Kegyetlen gyors a gyerek, ráadásul 1v1-ben is eléggé jól tolja. Erőszakos, nagy küzdő. Bár szerintem esélytelen őt elhozni az ágyúsoktól. Amúgy egyik kedvenc, remélem szép pályát fut be.hehe írta:tetszik oxlade-chamberlain is kp-ra.

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 16., kedd 22:44
Kegyetlen gyors a gyerek, ráadásul 1v1-ben is eléggé jól tolja. Erőszakos, nagy küzdő. Bár szerintem esélytelen őt elhozni az ágyúsoktól. Amúgy egyik kedvenc, remélem szép pályát fut be.hehe írta:tetszik oxlade-chamberlain is kp-ra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 16., kedd 22:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 16., kedd 22:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 16., kedd 20:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 16., kedd 19:15
Azért élni akarok még egy kis időtNem szoktad cinkelni az Gauchokat? :mrgreen:
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 16., kedd 18:54
Nem szoktad cinkelni az Gauchokat?morientes írta: Persze azért írtam Pitt bullt :-) Amúgy se szeretek diszkriminálni,még viccből sem nagyon :-)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 16., kedd 18:34
Persze azért írtam Pitt bullt :-) Amúgy se szeretek diszkriminálni,még viccből sem nagyon :-)Pontosan. De a "feka" sem kel, h kriterium legyen mert akar Vidal is lehetne. Nekem mindegy.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 16., kedd 18:17
Pontosan. De a "feka" sem kel, h kriterium legyen mert akar Vidal is lehetne. Nekem mindegy.morientes írta: Ezt írtam is mikor a spanyolokkal játszottak.Iniestaék tudták uralni a kp-t sok labdajáratással.Egy pit bull elég lenne,mellé egy kreativabb playa,mint pl az általad felhozott Banega.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 16., kedd 18:10
Ezt írtam is mikor a spanyolokkal játszottak.Iniestaék tudták uralni a kp-t sok labdajáratással.Egy pit bull elég lenne,mellé egy kreativabb playa,mint pl az általad felhozott Banega.Nem hinnem, h jo otlet lenne ket feka egyszerre - bar bevalhat. De nekem nagyon nem tetszett a Francia valogatottban a Pogba-Matuidi kettos. Tulsagosan is defenziv volt.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 16., kedd 18:02
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 16., kedd 17:58
De mindegy is. Mashogy latjuk.numberone1 írta:a Madridistan volt:Kerlon írta:Kerestem, hogy hol írtam nem találtam,Az a baj, hogy sokan csak abból tudnak ítélkezni, hogy egy játékos hány gólt lőtt, hány gólpasszt adott. Ezért van olyan nehéz dolga a védekező játékosoknak kitűnni a mezőnyből. Pogbat én nem láttam sűrűn játszani, de azonkívül, hogy kiállították a spanyolok ellen teljesen korrekt teljesítményt hozott, amit általában a Juveban is lehoz.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 16., kedd 17:57
a Madridistan volt:Kerlon írta:Kerestem, hogy hol írtam nem találtam,
De mindegy is. Mashogy latjuk.Az a baj, hogy sokan csak abból tudnak ítélkezni, hogy egy játékos hány gólt lőtt, hány gólpasszt adott. Ezért van olyan nehéz dolga a védekező játékosoknak kitűnni a mezőnyből. Pogbat én nem láttam sűrűn játszani, de azonkívül, hogy kiállították a spanyolok ellen teljesen korrekt teljesítményt hozott, amit általában a Juveban is lehoz.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 16., kedd 17:52
konkrétan Özil meg Ini között van némi differencia___Samy___ írta:nem értem miért akarod mindig a mi (leendő) állományunkat a barcáéra hajaztatniHasonlóan a Barcáéhoz:
--------Busquets
-----Xavi
---------------Iniesta
így felrajzolva tényleg ugyanúgy néznek ki, de az ellátott feladatok alapján teljesen másképp, és ez nálunk egyáltalán nem működne, egyrészt azért, mert a keret nem ilyesmire alkalmas, másrészt ehhez több évnyi együttlét kell és csapatszintű játék mind támadásban, mind védekezésben
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 16., kedd 17:44
nem értem miért akarod mindig a mi (leendő) állományunkat a barcáéra hajaztatniHasonlóan a Barcáéhoz:
--------Busquets
-----Xavi
---------------Iniesta
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 16., kedd 17:01
Én csak azért gondolnám jó megoldásnak,ha már annyira kell az a csatár,mert játékban passzol a csapatba.Falcao elérhetetlen,más opcio meg nem nagyon van.Kerlon írta:http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5859_n.jpg
Nem akarok komoly vitát indítani, de akik szerint (nem tudom, hogy milyen formában játszik idén) Agüero lenne az a csatár, aki majd beveri az összes helyzetet meg 25-30 gólt fog rúgni évente, azok ezt a táblázatot komoly nézegessék csak. Nem is emlékszem olyanra, hogy komolyabb szezont lehozott volna...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 16., kedd 16:56
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 16., kedd 16:44
Nagyon egy húron pendülünk , de már egész régen észre vettem ezt. :-) Pontosan így látom én is. Nem istenítem Agüerot, nem álmaim netovábbja egyszerűen csak a lehetőségekhez képest mérlegeltem, pont a fentebb leírt két szempont alapján, ennyi. Gyakorlatilag az idézett szöveg minden egyes betűjét adom.numberone1 írta:Higuhoz elore lepes lenne jatekban igen, joval olcsobb mint Cavani igen. Ennyi. Ha nem jon az sem nagy gond. A kp-t erositsuk meg, es Carvajal aztan akkor is mar rendben leszunk. De a kp-ra kell 2 playa, mert sovany, lassu es most meg csak Khedirarol beszeltem. Alonsonak meg talan utolso eve lesz, szoval kell vki helyette is meg iden.
Amúgy ezzel én is így vagyok, csak örülnék, ha a francia el is érné azt, hogy állandó kezdő csatár legyen ő Madridban (nem feltétlen a jelenről beszélek, mert most annak kellene lennie igazság szerint, hanem az elkövetkező évekről), ahhoz pedig úgy érzem nem kicsi teljesítmény, és hozzáállásbeli javulás szükséges a részéről, amikre úgy érzem képes lenne, csak nem tudom miért nem teszi meg.Kerlon írta:Nekem összességében mindegy lenne, hogy kipadozik Benzema mellett.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 16., kedd 16:36
Nem értetted a lényeget. Én őszintén szólva nem hoznék csatárt, ha maradna a két jelenlegi, de inkább Torres védelmébe szálltam. Amúgy mi a különbség a 2 ember közöt? 3 gól meg néhány perc... Nekem összességében mindegy lenne, hogy kipadozik Benzema mellett.RealRaúl77 írta:![]()
![]()
Agüerot nem érted miért akarják néhányan, de Torrest hoznád. Oké.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 16., kedd 16:35
Kerlon írta:http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5859_n.jpg
Nem akarok komoly vitát indítani, de akik szerint (nem tudom, hogy milyen formában játszik idén) Agüero lenne az a csatár, aki majd beveri az összes helyzetet meg 25-30 gólt fog rúgni évente, azok ezt a táblázatot komoly nézegessék csak. Nem is emlékszem olyanra, hogy komolyabb szezont lehozott volna...
Agüerot nem érted miért akarják néhányan, de Torrest hoznád. Oké.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 16., kedd 16:32
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem