Szoval faszsagokat allitasz, ez meg a te kritikád

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 6., kedd 16:33
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. december 6., kedd 15:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 6., kedd 15:53
Szerencsere megjottelKerlon írta: Amugy mennyi szarsagot osszehordtatok itt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 6., kedd 15:50
Kicsit olyan Cama, mint Kovacic volt, jo jo, de valahogy nem az igazi.hehetheoriginal írta: Ha camavinga osszeszedne magat, akkor nem is lenne ra szuksegunk
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 6., kedd 14:17
Wiki szerint u15 angolok, majd egy ev nemetek, majd u21-ig megint angolok. Aztan elkurtak, mint a ChelseaCaraway írta: Musiala tenyleg kecijo. Angolok jol elbasztak, most poroghetne a Bellingham-Musiala kettos 10 even at, ugy tudom az utanpotlasban meg az angol valogatottban jatszott.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 6., kedd 14:16
épeszű fiatalember nem választja az angolokat, akik holmi 60 éve nyertek vmi címet, azt is csalással, amikor a németeknél jobbnál jobb gépjárművek vannak a rendes oldalon található kormánnyal pl.Caraway írta: Musiala tenyleg kecijo. Angolok jol elbasztak, most poroghetne a Bellingham-Musiala kettos 10 even at, ugy tudom az utanpotlasban meg az angol valogatottban jatszott.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. december 6., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. december 6., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 6., kedd 13:58
Musiala pont olyan tehetseggel van megaldva, amilyen jatekost 10 evente egyszer latok.kiserik írta:Kimmich? Az agyonsztárolt Musiala, akihez Vini a kanyarban sincsrealistahuni írta: Ezen a logika mentén akkor mondjuk Kimmich is gyökkető szar, mert már 2 vébén esett ki a németekkel, nem?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: matador » 2022. december 6., kedd 13:53
Lahmot adom. Szerintem Kimmich több. Szeme-van-a-labdának ügyben például elég jól áll. És szépen simogatja a lábával is.hehetheoriginal írta:LOL, ha musiala szted nem jó, akkor sztem zárd be ezt a foci nevű dolgot magadnál örökre.kiserik írta:
Kimmich? Az agyonsztárolt Musiala, akihez Vini a kanyarban sincs![]()
kimmich fullátlag, semmi extra, egy jó munkásember max.
de ilyen volt filip lahm is pl.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. december 6., kedd 13:52
Az a középpálya az verybigAnthony írta: Tchua - Bellingham - Fede középpály elég ütős lenne
Viszont ezzel továbbra sincs jobb szélünk, ez az enyhe probléma, ott még 2 ember hiányzik.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 6., kedd 13:49
LOL, ha musiala szted nem jó, akkor sztem zárd be ezt a foci nevű dolgot magadnál örökre.kiserik írta:Kimmich? Az agyonsztárolt Musiala, akihez Vini a kanyarban sincsrealistahuni írta: Ezen a logika mentén akkor mondjuk Kimmich is gyökkető szar, mert már 2 vébén esett ki a németekkel, nem?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. december 6., kedd 13:42
Kimmich? Az agyonsztárolt Musiala, akihez Vini a kanyarban sincsrealistahuni írta: Ezen a logika mentén akkor mondjuk Kimmich is gyökkető szar, mert már 2 vébén esett ki a németekkel, nem?![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. december 6., kedd 13:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 6., kedd 11:29
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 6., kedd 11:16
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 6., kedd 11:07
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. december 6., kedd 9:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 6., kedd 8:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 6., kedd 8:42
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem