Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 29., szerda 23:37

torjack írta: A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső:
http://www.imdb.com/title/tt0120735/
nah ezt még ma lenyomtam, és eléggé tetszett :D

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. január 29., szerda 23:33

Realista24 írta:Sentry megkapta a warnt személyeskedésért. Akinek nem tetszenek Remy írásai, vagy nem értenek egyet vele, vagy nem kíváncsiak rá, ne olvassa, ne kattintson rá, ahogy például én sem. Ez a hobbija, ezt szereti, ezt csinálja és ezért csinálja. De az ilyen arrogáns, nagyképű hozzászólásokra nincs szükség. A továbbiakban pedig kanyarodjunk vissza a "Remy topic" témájához.
Mindazonáltal, személy szerint örülnék, ha több tartalommal töltenéd meg a hozzászólásaidat. Természetesen nem játszuk a cenzort, de ha már filmblogot vezetsz, néha próbálj a filmek mélységébe is eljutni. Tudom, hogy index cimlapra ez is elég, de mivel oda minden balfék kikerül szivesen vennénk, ha nem egy sablonra felhúzott semmik lennének a bejegyzéseid, ugyanis a flood ugyanúgy nem része a netikettnek, mint az agressziv megnyilvánulások vagy bármi hasonló kategóriájú szabálysértés. Ceterum censeo: a kevesebb néha több!

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 29., szerda 18:36

igen a futballmaffia amit kifelejtettem a felsorolásból azt is láttam, a többi ajánlást köszönöm megnézem...a holnapi matek vizsga után :lol:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 29., szerda 17:51

wZoLee7 írta:nekem nagyon bejön ez a Spíler, Blöff, Torta angol stílus...tudnátok még mondani hasonló filmeket?
Futballmaffia:
http://www.imdb.com/title/tt0901507/

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső:
http://www.imdb.com/title/tt0120735/

Ezeket is érdemes bepróbálni.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 29., szerda 16:16

Angol stílus.. Hát elég tágnak tűnhet, de hozok két kedvencet: Huligánok, valamint a Trainspotting.
"And my heart will leave you never."

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 29., szerda 15:51

nekem nagyon bejön ez a Spíler, Blöff, Torta angol stílus...tudnátok még mondani hasonló filmeket?

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 29., szerda 12:21

csabi87 írta:Sorozatot tudnátok ajánlani nekem valamit?
az egy másik topic, meg amúgy is így elég sok fajta sorozatot tudnak neked ajánlani, ha nem szűkíted le egy kicsit a kört. :)
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. január 29., szerda 12:06

Sorozatot tudnátok ajánlani nekem valamit?
Amúgy én most vasárnap a Pain and Gaint néztem meg.
Nekem tetszett.Vannak benne dolgok... :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 12:02

Sentry megkapta a warnt személyeskedésért. Akinek nem tetszenek Remy írásai, vagy nem értenek egyet vele, vagy nem kíváncsiak rá, ne olvassa, ne kattintson rá, ahogy például én sem. Ez a hobbija, ezt szereti, ezt csinálja és ezért csinálja. De az ilyen arrogáns, nagyképű hozzászólásokra nincs szükség. A továbbiakban pedig kanyarodjunk vissza a "Remy topic" témájához.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 29., szerda 11:47

Tömören röviden nagyon nem értek egyet azzal amit csinálsz, ráadásul szerintem nem is csinálod jól, de ez most mellékes, már kifejtettem. Kitöröltem egy hosszú irományt, mert végleg nem akarom kirakatni magam, de borzasztó unalmas, hogy kb ez a topic rólad szól. Mindenhez hozzá tudsz szólni. Isten vagy! Át is lehetne nevezni a topikot..
Most nem azért, de ahelyett, hogy Remy-t b@szogatod, miért nem írsz inkább olyan filmekről amelyek téged érdekelnek? Vagy arról, hogy hálivúdot miért tartod hulladéknak? Vagy fuss neki a Kubrick irománynak. Ha már Remy szerinted tutira beégne vele.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. január 29., szerda 11:46

Licitálj te is a Raptor ketrecre! :D

http://cinestar.hu/cikk/licitalj-te-is- ... r-ketrecre

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

Re: Remy -mindentudokafilmekről- topikja

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 29., szerda 11:27

sentry írta:
Itt van neked egy kis olvasmány.

Remélem egyszer kinyílik a szemed(?), megvilágosulsz(?), leszel annyira kíváncsi (nem is tudom mi a helyes szó), hogy nyitsz más független vagy más nemzetiségű filmekhez, és legalább annyit írsz és isteníted őket is mint a naaagy "legyenmeganézettségcsakapénzszámítnembajhaszar" elveket sugárzó hálivúdról.
)
Ez szép és jó, de ez köztudott, hogy a magyarok milyen jók az animációs munkákban. És ennek ellenére mit látunk viszont a TV-ben, meg a MOZIBAN? Egy Kis Vukot és egy Cycle című sci-fit (igen utóbbi volt a moziban is...). Mind a kettő egy rakás szar.

Amúgy meg a magyar filmgyártás teljesen hidegen hagy. Néha-néha belefutok 1-1 remek filmbe, de nem vagyok kíváncsi a drámázásra, meg az agyatlan tucat vígjátékainkra.

Miért nem tudunk horrort csinálni? (Gingerclown... még DVD-re se jön ki, tehát sokan láthatjuk majd a jövőben) Miért nem tudunk sci-fit? Egy jó kis posztapokaliptikus filmet? Nem feltétlenül kellenek ezekhez dollár milliók.

Utolsó jó magyar film a Taxidermia volt. Az tényleg ütős film, és megérdemli a dicséretet.

Amúgy kár, hogy kitörülted a hosszú hsz-t. Szívesen elolvastam volna :-(
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 29., szerda 7:36

Ezert nem kell reszegen forumozni. Nekem mar ki van rakva egy cetli a monitorra... Egyelore mukodik! :mrgreen:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 29., szerda 7:27

sonic írta:Amugy megneztem Charlie Countryman halalos szenvedeset, de mindegy lett volna ha kihagyom. Van itt olyan aki latta es tetszett neki?
Itt ül a gépemen, filmklub után mindenképp megnézem, majd akkor szólok róla.

Sentry látom megint szerepelsz :lol: Menj a kritikustömegre, ott találsz játszópajtikat, meg kurva okos és művelt embereket, akik tudnak veled dumálni a szeretett Kubrickodról. El lehet ilyet intézni privátban is amúgy. Zsombinak természetesen +1 és még szerintem 10-15 ember nevében írhatom ezt a +1-et.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 29., szerda 5:16

Most én lennék rád kíváncsi, sentry. Miért zavar téged, hogy egy FÓRUMON, valaki hozzászól egy topikban elég sok mindenhez? Mivel elég gyakran hirdeted a műveltségedet, ezért gondolom nem kell ismertetnem veled, hogy honnan ered ez a szó. :) Egyrészt le tudod őt tiltani, ha zavar, vagy ha ezt nem szeretnéd, továbbgörgetsz, és kész. :roll:
Azt nem szoktam látni, hogy esetleg Realistát kikezdenéd, vagy felsorolhatnék tucatnyi fórumozót, akik (engedelmükkel) ugyanazt folytatják, mint Remy, csak más témában. Viszont azon fennakadsz, hogy valaki a maga szórakoztatása miatt, esetleg mások informálásának céljából elemez egy-egy filmet, amikről nem is állítja hogy profi munkák lennének.
Persze én már remegek, hogy elolvassak egy jó sentry kritikát, valamilyen művész filmről, sőt bevallom néha felriadok éjszakánként Remy elemzéseinek olvasása után, és ilyenkor mindig bűntudatom van. :/
sentry írta:Kubrick cikket meg halaszd el évekre, mert hatalmas égés lesz... :)
Ez meg valami zseniális. :lol: Ha írsz te egy Kubrick cikket, én megesküszöm, hogy mindennap háromszor elolvasom lefekvés előtt. Mivel te köztudottan egy polihisztor vagy, gondolom nem fog ez nehézséget okozni. :)
Egy a lényeg, kedves, drága sentry: mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

szerk:én is kitöröltem egy jó hosszú hozzászólást, ugyanis azért csúnya lenne, hogyha miattad kapnék egy 2 hetes büntetést. Bár lehet, hogy azt inkább megtiszteltetésnek kellene érezném.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 29., szerda 3:24

Ejnye. Az alkohol rossz.... :D

Amugy megneztem Charlie Countryman halalos szenvedeset, de mindegy lett volna ha kihagyom. Van itt olyan aki latta es tetszett neki?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

sentry

Remy -mindentudokafilmekről- topikja

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 29., szerda 2:14

Remy, én megértem, hogy imádod hálivúdot.

Tömören röviden nagyon nem értek egyet azzal amit csinálsz, ráadásul szerintem nem is csinálod jól, de ez most mellékes, már kifejtettem. Kitöröltem egy hosszú irományt, mert végleg nem akarom kirakatni magam, de borzasztó unalmas, hogy kb ez a topic rólad szól. Mindenhez hozzá tudsz szólni. Isten vagy! Át is lehetne nevezni a topikot..

Búcsúzol - "többet nem jövök!" - szívből küldök neked valamit, amiről szerintem szólni kéne egy magyar szaros filmes blogról, ha már egyszer hetente körbenyalod hálivúdot. Ez csak egy példa. (Bár szerintem nagyon messze vagy, hogy összeszedj egy ilyen cikket....)

Itt van neked egy kis olvasmány.

Remélem egyszer kinyílik a szemed(?), megvilágosulsz(?), leszel annyira kíváncsi (nem is tudom mi a helyes szó), hogy nyitsz más független vagy más nemzetiségű filmekhez, és legalább annyit írsz és isteníted őket is mint a naaagy "legyenmeganézettségcsakapénzszámítnembajhaszar" elveket sugárzó hálivúdról.

Filmekről itt már csak ritkán van szó :-( ...Van Remy meg a heti sablon cikkek, meg minden nap 3-4-5-6 Remy komment...

Kubrick cikket meg halaszd el évekre, mert hatalmas égés lesz... :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 29., szerda 1:25

Hopsz, az elozo hsz-t elrontottam es mar nem tudtam szerkeszteni. Megkernek egy modit hogy torolje ki. Szoval masodik nekifutasra...
Remy írta:
h3x0r írta: Az utobbi 4 evben azert egesz jo mesek is jottek ki: Gru 1-2, Toy Story 3, Hotel Transylvania, How to train your dragon, Monsters University, Puss in Boots, Rise of the Guardians, Megamind, Cars 2, Rio, The Croods, Wreck-It Ralph, Madagascar 3, Ice Age 4, Cars 2, Rio, The Adventures of Tintin
Ezek a jók? Tucat... néhány kivétellel.

Szerintem egyre gyengébb animációs filmek jönnek ki. Egy: Hihetetlen család, L'ecsó, Verdák, Wall-E, Némó nyomában, Szörny Rt., Shrek, Kung-fu panda, simán veri ezeket az újakat (csak, hogy a 2000 utániakat említem). Utoljára számomra a Toy Story 3 és a Gru volt olyan, mint a régiek.
Nem mondtam, hogy ezek a legjobb mesek, az altalad emlitettek nalam is verik a fentiek legnagyobb reszet. En csak annyit irtam, hogy az utobbi 4 evben ezek tartoztak a jobbak koze.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 29., szerda 1:13

Remy írta:Az utobbi 4 evben azert egesz jo mesek is jottek ki: Gru 1-2, Toy Story 3, Hotel Transylvania, How to train your dragon, Monsters University, Puss in Boots, Rise of the Guardians, Megamind, Cars 2, Rio, The Croods, Wreck-It Ralph, Madagascar 3, Ice Age 4, Cars 2, Rio, The Adventures of Tintin

Szerintem egyre gyengébb animációs filmek jönnek ki. Egy: Hihetetlen család, L'ecsó, Verdák, Wall-E, Némó nyomában, Szörny Rt., Shrek, Kung-fu panda, simán veri ezeket az újakat (csak, hogy a 2000 utániakat említem). Utoljára számomra a Toy Story 3 és a Gru volt olyan, mint a régiek.[/quote]
Nem mondtam, hogy ezek a legjobb mesek, az altalad emlitettek nalam is verik a fentiek legnagyobb reszet. En csak annyit irtam, hogy az utobbi 4 evben ezek tartoztak a jobbak koze.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 29., szerda 1:04

h3x0r írta:
Anis írta:Számomra pl a frissebb animációsok közül az Így neveld a sárkányod és a Hotel Transylvánia páros amik nagyon minőségiek voltak, illetve a Toy story 3as. volt nagyon sok ami mellément (és nem csak szerintem, pl Lorax, Merida).
Az utobbi 4 evben azert egesz jo mesek is jottek ki: Gru 1-2, Toy Story 3, Hotel Transylvania, How to train your dragon, Monsters University, Puss in Boots, Rise of the Guardians, Megamind, Cars 2, Rio, The Croods, Wreck-It Ralph, Madagascar 3, Ice Age 4, Cars 2, Rio, The Adventures of Tintin

Szerintem egyre gyengébb animációs filmek jönnek ki. Egy: Hihetetlen család, L'ecsó, Verdák, Wall-E, Némó nyomában, Szörny Rt., Shrek, Kung-fu panda, simán veri ezeket az újakat (csak, hogy a 2000 utániakat említem). Utoljára számomra a Toy Story 3 és a Gru volt olyan, mint a régiek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: