Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Nem illik.
STAY - COOL - BIRD - BOY
Háminnyá csinálok Frííízes avatart.
Háminnyá csinálok Frííízes avatart.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
legnagyobb..ice to see youRemy írta: Pedig az kb a Batman & Robinnal vetekedik
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Remy, a Macskanőt pótold azonnal. Garantálom, hogy életreszóló élményben lesz részed.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Talán még negyedik Batmant is veri
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Talán még negyedik Batmant is veri
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig az kb a Batman & Robinnal vetekedikcsabi* írta:nagyon régen láttam már de a pókember 3 emlékeim szerint nem szar![]()
de lehet tévedek
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valamilyen szinten szeretem az összeset, DE...András93 írta: Neked van olyan szuperhős/képregényfilm ami nem tetszett?
Létezhet ilyen? Macskanő, Batman & Robin, nagyjából ezek a címek ugranak be, de ha ezek is jók, nyugodtan megmondhatod.
szar:
Batman & Robin, Fantasztikus 4-es 1-2, Pókember 3, Daredevil (macskanőt nem láttam)
kihagyott ziccer:
Vasember 3, Farkas 1-2, Zöld lámpás,
A helyén tudom kezelni azokat, amik gyengébben sikerültek, de még a rosszabbak is tudnak szórakoztatni. Hát ez van
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- András93
Azért azt is hozzá kell tenni, hogy nem is csináltak túl sok filmet. Én csak arra akartam kilyukadni, hogy egy filmesek, volt egy jó ötletük és kész. És amúgy a Felhőatlasz még véletlenül sem jó, tudom sokan szerették, de sem kritikai, sem közönségsikert nem ért el.portillo írta:Mondjuk úgy, hogy amióta már nem fivérek, azóta csak a Felhőatlasz sikerült nekik értékelhetően.
Neked van olyan szuperhős/képregényfilm ami nem tetszett?Remy írta:Pedig pont tőle származik a legjobb Marvel film az első fázisból. Nagyon megosztó a Kapitány filmje, de nagyszerű darab. Várom is már a 2.-at
Létezhet ilyen? Macskanő, Batman & Robin, nagyjából ezek a címek ugranak be, de ha ezek is jók, nyugodtan megmondhatod.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én is várom már, jól megcsinálták az első részt.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kapcsolat:
Pedig pont tőle származik a legjobb Marvel film az első fázisból. Nagyon megosztó a Kapitány filmje, de nagyszerű darab. Várom is már a 2.-atAnis írta:Amcsi kapitány 1-et sem láttam még az ő storyja annyira nem fogott meg (bár ez a második film jónak ígérkezik).
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Tegnap megnéztük a családdal és barátnőmmel a Wall Street farkasát, én teljesen meg lettem véve. Kilóra ráadásul, a három óra során egyszer sem éreztem, hogy unatkozom, végig fent tudta tartani Scorsese az érdeklődésemet, szerintem egy kiváló filmet sikerült készíteni, és Leo már tényleg megérdemli azt a szobrocskát.
Viszont ami a legjobban megfogott a filmben, az a rengeteg gyönyörű karóra (hihetetlen nagy buzijaim), de főleg Jonah Hillé. Egy ilyen Daytonát hordott a filmben, valami álomszép darab.
10/10
Viszont ami a legjobban megfogott a filmben, az a rengeteg gyönyörű karóra (hihetetlen nagy buzijaim), de főleg Jonah Hillé. Egy ilyen Daytonát hordott a filmben, valami álomszép darab.
10/10
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ezt valahogy nem gondoltam volna ,hogy neked tetszhet egy superhero filmeRealista24 írta:Amcsi kapcsi pedig nem rossz.Amcsi kapitány 1-et sem láttam

- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Mondjuk úgy, hogy amióta már nem fivérek, azóta csak a Felhőatlasz sikerült nekik értékelhetően.messideco írta:Azért a Felhőatlasz bőven jó
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amcsi kapcsi pedig nem rossz.Amcsi kapitány 1-et sem láttam
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Top 10 Greatest Best Picture Oscar-Winning Movies
Tégla, Schindler listája, A bárányok hallgatnak, Gyűrűk ura, American Beauty, Forrest, Rocky, Keresztapa II.
A legrosszabb filmek ever top10
Szerencsére csak kettőt láttam belőle (5. és 6.helyezettet)... de pl a Batman és Robin is köztük van.
top10 legjobban várt film 2014
7-8 annyira nem érdekel, Hobbit sem várós nálam, Amcsi kapitány 1-et sem láttam még az ő storyja annyira nem fogott meg (bár ez a második film jónak ígérkezik). Ahogy látom megint jön egy Nolan féle film (gondolom ezt is felkapják majd), X-ment nagyon várom már (kedvencek a szuperhősökből), Veronica Mars filmet több millióan várják már évek óta hogy kapjon egy valamiféle befejezést a sikersorozat... és a GODZILLA!
Tégla, Schindler listája, A bárányok hallgatnak, Gyűrűk ura, American Beauty, Forrest, Rocky, Keresztapa II.
A legrosszabb filmek ever top10
Szerencsére csak kettőt láttam belőle (5. és 6.helyezettet)... de pl a Batman és Robin is köztük van.
top10 legjobban várt film 2014
7-8 annyira nem érdekel, Hobbit sem várós nálam, Amcsi kapitány 1-et sem láttam még az ő storyja annyira nem fogott meg (bár ez a második film jónak ígérkezik). Ahogy látom megint jön egy Nolan féle film (gondolom ezt is felkapják majd), X-ment nagyon várom már (kedvencek a szuperhősökből), Veronica Mars filmet több millióan várják már évek óta hogy kapjon egy valamiféle befejezést a sikersorozat... és a GODZILLA!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- András93
Wachowskiék a(z első) Mátrix óta nem csináltak jó filmet.Faust írta:Én szeretem, kivéve az utolsó fél órát, amikor rájöttek, hogy valami filozófikus hülyeséget is bele kéne ömleszteniük hogy mátrikszos legyen az egész.Az elsőhöz képest nyilván sehol nincs, de az akciójelenetek (pláne az autópályás rész) elviszik az egészet a hátukon. A harmadik szerintem sokkal gyászosabb.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Szerintem benne van a filmtörténelem top 10 legviccesebb jelenete között. A film csúcspontja vitán felül.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor azt a régi cuccot beveszik, elmegy telefonálni, és miután beüt a cucc...ott nevettem
Istenem a ponyvaregény... Bírom Tarantinot, főleg a 2 legutóbbi filmjét, de a Ponyvaregényt kb. 4-szer nyomtam ki, mire egyszer végigszenvedtem magam rajta. Végül nincs róla rossz véleményem, de én kicsit túlhypeoltnak érzem. Vannak benne kimagasló jelenetek, de a film összeséggében egy katyvasz. Önként nem fogom megnézni még egyszer az tuti.Ponyvaregény vonulathoz kéne visszatérni
- P. Krisz
ha már Matrix Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a Forradalmak végével még mindig nem tudok dűlőre jutni , akkor Neo tényleg meghalt vagy sem ,első nézésnél simán rávágtam hogy persze meghalt , újranézés után viszont azt mondtam hogy kétséges , amikor Trinity meghalt kihunyt a fénye , de amikor a robotpók vitte Neot izzót a platója a fénytől
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Vannak benne jó részek, konkrétan volt ami tetszett is, de nekem túl hosszúra sikeredett. Viszont van mondanivalója, ami a jelen társadalomra nagyon is igaz. A férfi főszereplő kategóriában megérne egy Oscart.
kedvenc jelenetem:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor azt a régi cuccot beveszik, elmegy telefonálni, és miután beüt a cucc...ott nevettem
kedvenc jelenetem:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor azt a régi cuccot beveszik, elmegy telefonálni, és miután beüt a cucc...ott nevettem