Szerintem is fasza, csak sajnos eddig összesen 1 évad, az is összesen 9 részes.Demes írta:A Vikings sorozatot nézi valaki?
Bíztatónak tűnik...
mondjuk nem látom a Breaking Badet az aláírásodban, úgyhogy csak azt kéne először megnézned...

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 11., szerda 19:24
Szerintem is fasza, csak sajnos eddig összesen 1 évad, az is összesen 9 részes.Demes írta:A Vikings sorozatot nézi valaki?
Bíztatónak tűnik...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 11., szerda 19:11
A Spartacus utan sokan ajanlottak, ezert elkezdtem en is. Erdekes a stilusa es maga a sorozat is, de 6 resz utan sehogy se tudtam ravenni magam a folytatasra. Szamomra tul lassu volt, de probald ki nyugodtan.Demes írta:A Vikings sorozatot nézi valaki?
Bíztatónak tűnik...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 11., szerda 19:05
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. december 11., szerda 19:01
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. december 11., szerda 16:13
még 1 évad lesz.h.csabi írta:SoA-ból ugye nem ez volt az utolsó évad?![]()
Amúgy nézem ezt az Arrow-t, de messze nem akkora sorozat ez szerintem, mint amennyire beállítjátok. Nem azt mondom, nem rossz, de hol van ez a BB-hez, a 24-hez, a Wire-höz, a Shieldhez, vagy pl a Sopranos-hoz képest?
tiltakozom. a sons of anarchy bőven említhető egy lapon a felsoroltakkal, párnál szerintem jobb is.Azokhoz képest kanyarban sincs, de most nincsenek ilyen sorozatok. Ilyen egyszerű ez.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 11., szerda 15:56
Azokhoz képest kanyarban sincs, de most nincsenek ilyen sorozatok. Ilyen egyszerű ez.Nem azt mondom, nem rossz, de hol van ez a BB-hez, a 24-hez, a Wire-höz, a Shieldhez, vagy pl a Sopranos-hoz képest
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2013. december 11., szerda 15:25
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 11., szerda 4:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 10., kedd 23:48
1 - lenyúlt ötlet? Mik azok?Anyaka írta: sok a lenyúlt ötlet a sztoriban, és képtelenségek is vannak, amik logikai hibákból fakadnak, és nem azért, mert egy zöldbatman a főszereplő. Ez a Deathstroke vonal is elég langyosra sikeredett.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. december 10., kedd 23:37
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. december 10., kedd 23:31
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 10., kedd 22:29
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!farkas nincstubatibi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!HULK VS WOLVERINE, farkas papa azért odaveri
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 10., kedd 22:22
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. december 10., kedd 16:17
az 5. tényleg trágya volt, de sztem a 6-ra sokat javult...gaygent.En szemely szerint nem banom, hogy ez lesz az utolso evad. A sorozat eleje zsenialis volt, de idovel egyre gyengebb evadok jottek. Hank es az osszes tobbi szereplo karakteret mar kiismertuk, szinte minden helyzetben tudjuk, hogy mit fognak donteni. Ugy erzem, hogy ebben a sorozatban mar nincs tobb. Inkabb most hagyjak abba, minthogy huznak eveken keresztul.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 10., kedd 14:33
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 10., kedd 8:25
Realista24 írta:Akkor ez a film számodra kötelező darab
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=269
:Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 10., kedd 7:36
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 9., hétfő 23:31
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha a fiatal Pameláról lenne szó, tőlem CIA igazgató is lehet, csak jöjjön. Meg ne legyen rajta ruhaRealista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Felőlem a fiatal Pam Anderson is lehetne Brody felesége, életidegen ebbe a sorozatba egy ilyen karakter
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 9., hétfő 23:13
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 9., hétfő 23:12
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És végre..végre nem kell a Brody famíliát nézni már egy ideje
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem