Ez a film nem a Faust álltal említett Soedenbergh-film... Áldom a magyar forgalmazók címfordítását...

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 4., szombat 16:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 4., szombat 16:03
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 14:37
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajnos nem merték meglépni, pedig tényleg hatalmas lett volna. (Igaz, ez esetben valószínűleg szétvertem volna valakit vagy valamit a moziban.torjack írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Legalább halt volna meg a végén. Az egy odaszabós végkifejlet lett volna.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 4., szombat 11:23
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 3., péntek 22:45
Bullock még hagyján, de Clooney...a kamera másik végén jobb helyen van. Színésznek nálam elég középszerű. Mint Affleck.De őszintén, a film már ott elvágta magát, hogy Clooney és Bullock a két főszereplő. Véleményem szerint jelenleg ők a két legtúlértékeltebb színészek a palettán. Ehhez jött még az, hogy Bullocknak egyedül kellett volna megmentenie a filmet, ami szerintem még sok más színésznek sem sikerült volna, és az alakítása még elfogadható is volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 3., péntek 22:40
torjack írta: Jackass? Lehet csak én vagyok finnyás, de ha Jackass, a hányinger hamarabb rám jön, mint a röhögőgörcs...
Tavalyi csak most lett elérhető. Amúgy ez nem a tipikus Jackass. Itt csak Knoxville van Irving Zisman-nek öltözve, és az "unokájával" bohóckodik.nmate írta:Jackassből pont egy ilyen 10-15 percnyi videó esetleg ami vicces. De másfél órán át ennyi ön/közpusztítást végző embert nézni? No way man.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. január 3., péntek 22:29
csabi* írta:nem korai még január 3.án kijelenteni hogy az az év vígjátéka ?Remy írta:Kijött az ÉV VÍGJÁTÉKA (Na, jó az a Wall Street) a Jackass - Bad Grandpa![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 3., péntek 22:07
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 3., péntek 22:03
Jackass? Lehet csak én vagyok finnyás, de ha Jackass, a hányinger hamarabb rám jön, mint a röhögőgörcs...Remy írta:Kijött az ÉV VÍGJÁTÉKA (Na, jó az a Wall Street) a Jackass - Bad Grandpa![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 3., péntek 21:52
nem korai még január 3.án kijelenteni hogy az az év vígjátéka ?Remy írta:Kijött az ÉV VÍGJÁTÉKA (Na, jó az a Wall Street) a Jackass - Bad Grandpa![]()
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 3., péntek 21:38
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sztori valóban gyenge, hatalmas klisé. Baromira untam magam közben, szinte semmi sem történik, a fordulatok meg kiszámíthatók. Cuaróntól jobb filmet várnék.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nem ilyen lenne a látvány vagy mondjuk nem az űrben játszódna akkor szeretnék ennyien? Szerintem eszméletlen pocsék volt a sztori. Klisé klisé hátán, Bullock vízbe érkezése után még vártam, hogy esetleg egy tengeralattjáró bedarálja, majd azt is túléli, vagy mondjuk ráesik egy meteor.
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. január 3., péntek 21:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 3., péntek 20:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 3., péntek 17:16
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. január 3., péntek 17:12
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 3., péntek 15:50
Azért annyira nem volt rossz, hogy a filmben nem szereplő Banderas jobbat nyújtott volna.Anyaka írta:Pedig néhol elég gépies volt, ami még gond se lenne, de nem olyan volt a karaktere. Banderas többet tett az egészhez szerintem.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. január 3., péntek 15:47
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. január 3., péntek 15:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 3., péntek 15:23
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. január 3., péntek 15:21
Faust írta:Másodjára már nekem sem tetszett túlzottan a Gravity, ennek ellenére elismerem, de egy hetesnél nálam nem ér többet.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem