Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Saul nejének a kémkedő hapsija is érdekes lesz...bár az elmúlt hetek után már meg se lepne, ha a Medve tudna mindenről és direkt tartaná meccsben a fickót. Az is jó kérdés, hogy Brody-val mit kezdenek, a heroin "kúra" után nincs éppen topformában.El Tigre írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Adom.Realista24 írta: Szezon eddigi legjobb része
A sok maszatolás után, most már tényleg beindulni látszik, így a végére![]()
Kíváncsi vagyok , hogy Saul mit akar Brodytól,hogy megtegyen ...
Ha már Homeland : a könyv is kiváló szerintem
Sorozatok, TV műsorok
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Sorozatok, TV műsorok
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Adom.Realista24 írta: Szezon eddigi legjobb része
A sok maszatolás után, most már tényleg beindulni látszik, így a végére
Kíváncsi vagyok , hogy Saul mit akar Brodytól,hogy megtegyen ...
Ha már Homeland : a könyv is kiváló szerintem
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Homeland 8. rész
Szezon eddigi legjobb része
Szezon eddigi legjobb része
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tényleg jó rész volt a Tbbt legutóbbi epizódja
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor Sheldon rácsapott Amy seggére, kifakadtam 
Egyébként a Tahm új évadja is nagyon jó, nekem valamiért bejön ennek a sorozatnak ez az egyszerű humora
Sokkal többet szakadok a részeken, mint mondjuk a Himym utóbbi évadjain.
Egyébként a Tahm új évadja is nagyon jó, nekem valamiért bejön ennek a sorozatnak ez az egyszerű humora
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!NeeeeeP. Krisz írta:Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bakker az csak most esett le hogy Slade Wilson nem más mint Deathstroke![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bakker az csak most esett le hogy Slade Wilson nem más mint Deathstroke
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bakker az csak most esett le hogy Slade Wilson nem más mint Deathstroke
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- h3x0r
Eleg nehez lett volna hamarabb megnezni, mivel ma jelent megGalacticos írta:csak ma néztem meg a big bang theory új részét .s07e09.
hát sírok ilyen jó rész régen volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor sheldon berúgott amy apjával hát szakadtam geci.![]()
Egyebkent tenyleg, vagany resz volt
- Galacticos
csak ma néztem meg a big bang theory új részét .s07e09.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor sheldon berúgott amy apjával hát szakadtam geci.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor sheldon berúgott amy apjával hát szakadtam geci.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem vagyok benne biztos, őszintén bevallom nem rémlik tisztán a dolog. De szerintem igen, tudott róla.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Így már világosabb
Tanulgatom a képregényeket, elsősorban a DC-re fókuszálva
A második spojlerre nem tudod a választ?
A második spojlerre nem tudod a választ?
"And my heart will leave you never."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát a képregényeket átírják szívbaj nélkül ebben a sorozatbanmessideco írta:Ócska húzás volt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Arrow S2E7
Ócska húzás volt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a két visszatérés, bár lehet a képregényben is így van, akkor nem szóltam semmit.
Moirát még mindig gyűlölöm Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy nem volt a szervezők köztt a férje és Oliver eltűnésében? Egyik rész végén még az első évadban talán telefonált egyet, és mondta, hogy elindultak, vagy valami ilyen.
Ócska húzás volt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a két visszatérés, bár lehet a képregényben is így van, akkor nem szóltam semmit.
Moirát még mindig gyűlölöm Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy nem volt a szervezők köztt a férje és Oliver eltűnésében? Egyik rész végén még az első évadban talán telefonált egyet, és mondta, hogy elindultak, vagy valami ilyen.
"And my heart will leave you never."
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
GoT: Befejeződött a 4. évad forgatása.
Már alig várom.
És még egy kis GoT: Az összes haláleset a könyvekben.
(Nem spoileres! Legalábbis nem annyira.
)
Már alig várom.
És még egy kis GoT: Az összes haláleset a könyvekben.
Hatalmas sorozat, vágj bele!Galacticos írta:ezt nézi vagy nézte valaki?
- h3x0r
En ugy ertettem, hogy olyan sorozat, ami tobb evadon keresztul ment es kevesebb mint 10 reszbol all egy evad. Mert nyilvan egy csomo uj sorozat van, amit par resz utan kaszaltak. (mondjuk ebben az esetben a Spartacus pont kivetel). De az angolok nagyon szeretik az ilyen 6-9 reszes evadokat.Demes írta:IT Crowd nem 4 évad és 25 rész?Azert van jo par sorozat, ami kevesebb mint 10 részből all. (Coupling, IT Crowd, Spartacus - Gods of the arena)
En par napja neztem meg az utolso reszt, csak ajanlani tudom. Laza kis sorozat, nincs tele poenokkal, de igy kikapcsolodaskent tokeletes. (egyebkent fognak kesziteni egy mozifilmet is, elvileg januar kozepen kezdik forgatni)Galacticos írta:ezt nézi vagy nézte valaki?
- Galacticos
ezt nézi vagy nézte valaki?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arrow s2 e7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vertigo adta, de ideje volt már meghalnia. Túlzásokba se essünk
Felicityt veszélyeztette, nem maradhatott tovább a Földön
Merlyn meg durva, kíváncsi vagyok mihez kezdenek a visszatérésével. Pláne, hogy ott van Brother Blood is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vertigo adta, de ideje volt már meghalnia. Túlzásokba se essünk
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
MIÉRT KELLETT???Remy írta:Akarod mondani 2 hetet...Demes írta: Ismét nehéz lesz kivárni azt az egy hetet...December 4-én jön a 8. rész. Nyilván Flash előtt kell szünetelni
Kétlem, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vertigo ne haljon meg, illetve neki megtalálták a holttestét. Még érdekesebb, hogy Thea(bang, bang, bang) Merlyn lánya és, hogy MI A SZAR LESZ EBBŐL?????Demes írta:Na mégjobb, kösziRemy írta: Akarod mondani 2 hetet...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is, adta neki. Bár lehet hogy majd Ő is visszatér, ha már Merlyn-nek is megynmate írta:
Még Arrow0207hez:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én sajnáltam Vertigot, jó karakter volt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
IT Crowd nem 4 évad és 25 rész?Azert van jo par sorozat, ami kevesebb mint 10 részből all. (Coupling, IT Crowd, Spartacus - Gods of the arena)
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
első kettőről még csak nem is hallottam, Spartacusba anno én is belenéztem, de nekem (sem) jött be. Talán majd 1x megnézem, de az nem manapság lesz. Róma című hasonló sorozat viszont előbb kap majd egy esélyt.h3x0r írta:Azert van jo par sorozat, ami kevesebb mint 10 részből all. (Coupling, IT Crowd, Spartacus - Gods of the arena)
Közben eszembe jutott még a Misfits - Kívülállók is, ami szintén elég kevés részből álló sorozat. Első négy évadát láttam, ebből az első kettő elég pöpec volt, utána az egyik főszereplő kiírása után már csökkent a színvonal, majd a 4.ben már full új volt mindenki. nem is csodálkozom, hogy kaszálták és az 5.évaddal vége lesz. pedig jól indult. elég szabadszájú fajta.
Falling skies - Éghasadás (imdb 7,1) is kevésbé ismert, de jó sci-fi sorozat. Földönkívüliek támadják meg a Földet és eléggé megcsappan az emberek száma. Ellenben egy kis csoport ellenáll a támadásoknak és folyamatosan nyomon követhetjük a kisebb-nagyobb részsikereiket.
Illetve aki nem látta még a Orphan Black (imdb 8,1) című sorozatot az adhat neki egy esélyt. Sorozatjunkie-n így írtak róla: "Nem hittem volna, hogy létezik még sorozat, ami ennyire le tud kötni. Mintha ő maga irányítana, hogy nézzem meg egyből a következő részt. A rejtély nem hétköznapi, a kiszámíthatatlan válaszok egyre több kérdéseket vetnek fel, minden rész tartalmaz egy fordulatot… (A színészek teljesítményét már meg sem említem.) Egyszerűen zseniális! Az Alias és a Fringe nézői nyugodtan próbálkozhatnak vele"
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!