Amúgy tényleg nagyon jó rész volt.
Penny meg a rózsaszín melltartóban...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 13., péntek 22:19
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 13., péntek 21:33
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 13., péntek 20:32
Top5-ös rész volt ez, sírtunk rajta a röhögéstől unokatesómmal. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stuartot nem csípem, de ebben nagyon nagyokat röhögtem rajta, amikor Amy szülinapi dalt énekelte magának, erre megfújta a dudát az a faszGalacticos írta:tbbt
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 13., péntek 19:07
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2013. december 13., péntek 18:46
VanillaSky írta:SoA S06E13
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tara te kibaszott szerencsétlenség! Ott az esély, hogy kicsinálja a mopedes alakulatot, erre elérzelgősködi a dolgot. Na Gemmanak legalább lesznek nehéz percei. Seriff is bosszúért kiált. Sutter meg remélem nem lesz akkora punci, hogy néhányat nem beleztet ki a záró évadra.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 13., péntek 18:38
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tudtommal 10 reszesre terveztek a 17. evadot, szoval ez most evadzaro volt. A resznek pedig egyertelmuen vege lett azzal, hogy Wendy is ki ps-ezte magat. Barmennyire is megprobalt hu maradni az elveihez, mindenki mashogy velekedett, kitaszitottkent erezte magat, ezert inkabb o is beallt a sorba.ferni írta:amúgy ennek a mostani South Park résznek (S17E10) Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lesz folytatása, mert elég fura véget ért, meg nem így szokták lezárni, meg vártam, hogy megmutatják a hobbitot és nem... pedig kíváncsi voltam, hogy nézhet ki...
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 13., péntek 18:02
(S17E10 South Park Spoiler)Remy írta: Aquaman
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 13., péntek 17:50
jók ezek a videók csak kár ,hogy ilyen kevés van belőlük .Remy írta:Ha valaki szeretne eredetstorykat hallgatni, annak ajánlom Alteron munkáit. (Cinestar egyik szerkesztője)
Deathstroke
Bizarro
Cyborg
Aquaman
Érdemes. Vágja a témát.

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 13., péntek 15:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 13., péntek 15:31
Ez kétségtelenül igaz amit leírsz, a képregény "műveltség" nagyon is számít. Én is csak az alap dolgokkal vagyok tisztában, részletekről nagyon keveset tudok.h3x0r írta:Arrow 2x9
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 13., péntek 15:28
Ebben van igazság, viszont szerintem ez se olyan jó. Nyilván meglepődik az ember, és ilyenkor jobban tetszik neki 1-2 adott rész, viszont, ha nincs egy alap háttértudása valakinek, akkor viszont lehetséges, hogy sok apró kis utalást nem vesz észre, amik mondjuk még színesebbé tennék az adott részt.h3x0r írta:Arrow 2x9
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Attol fugg kinek mi szamit meglepetesnek. Shado halala gondolom mindenkit meglepett. Azt gondoltam, hogy Roy elobb vagy utobb Oliver segitoje lesz, de azt nem hogy atvaltozik. Mint ahogy ezelott Deathstroke-rol se hallottam meg egyszer se. Amikor pedig Shado-t kinyirtak nem az vot az elso gondolatom, hogy Slade egy hadsereget gyart maganak. Mint ahogy Flash-t is csak nevrol ismerem, ja meg a The Big Bang Theory-bol. Ha bejon egy szamomra no name karakter egy reszre, nem gondolom azonnal azt, hogy egy szuperhos. Nyilvan aki ismeri a karaktereket vagy elozoleg elolvassa, hogy X szereplo fog csatlakozni a sorozathoz Y szerepben, az nem lepodik meg. De az az atlag nezo, aki kepregenyekbol nulla, soha egy trailert sem nez meg, soha egy filmnek se olvas utana, jobban meglepodik 1-1 esemenyen. En is az utobbiak koze tartozom.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 13., péntek 15:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 13., péntek 15:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 13., péntek 14:40
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. december 13., péntek 10:22
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. december 13., péntek 0:03
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. december 12., csütörtök 19:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 12., csütörtök 18:40
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért ez valamilyen szinten várható volt, hiszen Deathstroke rosszfiúh3x0r írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arra viszont gondolni se mertem volna, hogy Slade lesz a foellenseg. Viszont nagyon orulok Crixus visszateresenek
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 12., csütörtök 18:36
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Shado es Slade halala utan az ugrott be, hogy barcsak Laurelt is kiirjak. Miutan meg Lance korhazba kerult, elkezdtek csillogni a szemeimJó volt, jó volt, de nem tökéletes. Bár nem sok hiányzott hozzá.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt az idegesítő picsát, az amúgy is tök felesleges Laurelt valamelyik random rosszfiú igazán lefejezhette volna. Na az lett volna a pöpec félévadzáró.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 12., csütörtök 18:26
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt jobb, ha megszokod, George R. R. Martinról van szó.BBarni írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Boromir volt az egyedüli akit bírtam, de azt is elintézték!![]()
![]()
A törpét meg a kis csajt bírom még meg talán a fattyút!
De a többi főleg Joffrey meg a vörös p...a() pfej
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem