HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. október 6., kedd 18:53
Update:davi10 írta: A korona-karantén témához: Mi matricát se kaptunk, 1x beszéltünk telefonon az ÁNTSZ-szel, de semmi. Aztán lehet nekünk is a postaládába van...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. október 6., kedd 18:21
Nem tudom hogy jon ide a media, de juniustol talan 1 het kivetelevel barmikor atmehettel Romaniabol Magyarorszagra 24 orara. Elvileg holnaptol is atmehetsz, csak visszafele roman oldalon var a 2 het karanten. (nyilvan ceges ut meg ingazok kivetel)Kercsó írta: szeptember 1 óta kétszer léptem át a magyar határt személyautóval. egyszer románia, egyszer pedig szlovákia irányából. senki nem kérdezték tőlem, hogy hová megyek. engedtek tovább mindenféle tranzit-cetli/karantén nélkül... túl van fújva a médiában a határellenőrzés.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 6., kedd 17:48
Egy bejegyzéssel lejjebb leírtam, hogy mivel jár ha repülsz. Nem a médiából szedtem, hanem saját tapasztalat.Kercsó írta: szeptember 1 óta kétszer léptem át a magyar határt személyautóval. egyszer románia, egyszer pedig szlovákia irányából. senki nem kérdezték tőlem, hogy hová megyek. engedtek tovább mindenféle tranzit-cetli/karantén nélkül... túl van fújva a médiában a határellenőrzés.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. október 6., kedd 17:43
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 6., kedd 15:08
Nekem sok választásom nem voltMarky írta:Teljesen random az egesz. Ismerosom egyutt lakott egy pozitiv teszttel is rendelkezo fertozottel, de pont elkoltozott a tesztelese elott es hiaba lett lejelentve a kontakt, nem kereste fel senki.davi10 írta: A korona-karantén témához: Mi matricát se kaptunk, 1x beszéltünk telefonon az ÁNTSZ-szel, de semmi. Aztán lehet nekünk is a postaládába van...
HozzászólásSzerző: géza » 2020. október 6., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. október 6., kedd 12:50
Teljesen random az egesz. Ismerosom egyutt lakott egy pozitiv teszttel is rendelkezo fertozottel, de pont elkoltozott a tesztelese elott es hiaba lett lejelentve a kontakt, nem kereste fel senki.davi10 írta: A korona-karantén témához: Mi matricát se kaptunk, 1x beszéltünk telefonon az ÁNTSZ-szel, de semmi. Aztán lehet nekünk is a postaládába van...
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. október 6., kedd 11:56
Nekem van egy grafikus haverom, már a mestert is elvégezte. Mondta, hogy "rendes", heti 40 órás melót most nem olyan egyszerű találni, inkább megbízásokat csinál (logók, lemezborítók meg a franc tudja még mit), olyanokat biztos lehet találni mondjuk az upwork.com-on.Tjacks írta: Nyilván ezt pontosan megmondani nem lehet, de szerintetek mennyi idő alatt lehet reális alap tudást szerezni ahhoz hogy egy junior grafikus állást megpályázzak?
HozzászólásSzerző: Petr » 2020. október 6., kedd 10:29
Tjacks írta: Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket/véleményeteket kérni:
féléve kezdtem el két adobe programot "tanulni", szeretnék majd egyszer grafikusként dolgozni.
Napi szinten foglalkozom velük, általában 1,5- 2 óra( gyerkőc mellett már nincs több időm).
Nyilván ezt pontosan megmondani nem lehet, de szerintetek mennyi idő alatt lehet reális alap tudást szerezni ahhoz hogy egy junior grafikus állást megpályázzak?
Kéne egy kis lelki fröccs![]()
Köszi!
A lényeg lemaradt : Photoshop és Illustrator programot használok.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 6., kedd 10:26
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 6., kedd 9:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 6., kedd 9:19
Ahh olyan könnyen nem szabadultok tőlemRealista24 írta: Karantén alatt még a madridomot is kerülni kéne![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 6., kedd 6:55
Karantén alatt még a madridomot is kerülni kéneSteve írta: Sziasztok! Steve vagyok, nem keresek új kapcsolatot, nem kellenek tanácsok a szexuális életem rendben van, merevedési és vizelettartási gondjaim nincsenek.
Viszont azt kérdezném, hogy ült-e már valaki karanténban innen? Kijönnek Budapesten leellenőrizni?
Kell valami papírt kitölteni, ha kijönnek?
Én most itt pár napja elvagyok a sárga matricámmal a házközösség üzenőfalán és a piros matricámmal az ajtómon. Én vagyok a ház legrémisztőbb egyede.Lesz helyem a liftben legalább, ha kiszabadulok.
De Budapesten mennyire járnak ki ellenőrizgetni?
Ez a repülés mókás volt. Reptér full üres, tarts távolságot stb..majd a check-in után bezúdítanak egy gépnyi embert kis szűk helyre és végül ülsz egy teli gépen egymás szájában. Leszálláskor meg mindenki nyomul a másikon keresztül a kijárathoz és összetapadva áll mindenki csak ,hogy kijusson..tarts távolságot.Miközben valami aluliskolázott agyhalottra az előttem ülő helyen 5x szólt rá a stewardess, hogy a faszi ne az állára tegye a maszkot hanem az kötelezően a szájon és az orron legyen. Ez megterhelő bizonyos embereknek repüléskor.
![]()
Na mindegy érdekes volt. A karantén meg uncsi, remélem le tudom rövidíteni, ezen dolgozok.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. október 6., kedd 6:17
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. október 6., kedd 1:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. október 6., kedd 0:34
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 6., kedd 0:09
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. október 5., hétfő 16:35
http://www.bazar-pecs.hu/Marky írta: Ne izguld túl, kis sétálgatás, beszélgetés, talán 1-2 ital. Első alkalmakat pont a túltervezéssel lehet elrontani.![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. október 5., hétfő 16:31
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem