Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Babinho

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. május 18., vasárnap 8:20

🚨@BREAKING: Xabi Alonso arrived in Valdebebas

https://www.instagram.com/reel/DJo3wePJ ... lzNDk5Yngz

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 18., vasárnap 4:42

gutihaz14 írta:
RealRaúl77 írta:

https://www.facebook.com/groups/1424774 ... 706912962/

Kérlek, kérlek! Vigye Alaba Militao párost is!
még jó hogy nem akar egy ilyen tufa mozgasu jatekost a csapataban, total kapufa volt zidane ezzel az igazolassal
Valóban olyan volt mint egy kapufa, főleg a City ellen, Grealish lovesenel, ami kijött róla és BL címet ért kb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. május 18., vasárnap 0:41

ferni írta: Lehet utálni Mendyt, de nevetséges ami megy.

2/2 BL címben nagyon is komoly szerepe volt.

Mikor jól ment a csapatnak sose múlt rajta semmi szinte, viszont mikor egy rakás trágya volt az egész, védelem meg a KP is full homály, akkor ő neki is előjött minden hibája, ami volt bőven.

Volt már itt jobb meg rosszabb balbekk is, mint ő.
Én meg azt modnom, mikor jól ment a csapatnak elbírtuk, mikor meg rosszul akkor kijött, hogy mekkora kolonc. Soha se volt húzó ember, megmondták neki maradj hátul, passzold le a legközelebbi embernek, így nehezen tudott nagy bajt csinálni. Támadáshoz 0 hozzáadott értéke volt, így maradt ereje védekezni, ennyi volt a hasznunk, ezt volt hogy sikerült megoldania. Csak ez 40 éve volt, hogy a balhátvédnek ennyi volt a dolga, azokat hívták balbunkónak, ami tökéletesen illik rá.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 17., szombat 23:23

Lehet utálni Mendyt, de nevetséges ami megy.

2/2 BL címben nagyon is komoly szerepe volt.

Mikor jól ment a csapatnak sose múlt rajta semmi szinte, viszont mikor egy rakás trágya volt az egész, védelem meg a KP is full homály, akkor ő neki is előjött minden hibája, ami volt bőven.

Volt már itt jobb meg rosszabb balbekk is, mint ő.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 17., szombat 23:12

Kiszolgalta az arat. Nyert ezt azt a csapattal es boven volt jo idoszaka is.

A kapufa az ilyen semmitero, hasznalhatatlan Hazard fele igazolasok. Nem az, aki BLt is hoz a csapatnak, mert tagja a kezdonek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 17., szombat 23:07

RealRaúl77 írta:
🚨A spanyol sajtó már nem csak arról ír, hogy kik azok a játékosok, akiknek a leigazolását kéri Xabi Alonso, ha átveszi a Real Madrid irányítását, hanem már azt is megszellőztették, melyik az a világsztár, akivel biztosan nem akar együtt dolgozni a spanyol szakvezető.
A Bayer Leverkusennek búcsút intő Alonso egyértelművé tette Florentino Péreznek, hogy Ferland Mendy nem szerepel a terveiben, és arra kérte a Real Madrid elnökét, hogy adja el a 29 éves francia klasszist.
Ferland Mendy 2019 óta a Real Madrid futballistája, két Bajnokok Ligáját és három LaLigát nyert a csapattal.

még jó hogy nem akar egy ilyen tufa mozgasu jatekost a csapataban, total kapufa volt zidane ezzel az igazolassal
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 17., szombat 20:54

🚨A spanyol sajtó már nem csak arról ír, hogy kik azok a játékosok, akiknek a leigazolását kéri Xabi Alonso, ha átveszi a Real Madrid irányítását, hanem már azt is megszellőztették, melyik az a világsztár, akivel biztosan nem akar együtt dolgozni a spanyol szakvezető.
A Bayer Leverkusennek búcsút intő Alonso egyértelművé tette Florentino Péreznek, hogy Ferland Mendy nem szerepel a terveiben, és arra kérte a Real Madrid elnökét, hogy adja el a 29 éves francia klasszist.
Ferland Mendy 2019 óta a Real Madrid futballistája, két Bajnokok Ligáját és három LaLigát nyert a csapattal.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 17., szombat 20:40

Pad'em írta: Carreras vs Atlético
Carreras vs Barca

BL csoportmeccseken idén.

Nem rossz, passzjátéka kimondottan erősnek tűnik, sebességével se látok problémát, lendületes gyerek.
Nekem nagyon tetszik, jól olvassa a játékot, tud cselezni, nagyon jó a ballába is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 17., szombat 20:35

Carreras vs Atlético
Carreras vs Barca

BL csoportmeccseken idén.

Nem rossz, passzjátéka kimondottan erősnek tűnik, sebességével se látok problémát, lendületes gyerek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 17., szombat 20:16

Zsobo írta: En is a tamado focit szeretem, de ha magasra fel van tolva a 3 vedo, 2 szélsővedo felfut es szelesiti a tamadasokat, akkor osszessegeben 7 emberrel támadni sztem nm rossz. Es 1 vedo is felfuthat néha, sztem ebbol kombinativ dolgok is kijohetnek, nekem tetszik ez az ötlet.
Nagyjából ezt is csinálta a Leverkusennél. Általában 3-2-5-ös és olykor 2-3-5-ös formációkat használt támadásban, magas védelmi vonallal. Nyilván ellenfél függvényében ez változott, de szemlátomást ez a preferenciája.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. május 17., szombat 19:56

R. Carlos írta:
ELSiete írta: Álvaro Carreras is VERY CLOSE to Real Madrid! Negotiations are expected to be DONE in time for the Club World Cup. @carrusel

🚨@MarioCortegana, last week: "I can seriously tell you, Madrid are moving differently in the transfer market this summer. There's a genuinely a lot, A LOT of movement.

When you ask people at all levels in the industry, you get the same answer: Real Madrid are very, VERY active in the market and they want to do a lot of things."

Real Madrid's plan this summer:

- Trent Alexander-Arnold: done.
- Dean Huijsen: done.
- Alvaro Carreras: talks very advanced, to be finalized soon.
- ANOTHER centre-back before La Liga starts.
- A midfielder, depending on Modric/Ceballos situation.

@La_SER
Ha még egy középhátvédet veszünk, akkor Alabat vagy Militaot el kell adni mindenképp. Én a fizuja és a használhatatlansága (bár ez mindkettőt érinti) miatt Alabara szavazok. Még annyi merült fel bennem, hogy lehet, hogy Xabi kéri a a következő kh-t a rendszer átalakítása miatt, mivel szárnyvédőkkel és 3 középhátvéddel tolnánk. Persze ebben ez esetben kellenének bőségesen a középhátvédek, de akkor sem tartanék igényt már a korábban említett két névre.

Középpályás, viszont mindenképpen kell, Kroos-t pótolni kell. Én is megpróbálnék bizniszelni a PSG-vel, Rodrygo/Vini bevonásával. Ott lehet a megoldásunk ugyanis.
Nincs olyan csapat a vilagon, aki Alabat, vagy Militaot megvenne. Alabaval meg kell valahogy egyezni, kifizetni neki a kovetkezo evre jaro fizujat es elbucsuztatni a klub vb utan, erkezoktol fuggetlenul.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 17., szombat 19:31

hehetheoriginal írta:
nuevo_ericco írta:

Del Bosque BL döntőben húzta meg :D
25 eve....
Ciklikusság. Divatban, művészetben, sportban :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 19:19

nuevo_ericco írta:
Faust írta: El nem tudom kepzelni, hogy Madridban valaha 5 vedovel palyara lep valaki, meg a Special fivenak sem volt erre toke. :mrgreen:
25 eve....
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 17., szombat 19:19

nekem mind1 hogy 532, 343, 442 vagy 433, hívják ahogy akarják, csak ne az legyen mint idén oly sokszor, kevesebben támadunk és védekezünk mint az ellenfél. Ha Xabi összerakja hogy a csapat egy egységként mozogjon, legyen értelmes letámadásunk, legyen taktika, legyen veszély a pontrúgásokban, akkor én már elégedett leszek bőven.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 17., szombat 19:13

Faust írta: El nem tudom kepzelni, hogy Madridban valaha 5 vedovel palyara lep valaki, meg a Special fivenak sem volt erre toke. :mrgreen:

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. május 17., szombat 19:08

Zsobo írta:
hehetheoriginal írta: Sztem teljesen luxus es hulyeseg, felesleges a 3 kozepso vedo egyszerre a palyan. Raadasul egy emberrel kevesebb akkor elorefele is...
Sosem fogunk olyat jatszani
En is a tamado focit szeretem, de ha magasra fel van tolva a 3 vedo, 2 szélsővedo felfut es szelesiti a tamadasokat, akkor osszessegeben 7 emberrel támadni sztem nm rossz. Es 1 vedo is felfuthat néha, sztem ebbol kombinativ dolgok is kijohetnek, nekem tetszik ez az ötlet.
Nekem tetszik. Talán így lesz is valaki a 16-on belül, ha szélen támadunk.. :kalapos:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. május 17., szombat 19:03

BL döntőt is nyertünk ezzel a felállással.

Szerintem ez egyáltalán nem defenzív felállás. Itt a középhátvédek is rendszeresen belépnek a támadásokba. Megvan a flexibilitása is, mert ha kell, akkor tényleg 5 védővel játszhatunk, de az esetek többségében a két szélsőhátvéd sokkal inkább lesz szélső középpályás mintsem védő.

Huijsen a videók alapján erre kiválóan alkalmas lehet, ahogy szerintem Asencioban is megvan ez a lehetőség, de Rüdigernek is vannak néha jó megindulásai. Mendy abszolút nem illik Xabi felállásába szélre, de szerintem bal oldali kh-nak jó lehet. Fran viszont szerintem cserének jó lehet a szélre, így lehet mindkettő marad Carreras érkezése ellenére.

Nálam a 6 kh: Asencio, Rüdi, Huijsen, még egy igazolás (és belőlük kettő: Mendy/Alaba/Militao/Joan Martinez)

Valverde-Tchoua
-----Bellingham
Mbappé----Vini
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. május 17., szombat 19:02

Szerintem Xabi többféle variácót is ki akar próbálni az előszezon során, plusz rotálni is óhajtozik. Ahhoz meg kellenek az emberek :) Elfér 5 KH.

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. május 17., szombat 18:47

hehetheoriginal írta: Sztem teljesen luxus es hulyeseg, felesleges a 3 kozepso vedo egyszerre a palyan. Raadasul egy emberrel kevesebb akkor elorefele is...
Sosem fogunk olyat jatszani
En is a tamado focit szeretem, de ha magasra fel van tolva a 3 vedo, 2 szélsővedo felfut es szelesiti a tamadasokat, akkor osszessegeben 7 emberrel támadni sztem nm rossz. Es 1 vedo is felfuthat néha, sztem ebbol kombinativ dolgok is kijohetnek, nekem tetszik ez az ötlet.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. május 17., szombat 18:41

El nem tudom kepzelni, hogy Madridban valaha 5 vedovel palyara lep valaki, meg a Special fivenak sem volt erre toke. :mrgreen:

Vissza: