Nála nincs kiharapva semmi az almából.hehetheoriginal írta:Olyan bizalomgerjesztő voltal eddig, hogy engem erdekel.Bencze írta: Ugyanitt hasznalt MacBook elado![]()
Felteve, ha ebbol is hianyzik par alkatresz![]()
OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Olyan bizalomgerjesztő voltal eddig, hogy engem erdekel.Bencze írta: Ugyanitt hasznalt MacBook elado![]()
Felteve, ha ebbol is hianyzik par alkatresz
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nemes gesztusArra direkt figyeltem, hogy ne csalados ember ajanlatat fogadjam el
Én csak azt nem értem, hogy ezt az ördögi tervet, mi a banatert osztottad meg itt?
Viszont a telefonhivasokat, vagy leveleket amiket kapsz esetleg a heten az embertol, kerlek mutasd be nekünk. Had legyen kerek egész a történet.
A forum Grincse. Boldog karácsonyt
tehat felpakoltad es reszese voltal ennek te isCaraway írta: Ez kb olyan mint mikor diakmunkaskent a fonokom szar minosegu teglakat pakoltatott velem egy raklapra, majd azt az utasitast adta ki, hogy ami torott rakjam kozepre, ami meg egybe van ki a szelere, hogy azt lassak a vevok. Es aztan azzal a tablaval hirdette, hogy jo minosegu hasznalt teglak. Fereg.![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Remélem hogy sikerül majd nem ilyenre nevelnem a gyerekeimet. Nem kell érdekelnie, ahogy engem sem kell érdekelnie hogy mit gondolsz arról hogy szinte mindenki - szerintem teljesen jogosan - elítél. Sajnos nem vagyok egy spiri ember, de ilyenkor reménykedem hogy a karma elrendezi ezeket a dolgokat.Bencze írta:Dobtam ra egy pluszt en is gyorsan, ne erezze magat egyedul a kollegaRealista24 írta: De mar van egy plusz rajta![]()
![]()
Halfkey, tisztaban vagyok vele, hogy geci dolog volt. Mit erdekel engem, hogy egy hozzam hasonlo koru vadidegennel kicsesztem? Arra direkt figyeltem, hogy ne csalados ember ajanlatat fogadjam el. Majd eladja ez a faszi is
Pipita: klasszikust csak pontosan, metélt nem metszett
- ateeemadrid
A c-kre gondoltam, de most, hogy így mondodPipita írta:Már megint a metsszettpöcsüeket szidjátok?ateeemadrid írta: Eszembejut bencéről egy népcsoport, akiknek a nagy százaléka így gondolkozik.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
csak el ne tűnjön a távcsövezőkből a vér.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Már megint a metsszettpöcsüeket szidjátok?ateeemadrid írta: Eszembejut bencéről egy népcsoport, akiknek a nagy százaléka így gondolkozik.![]()
csak el ne tűnjön a távcsövezőkből a vér.
- ateeemadrid
Eszembejut bencéről egy népcsoport, akiknek a nagy százaléka így gondolkozik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Dobtam ra egy pluszt en is gyorsan, ne erezze magat egyedul a kollegaRealista24 írta: De mar van egy plusz rajta![]()
Halfkey, tisztaban vagyok vele, hogy geci dolog volt. Mit erdekel engem, hogy egy hozzam hasonlo koru vadidegennel kicsesztem? Arra direkt figyeltem, hogy ne csalados ember ajanlatat fogadjam el. Majd eladja ez a faszi is
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ez kb olyan mint mikor diakmunkaskent a fonokom szar minosegu teglakat pakoltatott velem egy raklapra, majd azt az utasitast adta ki, hogy ami torott rakjam kozepre, ami meg egybe van ki a szelere, hogy azt lassak a vevok. Es aztan azzal a tablaval hirdette, hogy jo minosegu hasznalt teglak. Fereg.
Akkor sem baszok át mást direkt ha nincs refund. Ehhez nem szentnek kell lenni, elég civilizált embernek.
Azt mondani egy hibás termékre hogy jó, majd eladni jó áron az lopás. Mindenki azt csinál amit akar, ezzel kapcsolatban semmi ellenvetésem. Csak egyrészt tudjon tükörbe nézni utána és bevallani hogy mekkora alja dolgot csinált, másrészt meg ne próbálja már meg védeni a védhetetlent.
Azt mondani egy hibás termékre hogy jó, majd eladni jó áron az lopás. Mindenki azt csinál amit akar, ezzel kapcsolatban semmi ellenvetésem. Csak egyrészt tudjon tükörbe nézni utána és bevallani hogy mekkora alja dolgot csinált, másrészt meg ne próbálja már meg védeni a védhetetlent.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De mar van egy plusz rajta
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Szerintem sem lett volna ez enyhito korulmeny, de kit erdekelnek a minuszok? Lehet az egesz sztori kitalacio es csak hehe minusz rekordjat akartam megdonteni.Realista24 írta:Marmint mibol gondolod hogy kevesebb lett volna?'shutterisland írta:
ha ezzel a reszlettel kezded, lehet hogy 10 lefele nyillal kevesebb jon.
amugy senki sem egy angyal itt, de ha beirod, hogy valakit direkt lehuzol vele akkor hatba veregetest senkitol se varj.![]()
Elmenybeszamolot kertek a sracok, megkaptak.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
enyhito, de nem felmento korulmeny, hogy a refund nem volt opcio.
a madridom zsuri itelete igy kotel altali halal.
a madridom zsuri itelete igy kotel altali halal.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Marmint mibol gondolod hogy kevesebb lett volna?'shutterisland írta:ha ezzel a reszlettel kezded, lehet hogy 10 lefele nyillal kevesebb jon.Kpval fizettem szemelyes atvetelnel. Max akkor lenne refund, ha visszamennek es kivernem a torpebol a penzt.
Nem tudtam, hogy itt mindenki ilyen becsuletes mintapolgar
amugy senki sem egy angyal itt, de ha beirod, hogy valakit direkt lehuzol vele akkor hatba veregetest senkitol se varj.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha ezzel a reszlettel kezded, lehet hogy 10 lefele nyillal kevesebb jon.Kpval fizettem szemelyes atvetelnel. Max akkor lenne refund, ha visszamennek es kivernem a torpebol a penzt.
Nem tudtam, hogy itt mindenki ilyen becsuletes mintapolgar
amugy senki sem egy angyal itt, de ha beirod, hogy valakit direkt lehuzol vele akkor hatba veregetest senkitol se varj.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hát miféle Trumpi viselkedésről olvas itt az ember… tőled nem ezt vártam volna
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Attol nem lesz vki mintapolgar, mert az ertekrendje szerint nem basz at masokat, foleg igy.Bencze írta: Nem tudtam, hogy itt mindenki ilyen becsuletes mintapolgar![]()