szolj bele a nagyok tarsalgasaba
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. november 1., kedd 9:15

Viszont en eddig sokkal inkabb a barella vagy tielemans igazolas mellett lettem volna de ez az angol gyerek kezdd nagyon meggyozni. Persze lehet hogy magasabb polcon sules lesz, mert egett mar meg sok ember a dortmund utan de a gyerek nagyon erett jatekot mutat. Meg mindig piszok fiatal iden a golok is jonnek, es az is sokat elmond rola szerintem hogy 16evesen mehetett volna barmelyik pl top klubba de inkabb a dortmundot valasztotta. Tchouameni ar korul hoznam mostmar.

Meg a hollandoknal arra a gakpora is erdemes lehet figyelni, ha tud a jobboson is jatszani, jo aron o is hasznos lehetne.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 9:08

Süti írta: Mondjuk a jóistetn magyarázza meg nekem hogy eyetesten seskoban miben látszik több, mint endrickben "OLYAN KVALITÁSOK ALAPJÁN AMIBEN ÚGYSE FOG FEJLŐDNI EGY 16 (!!!!!) ÉVES GYEREK".

De lehet csak kellene az a szemműtét. :mrgreen:
Pont errol beszeltem neki multkor. Azt sem fogta fel igazabol, hogy gyenge bajnoksagban jatszik Sesko, de meg ONNAN sem emelkedik ki. Csatar lettere nevetseges statisztikaja van, csetlik botlik sokszor. Ott volt Daka, aki tobb golt lott, mint ahany meccsen jatszott, aztan angliaban siralmas statot hoz. De ott volt az az azsiai csatar is, akit szinten a lipcse vett meg es adta is tovabb, mert 0 az ember, pedig meg o is sokkal jobb volt tole. Minamino is felsult, egyedul csak Haaland alkot azota is. Itt van a legnagyobb brazil tehetseg, aki sokkal jobb hatekonysaggal fejezi be a tamadasokat, sokkal harciasabb, tobbet fut. Erettebb mar most, mint par 25 eves tamado es akkor a nagy eye test szakerto megmondja a tutit.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 8:57

De mondj mar legyszives 3 embert akit felsztaroltal az elmult 15evbol, es ertelmes karriert futott be.
amig nem erted meg a kulonbseget a potencial es a jovendomondas kozott, addig nincs mirol beszelni.

En arról beszelek, hogy eleve az eye testen atmeno emberek kozul, az extra alapanyagbol kell válogatni, inkabb legyen vki ubertehetseges, a tobbi majd kiderul, mert sok egyeb dolgon is mulik, minthogy falabu, 120 centis ostoban jatszo gyerekre verjunk el penzt idot es energiat, aztan varjuk a csodat, mikor mar eleve lehetetlen vallalkozas volt.
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. november 1., kedd 8:52

hehetheoriginal írta: Latom ujabb ember nem erti mi a kulonbseg az eye-test, potenciál es a jovendomondas kozott.
En amugy kajak birom hogy te egyedul vagy helikopter es ragaszkodsz az elkepzeleseidhez. :) De mondj mar legyszives 3 embert akit felsztaroltal az elmult 15evbol, es ertelmes karriert futott be.
Mert ami rohadt nagy sules volt, abbol en tudok szerintem nem 3mat hanem vagy 5x annyit. Ertem hogy nem josolsz de ennyi rutinnal nem igaz hogy nem szamolod bele azt hogy nem minden a nyers tehetseg.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 8:47

Galacticos írta:
hehetheoriginal írta: Latom ment a sok downvote a hszemre, ezek szerint az itteni futballtudosok nem akarjak, hogy vilagklasszis elit tamadoink legyenek, akik akkor is eldontik a meccset, ha pl egy benzema kifujt a kora meg a serulesei miatt :lol:

R24: te magad mondtad mibol indulsz ki, erre utaltam
Mert ha rajtad mulna egy pato balotelli csatar parossal allnank ki, mogottuk egy fasza ganso dembele es vergodnenk a bent maradasert. :lol:
Valamelyik nap lattam hogy 32 evesen az oreg mario az fc sionba nyomja, pedig 2012ben o volt a tokeletes csatar minden szempontbol. Egy meccs alapjan. :vivo: :mrgreen:
Latom ujabb ember nem erti mi a kulonbseg az eye-test, potenciál es a jovendomondas kozott.
Egész életedben csalódni fogsz a fociban ezzel a hozzáállással, sosem lesz senki és semmi elég jó.
Ezzel tisztaban is vagyok, nekem ezzel nincs is semmi bajom.

De imadom, hogy a sok brazilfoci expert akarja itt megmondani nekem, hogy az elmult nagyjabol 30 ev brazil focija ismereteben melyik jatekosrol mit gondoljak :lol:
thereisonly1ronaldo

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. november 1., kedd 8:34

Mondjuk a jóistetn magyarázza meg nekem hogy eyetesten seskoban miben látszik több, mint endrickben "OLYAN KVALITÁSOK ALAPJÁN AMIBEN ÚGYSE FOG FEJLŐDNI EGY 16 (!!!!!) ÉVES GYEREK".

De lehet csak kellene az a szemműtét. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 1., kedd 8:13

Eddig nem reagáltam még egy downvoteal sem erre hehe mert unalmas ismételni ugyanazokat a dolgokat, de lassan könyörögsz érte. Évek óta nem fogod fel, hogy attól hogy a világtörténelem során voltak jobb játékosok, meccseket a jelenlegi felhozatalban, a jelenlegi ellenfelek kell nyerni, a most elérhető legjobbakkal - bármilyen korlátoltak legyenek is. Állandóan mindenkit R9hez hasonlítasz, ő a mérce, de egyébként ugye szerinted nem volt se előtte se utána soha hozzá fogható játékos. Egész életedben csalódni fogsz a fociban ezzel a hozzáállással, sosem lesz senki és semmi elég jó. De persze ezt már szerintem 30x biztos leírták neked az emberek más és más szavakkal, de sosem megy át üzenet.

Engedd el az egészet, vagy legyél realistább (:D).

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. november 1., kedd 8:06

hehetheoriginal írta: Latom ment a sok downvote a hszemre, ezek szerint az itteni futballtudosok nem akarjak, hogy vilagklasszis elit tamadoink legyenek, akik akkor is eldontik a meccset, ha pl egy benzema kifujt a kora meg a serulesei miatt :lol:

Mert ha rajtad mulna egy pato balotelli csatar parossal allnank ki, mogottuk egy fasza ganso dembele es vergodnenk a bent maradasert. :lol:
Valamelyik nap lattam hogy 32 evesen az oreg mario az fc sionba nyomja, pedig 2012ben o volt a tokeletes csatar minden szempontbol. Egy meccs alapjan. :vivo: :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 7:57

Latom ment a sok downvote a hszemre, ezek szerint az itteni futballtudosok nem akarjak, hogy vilagklasszis elit tamadoink legyenek, akik akkor is eldontik a meccset, ha pl egy benzema kifujt a kora meg a serulesei miatt :lol:

thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 1., kedd 7:42

Szar játékos vagy nem szar, azt olvastam Calafat már kilakított egy jó viszonyt a családdal és a játékossal. Ennek mindenképp örülhetünk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 31., hétfő 18:17

Fantasztikus hogy tudod miből indulok ki :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 31., hétfő 17:28

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
Tamado, tamado, innentol mindegy mi a poszt, legalabbis az en ertekrendemben.
Szerintem egy kozepcsatarnak teljesen mas kvalitasok kellenek, mint egy szelsonek.
Mert a mai gyenge kis fütyfürütty felhozatalbol indulsz ki.
En elvonatkoztatok ettol, nalam egy támadó akarmilyen poszt, eros, gyors, technikas, ketlabas, kreativ, dinamikus, okos, fineszes, a leheto legtobbszor optimalis megoldast valaszto, osszjatekban is jo kombinativ keszsegu, esszel, az ellenfelnel gyorsabban jatszo, jo helyzetfelismero, golra törő, ziccerben, stresszes szituban higgadt, jo befejezo jatekos.
Most leirtam ronaldot kb, ha odateszem, hogy strapabiro is pluszban, akkor ilyen jatekos nem letezik kb.
De nalam ez a cel, erre kell a leheto legjobban torekednie, ezek kozul a legtobbet kipipalni. Nyilvan vannak, amiken lehet fejleszteni, de az alapveto dolgok, genetika, testfelepites, izomzat tipusa, tehetseg, labdaerzek, ezeknek kell alapbol überextranak lennie, aztan ha van kitartas es profizmus, akkor a tobbit raepiteni es fejleszteni.
De sztem nem mondok neked ujdonsagot, max a kulonbseg, hogy te posztra leosztva keresel jatekost, en meg alapbol a tehetseget, futballtudast es fizikumot, adottsagokat nezem, es akkor felolem kotetlenul barhol extrat tud vki nyujtani.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 31., hétfő 16:58

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

De ugyanazt kell tudniuk, ha nem is ugyanaz a poszt?
Szerintem egy kozepcsatarnak teljesen mas kvalitasok kellenek, mint egy szelsonek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 31., hétfő 16:46

Realista24 írta:
gutihaz14 írta: Ancelotti could be sanctioned 4 games for his declarations about Asensio's penalty.

ott gebedjetek meg. múlthéten még bocsánatot kértek hogy elcsaltatok egy gólt most meg mikor pontjaink múlottak rajta és úgy csaltátok el akkor jön a bünti ha felszólalunk
Fake hir volt az a bocsanatkeres.
akkor 1 hétig azt hittem van emberi oldaluk is azoknak. akkor főleg gebedjenek meg. :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 31., hétfő 16:45

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Megint megy az ertetlenkedes, azert a mozgaskulturaban, ahogy a labdahoz ernek, a kreativitasban, helyzetfelismeresben lehet latni a kulonbseget, ezek meg altalaban veleszületett dolgok, nem lehet tanulni, nem szamit nagyon az eletkor.
De ugyanazt kell tudniuk, ha nem is ugyanaz a poszt?
thereisonly1ronaldo

Vissza: