Amúgy én most vasárnap a Pain and Gaint néztem meg.
Nekem tetszett.Vannak benne dolgok...

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. január 29., szerda 12:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 29., szerda 12:02
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 29., szerda 11:47
Most nem azért, de ahelyett, hogy Remy-t b@szogatod, miért nem írsz inkább olyan filmekről amelyek téged érdekelnek? Vagy arról, hogy hálivúdot miért tartod hulladéknak? Vagy fuss neki a Kubrick irománynak. Ha már Remy szerinted tutira beégne vele.Tömören röviden nagyon nem értek egyet azzal amit csinálsz, ráadásul szerintem nem is csinálod jól, de ez most mellékes, már kifejtettem. Kitöröltem egy hosszú irományt, mert végleg nem akarom kirakatni magam, de borzasztó unalmas, hogy kb ez a topic rólad szól. Mindenhez hozzá tudsz szólni. Isten vagy! Át is lehetne nevezni a topikot..
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. január 29., szerda 11:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 29., szerda 11:27
Ez szép és jó, de ez köztudott, hogy a magyarok milyen jók az animációs munkákban. És ennek ellenére mit látunk viszont a TV-ben, meg a MOZIBAN? Egy Kis Vukot és egy Cycle című sci-fit (igen utóbbi volt a moziban is...). Mind a kettő egy rakás szar.sentry írta:
Itt van neked egy kis olvasmány.
Remélem egyszer kinyílik a szemed(?), megvilágosulsz(?), leszel annyira kíváncsi (nem is tudom mi a helyes szó), hogy nyitsz más független vagy más nemzetiségű filmekhez, és legalább annyit írsz és isteníted őket is mint a naaagy "legyenmeganézettségcsakapénzszámítnembajhaszar" elveket sugárzó hálivúdról.
)
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 29., szerda 7:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 29., szerda 7:27
Itt ül a gépemen, filmklub után mindenképp megnézem, majd akkor szólok róla.sonic írta:Amugy megneztem Charlie Countryman halalos szenvedeset, de mindegy lett volna ha kihagyom. Van itt olyan aki latta es tetszett neki?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 29., szerda 5:16
Ez meg valami zseniális.sentry írta:Kubrick cikket meg halaszd el évekre, mert hatalmas égés lesz...
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 29., szerda 3:24
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 29., szerda 2:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 29., szerda 1:25
Nem mondtam, hogy ezek a legjobb mesek, az altalad emlitettek nalam is verik a fentiek legnagyobb reszet. En csak annyit irtam, hogy az utobbi 4 evben ezek tartoztak a jobbak koze.Remy írta:Ezek a jók? Tucat... néhány kivétellel.h3x0r írta: Az utobbi 4 evben azert egesz jo mesek is jottek ki: Gru 1-2, Toy Story 3, Hotel Transylvania, How to train your dragon, Monsters University, Puss in Boots, Rise of the Guardians, Megamind, Cars 2, Rio, The Croods, Wreck-It Ralph, Madagascar 3, Ice Age 4, Cars 2, Rio, The Adventures of Tintin
Szerintem egyre gyengébb animációs filmek jönnek ki. Egy: Hihetetlen család, L'ecsó, Verdák, Wall-E, Némó nyomában, Szörny Rt., Shrek, Kung-fu panda, simán veri ezeket az újakat (csak, hogy a 2000 utániakat említem). Utoljára számomra a Toy Story 3 és a Gru volt olyan, mint a régiek.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 29., szerda 1:13
Ezek a jók? Tucat... néhány kivétellel.Remy írta:Az utobbi 4 evben azert egesz jo mesek is jottek ki: Gru 1-2, Toy Story 3, Hotel Transylvania, How to train your dragon, Monsters University, Puss in Boots, Rise of the Guardians, Megamind, Cars 2, Rio, The Croods, Wreck-It Ralph, Madagascar 3, Ice Age 4, Cars 2, Rio, The Adventures of Tintin
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 29., szerda 1:04
Ezek a jók? Tucat... néhány kivétellel.h3x0r írta:Az utobbi 4 evben azert egesz jo mesek is jottek ki: Gru 1-2, Toy Story 3, Hotel Transylvania, How to train your dragon, Monsters University, Puss in Boots, Rise of the Guardians, Megamind, Cars 2, Rio, The Croods, Wreck-It Ralph, Madagascar 3, Ice Age 4, Cars 2, Rio, The Adventures of TintinAnis írta:Számomra pl a frissebb animációsok közül az Így neveld a sárkányod és a Hotel Transylvánia páros amik nagyon minőségiek voltak, illetve a Toy story 3as. volt nagyon sok ami mellément (és nem csak szerintem, pl Lorax, Merida).
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 29., szerda 0:59
Az utobbi 4 evben azert egesz jo mesek is jottek ki: Gru 1-2, Toy Story 3, Hotel Transylvania, How to train your dragon, Monsters University, Puss in Boots, Rise of the Guardians, Megamind, Cars 2, Rio, The Croods, Wreck-It Ralph, Madagascar 3, Ice Age 4, Cars 2, Rio, The Adventures of TintinAnis írta:Számomra pl a frissebb animációsok közül az Így neveld a sárkányod és a Hotel Transylvánia páros amik nagyon minőségiek voltak, illetve a Toy story 3as. volt nagyon sok ami mellément (és nem csak szerintem, pl Lorax, Merida).
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 28., kedd 23:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 28., kedd 20:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 28., kedd 12:32
Aki keres az találh3x0r írta: nem is tudtam hogy van uj dragon ball film
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 28., kedd 11:59
Oblivion, 2 guns, about time, the croods, hunger games: catching fireRemy írta:Mondjuk az eléggé érdekes, mert a 2013-as egy nagyon jó év volt. Rengeteg fasza film érkezett, és még mindig van olyan, amit be kell pótolnom.
Batman - Sötét lovag visszatér, Evil Dead, Oblivion, Star Trek, Acélember, Z világháború, Igazság Ligája - Villám paradoxon, Only God Forgives, Gru 2, Pain & Gain, Démonok között, Elysium, A 42-es, Rush, Dragon ball - Battle of Gods, Itt a vége, Gravitáció, Don Jon, Szupercella, Phillips kapitány, Thor 2, Fogságban, Hobbit 2, Fruitvale Station, Wall Street farkasa, Minden odavan, A túlélő, Jackass, Dallas Buyers Club, Amerikai botrány, Inside Llewyn Davis,
Csak így gyorsan...
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 28., kedd 8:29
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 28., kedd 8:24
Azért a mesefilmeket én nem kalkuláltam bele, meg hát én azért az Acélembert vagy a Z világháborút sem sorolnám a kiemelkedő filmek közé, az Elysiumot és az Amerikai Botrányt nem láttam, de a kritikák elég megosztóak ezekkel kapcsolatban. Majd ha megnéztem őket, akkor tudok korrektül nyilatkozni róluk. Az ilyen Jackassek meg sosem kötöttek le, úgyhogy ez is baromira szubjektív.Remy írta:Mondjuk az eléggé érdekes, mert a 2013-as egy nagyon jó év volt. Rengeteg fasza film érkezett, és még mindig van olyan, amit be kell pótolnom.Matt009 írta: De az, hogy Oscar esélyes, az inkább a 2013-as moziévad kritikája, semmint magáé a filmé.
Sajnos egyszer nézős film lett, maradandó élmény nélkül.
7/10
Batman - Sötét lovag visszatér, Evil Dead, Oblivion, Star Trek, Acélember, Z világháború, Igazság Ligája - Villám paradoxon, Only God Forgives, Gru 2, Pain & Gain, Démonok között, Elysium, A 42-es, Rush, Dragon ball - Battle of Gods, Itt a vége, Gravitáció, Don Jon, Szupercella, Phillips kapitány, Thor 2, Fogságban, Hobbit 2, Fruitvale Station, Wall Street farkasa, Minden odavan, A túlélő, Jackass, Dallas Buyers Club, Amerikai botrány, Inside Llewyn Davis,
Csak így gyorsan...
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem