Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az ferrarihehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor az a fasz beszedi a sokéves lude tabit és a fehér lamboval menne haza a country clubból

HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. január 11., szombat 16:52
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az ferrarihehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor az a fasz beszedi a sokéves lude tabit és a fehér lamboval menne haza a country clubból
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 11., szombat 16:43
Csak nehogy óriási csalódás legyenSanti írta:Ez a Dumb és Dumber még mindig egy hatalmas állatság, nem lehet nem szeretni ezt a két kretént.![]()
Alig várom már az újat, jaj de nagyon messze van még az ősz...
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. január 11., szombat 16:30
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 11., szombat 15:04
hát Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a temérdek eltúlzott vagy nem eltúlzott mocskolás, kurvák, drog és alkohol és ahogy ez tálalva van, undorító módon, amikor mennek először svájcba a repülőn, amikor az a fasz beszedi a sokéves lude tabit és a fehér lamboval menne haza a country clubból, stbstb sikítva röhögtünk, óriási kifacsart, beteg humor az egész, ahogy ezek a gecik csak azért mert pénzük van, azt hiszik, hogy ők az istenekszerintem nem tízpertíz, mert nem volt túl sok poén benne, de ami benne volt az hatalmas... én még mindig ott tartok, hogy
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 11., szombat 14:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 11., szombat 13:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 11., szombat 1:34
Ha nem az a gyufafejű játszik, még 6.5 is lehetneZsombor írta:Máténak meg FAF, hogy 6-ot adott rá.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 11., szombat 1:24
Bizony.Kerlon írta:Én tegnap/ma az Időről időrét néztem. Hát azt gondoltam, hogy valami romantikus sablon lesz, de teljesen más volt, mint amire számítottam. Egész jó kis dráma és egész tanulságos az életre nézve. Szerintem nézzétek meg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 11., szombat 1:08
szerintem nem tízpertíz, mert nem volt túl sok poén benne, de ami benne volt az hatalmas... én még mindig ott tartok, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Donnie mesél a gyerekeiről és : éljetek szabadon vagy valami ilyesmi.hehe írta:wolf street walljai vagy mi a fasz
szóval rég röhögtem ennyit egy filmen, ez eléggé betalált, tízpertíz![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 10., péntek 14:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 10., péntek 0:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 10., péntek 0:42
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. január 9., csütörtök 23:31
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 9., csütörtök 23:25
Szerintem is kicsit atestek a lo tuloldalara ebben. Nem is volt amugy olyan nagyon hatasos a film mint ahogy varna az ember. Jo volt azert, de nem kivalo. Minden elemeben hozott egy jo szintet, csak hianyzott a plussz. (mekkora klise b+, de akkor is igy volt!h3x0r írta:Peldaul tobbszor is 1-1 dramai jelenetet, vagyis inkabb kepet 30-40 maspercig neztunk. Ennek semmi ertelmet nem lattam, tulsagosan is dramaiak akartak lenni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 9., csütörtök 23:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 9., csütörtök 17:00
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. január 9., csütörtök 16:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 9., csütörtök 1:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 9., csütörtök 0:07
Simán. Már csak azért, hogy nagyban nézzem őkettorjack írta:Uwe Boll műremekeire is? Vagy a Batman és Robin?Mondjuk 350ft-ot bármelyik moziban lévő filmre kifizetnék![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 9., csütörtök 0:05
Uwe Boll műremekeire is? Vagy a Batman és Robin?Mondjuk 350ft-ot bármelyik moziban lévő filmre kifizetnék![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem