Politika
-
nuevo_ericco
Re: Politika
Relativizálás, szalmabábok, hamis érvelések... Nem szoktátok még meg? Én személy szerint már unom is.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
akartam en is irni, hogy Erik megint/meg mindig teljesen mas univerzumban letezik kb sajnos, megy a ferdites, a dolgok osszemosasa, es emberek teves cimkezese....tomi_b írta: A fegyverviselés lehetősége meglévő fegyvertartási engedély alapján nagyon nem ugyanaz mint a fegyvertartási jog kibővítése...
Nem is értem hol a nagy ellentmondás a jelenlegi helyzetben?![]()
ugyesnek kell lenni meg batoraknakHehe meg te… Baszki, szeretnék ekkora időmilliomos lenni, mint ti ketten.
thereisonly1ronaldo
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
A fegyverviselés lehetősége meglévő fegyvertartási engedély alapján nagyon nem ugyanaz mint a fegyvertartási jog kibővítése...
Nem is értem hol a nagy ellentmondás a jelenlegi helyzetben?
Nem is értem hol a nagy ellentmondás a jelenlegi helyzetben?
-
untouchable
Hehe meg te… Baszki, szeretnék ekkora időmilliomos lenni, mint ti ketten.kiserik írta:megint remekül vizsgázik az ellenzéki tábor egy része (itt is)
Ha valaki felhozza a fegyverviselést, akkor az a világ leggörényebb embere, de most, hogy Rémusz bácsi pisztollyal az oldalán megy egy rendezvényre (amivel szerintem egyébként nincs semmi probléma), azonnal fel kell menteni, el kell bagatellizálni, ki kell állni mellette. Valahol már hallottam egy ideillő kifejezést.Meg is van: roncstársadalomÉrtem én, hogy az muzulmán migráció jó, kívánatos, meg rózsaillatú és minden más csak propaganda, de bakker, Te linkelted:géza írta:
A Mohameddes reszt mar kollegak tokre jol leirtak, hogy miert fear mongering, a buncselekmenyek valtozasara meg itt van hivatalos statisztika UK-bol:
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulation ... cember2024
2004 ota egyedul a keselesek szama novekedett.
"Police recorded sexual offences, England and Wales, year ending March 2003 to year ending March 2022
2003: 56.652
2014: 64.232
2022: 193.566"
Az illegális, főként muzulmán migránsok leggyakoribb bűnelkövetései a késes és az erőszakolós bűncselekmények. Ez a kultúrájukból ered, és abból, hogy nincsenek rákényszerítve a beilleszkedésre és nem is akarnak. Ez egyértelműen a migráns-simogatás következménye.Nem. Az USA senkire nem jelent fenyegetést, soha nem is jelentett. A világ legbékésebb népéről van szó.ram8nes írta:
Elgondolkodni mindenen erdemes, csak nem biztos, hogy van ertelme es azt jelenti, amit sugallni akar.
Ez megint jol hangzik leirva, ha a szavakat nezzuk, hiszen orszag mindegyik, amirol beszel, csak eleg fontos kontextus az orszagok tortenelme es az abbol levonhato tanulsagok.
Terjunk vissza erre a peldata, ha az USA is allando fenyegetest jelent Kanadara vagy Mexikora (mint ahogy a mindenkori Orosz/Szovjet orszag/birodalom az a kornyezo orszagokra). Addig ez csak egy nagyon hangzatos lozung.
Legalabb magyarkent ne jatsszuk a hulyet, hogy nem tudjuk mivel jar Oroszorszag kozelsege...
A vegen megsajnaljuk a ruszkikat, hogy a csunya szomszedos orszagok nem szeretnenek allando kitettsegeg az orosz medvenek.
Egésznap csak toljátok ide a faszságaitok… Kit akartok megtéríteni és főleg miért?
Hala Madrid y nada más 
Ha valaki felhozza a fegyverviselést, akkor az a világ leggörényebb embere, de most, hogy Rémusz bácsi pisztollyal az oldalán megy egy rendezvényre (amivel szerintem egyébként nincs semmi probléma), azonnal fel kell menteni, el kell bagatellizálni, ki kell állni mellette. Valahol már hallottam egy ideillő kifejezést.Meg is van: roncstársadalom
Értem én, hogy az muzulmán migráció jó, kívánatos, meg rózsaillatú és minden más csak propaganda, de bakker, Te linkelted:géza írta:A Mohameddes reszt mar kollegak tokre jol leirtak, hogy miert fear mongering, a buncselekmenyek valtozasara meg itt van hivatalos statisztika UK-bol:Hát hogyne. Elég ránézni az erőszakolásos bűncselekmények változására 2010 óta, hogy csak egy példát mondjak. De az is biztosan a véletlen műve (vagy internetes kitaláció), hogy Angliában 2024-ben a leggyakoribb fiú név a Mohammed volt, amit az újszülött fiúknak adtak (és, hogy megfeleljünk az előírásoknak, már nálunk is adható név). Megnézném, hogy Közép-Európában hogyan szerepelt ez a név (itt most ki kell javítsam magam, mert középkelet-európára gondoltam, a Lengyel-Magyar tengelyre.).
"Police recorded sexual offences, England and Wales, year ending March 2003 to year ending March 2022
2003: 56.652
2014: 64.232
2022: 193.566"
Az illegális, főként muzulmán migránsok leggyakoribb bűnelkövetései a késes és az erőszakolós bűncselekmények. Ez a kultúrájukból ered, és abból, hogy nincsenek rákényszerítve a beilleszkedésre és nem is akarnak. Ez egyértelműen a migráns-simogatás következménye.
Nem. Az USA senkire nem jelent fenyegetést, soha nem is jelentett. A világ legbékésebb népéről van szó.ram8nes írta:Elgondolkodni mindenen erdemes, csak nem biztos, hogy van ertelme es azt jelenti, amit sugallni akar.kiserik írta: Sőt, felhoz egy példát is, amin érdemes elgondolkodni: vajon mit tenne az USA, ha Mexikó, vagy Kanada (ugye itt volt Trumpnak elfoglalási poénja) önként szeretne csatlakozni egy katonai szövetséghez, mondjuk Kínával, és a kínaiak elkezdenének felhúzni támaszpontokat meg középtávú rakéta védelmi rendszereket az amerikai határ mellé?
Ez megint jol hangzik leirva, ha a szavakat nezzuk, hiszen orszag mindegyik, amirol beszel, csak eleg fontos kontextus az orszagok tortenelme es az abbol levonhato tanulsagok.
Terjunk vissza erre a peldata, ha az USA is allando fenyegetest jelent Kanadara vagy Mexikora (mint ahogy a mindenkori Orosz/Szovjet orszag/birodalom az a kornyezo orszagokra). Addig ez csak egy nagyon hangzatos lozung.
Legalabb magyarkent ne jatsszuk a hulyet, hogy nem tudjuk mivel jar Oroszorszag kozelsege...
A vegen megsajnaljuk a ruszkikat, hogy a csunya szomszedos orszagok nem szeretnenek allando kitettsegeg az orosz medvenek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
A telex a gyülekezési (2018. LV.) törvényre hivatkozik, aszerint valóban nem lehet a gyűlésen résztvevőknél fegyver. De pl. Lattman Tamás jogász szerint erre a rendezvényre nem vonatkozik a gyülekezési törvény: https://mfor.hu/cikkek/kozelet/lyukra-f ... kerto.htmltibi18 írta:Most azt írják, hogy szabálysértési ügy lehet belőle, mert elvileg nyilvános rendezvényen akkor sem lehet valakinél fegyver, ha van fegyverviselési engedélye.hehetheoriginal írta:
de van fegyverviselesije tudtommal.
szoval akkor mire hivatkozva?
De ezt a telex írja, nem néztem utána másik száz helyen, így lehet megvezetnek.
(Ferni megelőzött)
Mondjuk azt már elismerte RSZR, hogy fegyver voltAnthony írta: Csak nehéz lesz bizonyítani, lehet egy csomag szivar volt nála![]()
https://mfor.hu/cikkek/kozelet/lyukra-f ... kerto.htmltibi18 írta:Most azt írják, hogy szabálysértési ügy lehet belőle, mert elvileg nyilvános rendezvényen akkor sem lehet valakinél fegyver, ha van fegyverviselési engedélye.hehetheoriginal írta:
de van fegyverviselesije tudtommal.
Ez alapján ez se áll meg, de megint ilyen semmi ügyről megy a téma a lényeg helyett.
Szánalmas kajak.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... tt%C3%A1k/
ATV weboldala is komolyat megy
Nézzetek rá, most Romulusszal van tele
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak nehéz lesz bizonyítani, lehet egy csomag szivar volt nála
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most azt írják, hogy szabálysértési ügy lehet belőle, mert elvileg nyilvános rendezvényen akkor sem lehet valakinél fegyver, ha van fegyverviselési engedélye.hehetheoriginal írta:de van fegyverviselesije tudtommal.tibi18 írta: Na hol kopogott ma a rendőrség és kinek a fegyverét foglalták le?! Kibaszott vicc ez az ország.
Ha nem lesz változás áprilisban, költözöm.
Nincs valakinek vállalkozása Spanyolországban? Küldök CV-t.
- ram8nes
teljesen mindegy. megvan a hír, megvan a címlap, mindenki, aki erre fogekony, ahhoz eljut es csak a konnotáció marad meg benne, hogy a tisza eroszakos.hehetheoriginal írta:de van fegyverviselesije tudtommal.tibi18 írta: Na hol kopogott ma a rendőrség és kinek a fegyverét foglalták le?! Kibaszott vicc ez az ország.
igy megy ez a vadkelet orbanisztanbanhehetheoriginal írta:de van fegyverviselesije tudtommal.tibi18 írta: Na hol kopogott ma a rendőrség és kinek a fegyverét foglalták le?! Kibaszott vicc ez az ország.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de van fegyverviselesije tudtommal.tibi18 írta: Na hol kopogott ma a rendőrség és kinek a fegyverét foglalták le?! Kibaszott vicc ez az ország.
thereisonly1ronaldo
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na hol kopogott ma a rendőrség és kinek a fegyverét foglalták le?! Kibaszott vicc ez az ország.
A Mohameddes reszt mar kollegak tokre jol leirtak, hogy miert fear mongering, a buncselekmenyek valtozasara meg itt van hivatalos statisztika UK-bol:Hát hogyne. Elég ránézni az erőszakolásos bűncselekmények változására 2010 óta, hogy csak egy példát mondjak. De az is biztosan a véletlen műve (vagy internetes kitaláció), hogy Angliában 2024-ben a leggyakoribb fiú név a Mohammed volt, amit az újszülött fiúknak adtak (és, hogy megfeleljünk az előírásoknak, már nálunk is adható név). Megnézném, hogy Közép-Európában hogyan szerepelt ez a név (itt most ki kell javítsam magam, mert középkelet-európára gondoltam, a Lengyel-Magyar tengelyre.).
- ram8nes
Elgondolkodni mindenen erdemes, csak nem biztos, hogy van ertelme es azt jelenti, amit sugallni akar.kiserik írta: Sőt, felhoz egy példát is, amin érdemes elgondolkodni: vajon mit tenne az USA, ha Mexikó, vagy Kanada (ugye itt volt Trumpnak elfoglalási poénja) önként szeretne csatlakozni egy katonai szövetséghez, mondjuk Kínával, és a kínaiak elkezdenének felhúzni támaszpontokat meg középtávú rakéta védelmi rendszereket az amerikai határ mellé?
Bocsi a dupláért, de elsőre eddig bírtam:soadroli írta: Toroczkai Juhász Petyánál
JP: "Miért hagyná azt bárki magyar ember, hogy a saját érdekével szemben, tönkre tegyék a hazáját?"
Jó reggelt, ember! 15 éve mi folyik?
Mivel nem vagy hajlandó meghallgatni az előadást, ezért nehéz így beszélgetni róla. Folyamatosan olyanokat mondasz, amikre az öreg Jeff egyértelmű bizonyítékokat mond. Mivel 2017-ben feloldották a titkosítást ezekről a dokumentumokról, így bárki nyugodtan megnézheti őket. Mondjuk nekünk nehéz elmenni az USA-ba, de milyen jó, hogy van internet: https://nsarchive.gwu.edu/briefing-book ... ders-early Sőt, azt is említi, hogy a wikileaks-nek hála teljesen világos, hogy az oroszok számára Ukrajna NATO tagsága a legvörösebb vonal a világon és ezt az USA pontosan tudta 2008-ban. Sőt, felhoz egy példát is, amin érdemes elgondolkodni: vajon mit tenne az USA, ha Mexikó, vagy Kanada (ugye itt volt Trumpnak elfoglalási poénja) önként szeretne csatlakozni egy katonai szövetséghez, mondjuk Kínával, és a kínaiak elkezdenének felhúzni támaszpontokat meg középtávú rakéta védelmi rendszereket az amerikai határ mellé?nuevo_ericco írta:Épp ez a lényege ennek a narratívának, hogy ez sosem volt hivatalos amerikai álláspont. Egy túlbuzgó államtitkár ejtette ki a száján, állítólag, egyszer, hogy ha a szovjetek nem akadályozzák Németország egyesítését, akkor a NATO-nak nem kell kelet felé terjeszkednie (amit Baker, ha jól tudom így hívják, amúgy azóta cáfolt, hogy valaha ilyen ígéretet tett volna). Erre mutogat mindenki, aki a NATO-ra, USA-ra akarja fogni a 2008 óta egyre fokozódó orosz agressziót a geopolitikában. Még ha számítana is, hogy egy db. találkozón mit mond egy államtitkár, akkor is ott van az a teljesen logikus és életszerű magyarázat, hogy nem a NATO terjeszkedik, önálló országok, nemzetek döntenek úgy, hogy saját biztonságuk érdekében politikailag hasonló berendezkedésű országokkal lépnek katonai védelmi szövetségbe.kiserik írta: hogy külön ki is emeli, hogy ez nem hogy Clintonhoz, egyik konkrét amerikai elnökhöz sem köthető.
Néztem nem egy Jeffrey Sachs videót, mond jó dolgokat, pl. amit te is említettél, hogy Európának még inkább uniósodnia kell, ha nem akar mindenben lemaradni a megváltozott geopolitikai térben. De Ukrajnával kapcsolatban a legtöbb gondolata minimum sántít.
Azt viszont félreértetted, hogy én amellett kardoskodnék, hogy Európának még inkább uniósodni kellene. Az, hogy leválok az USA csecsről és azt nézem, hogy nekem mi a jó (olcsó energia és korlátlan felvevő piac), nem azt jelenti, hogy sutba dobom a nemzetállamokat és valami eszement, középről irányított Európai Egyesült Államokat hozok létre.
Kásler Miklós posztolt egyet az egyik Digitális Polgári Körben.
A probléma ott van, hogy 12 napja elhunyt.
Redditem a kommentekben lehet látni, hogy próbálták menteni a dolgot, de inkább letörölték a posztot később.
Ez tényleg már a no komment kategória
A probléma ott van, hogy 12 napja elhunyt.
Redditem a kommentekben lehet látni, hogy próbálták menteni a dolgot, de inkább letörölték a posztot később.
Ez tényleg már a no komment kategória
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nekem is feltűnt hogy az első 10másodpercből még azt is hihetné az ember hogy TISZA reklám. Ami persze kizárt, mert a politikai hirdetések nálam: 95% fidesz 5% Mi hazánk.Zack írta:Egyébként a legtöbbnél a kötelezően megnézendő 6 másodpercben nem derült ki egy csomóról, hogy pro vagy kontra MP. Szerintem ez hiba a részükről. Az lenne még örvendetes, ha nem kéne kerülgetni a fizetetten reklámozott videóikat (Dj Jeszy elég sokszor felugrik így), amiket azt gondlom nem nézhetnek sokan. Nem hiszem, hogy sokan élnek olyan világban, ahol azt hiszik, hogy a néző érdekében lettek meghirdetve a bármilyen tartalmak.BLevi96 írta:
Gondolom van YouTube prémiumod, hónapok óta nyomják az AI MP hirdetéseketrohadt undorító amugy
Ez a legújabb: Mr.Adóemelés