VB - 2014
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: VB - 2014
Működik az még. ha olyan a keret felépítése akkor lehet pozicios centerjátékot tolni gond nélkül. de kombinálva se lehet ma màr gond. mindenképpen lesznek taktikai forradalmak még.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
meg mi is így voltunk sorozatban 3szor bl elődöntőbe, és nem a formáció miatt nem jött össze előbb a tizedik
ja és így szüntettük meg a barca dominanciáját is
egyáltalán nem halott
ja és így szüntettük meg a barca dominanciáját is
egyáltalán nem halott
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kivéve, hogy a brazil barátaim így nyerik meg a vébétEl Sie7e írta:már rég halott.alexoxladjackoxi írta:NSO-n a 4-2-3-1 haláláról írnak... Vélemények?

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
már rég halott.alexoxladjackoxi írta:NSO-n a 4-2-3-1 haláláról írnak... Vélemények?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
NSO-n a 4-2-3-1 haláláról írnak... Vélemények?
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Irán pedig csak a rendes játékidő legvégén kapott ki Argentínától egy kis Lionel Messi-varázslat miatt.

Máté kommentjére kaptam csak fel a fejem, nem szóltam.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
nem feledkeztem meg rola sem.. mondandomat tovabbra is tartom
if you know.... 
dm-et meg irtam is.

dm-et meg irtam is.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Meg DM, bár ugye ő lesérült.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hercegünkkel mi a helyzet?RealRaúl77 írta:Akkor, ha jol szamolom, mar csak Marcelo van vb-n a Realosok kozul
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Akkor, ha jol szamolom, mar csak Marcelo van vb-n a Realosok kozul. Meg ugye DM lenne, de serult. Elobb is kipotyoghattak volna.
Amugy annyira szar, hogy minden korben kiesik, akinek szurkolok
olasz&spanyol, chile, kolumbia.... es egyszeruen nincs csapat, akit kedvelnek. argentinat, hollandiat csak siman ruhellem, nemeteknek elvbol nem szurkolok.
hehe rettegj..
Amugy annyira szar, hogy minden korben kiesik, akinek szurkolok

hehe rettegj..

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Végülis azt mondom a legkevésbé rossz forgatókönyv az egy német-argentin lenne. Németek simáznának mint '10-be, és lenne Messi sírás.
Szóval über alles.
de szar ezt leírni.
![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)
Szóval über alles.

de szar ezt leírni.

-
Az érdem nem számít.....ha az érdem számítana,akkor felülírná az eddigi történelmet,és 50%ban más lenne a győztes.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hát beszarok, hogy csak a kreatív játékosok sérülnek meg
mondjuk nem hiszem, hogy willian sok percet kapott volna így is

mondjuk nem hiszem, hogy willian sok percet kapott volna így is

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nemtudom volt e már de a brazilok edzésén Willian is megsérült. Így az ő játéka is kérdéses a németek ellen.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
RvP=Higuain??? Ezt te sem gondolhattad komolyan. Nem tudom láttad-e már a klubcsapataiban játszani? Mindenben jobb, mint Higuain.realistahuni írta:Az biztos, hogy Hollandia 3 vesztett döntő után megérdemelne egy vb címet, de nézzünk rájuk és sírjuk el magunkat. Hát kik ezek Cruyff-ékhoz képest? Robbent kifejezetten gyűlölöm, mert ő pont abba a gyökér kategóriába tartozik, aki eligazolás után folyamatosan köpködi a volt klubját, idén is többet várt a Realtól az első bl elődöntő meccsen, szerencsére a következőn megkapta.Nemetek luzerek, ozil luzer, argentinok semmikepp, hollandoknal meg az edzo es robben erdemelne meg, de utobbi se a kedvencem.
Sneijder ugyanez. Aztán ott van RvP aki kb olyan szint mint Higuain csak jobb fejel, de mégis kb. annyira fel van szopva a spanyolok elleni gólja után, mintha egy Van Basten lenne. Az egyenes kieséses szakaszban meglátszik, hogy kb. mennyi a valós tudása.
A maradék három csapat is vicc szvsz, nézhetetlen, kínszenvedős meccsek, és egy jó adag szerencse, ennyi.
Az biztos, hogy nekem ez életem legszarabb vb-je, pont ezt a négy csapatot nem akartam látni a döntő közelében, erre a mind a négy ott van.![]()
Ez ilyen, de ennél már csak jobb lehet a következő.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Maradjunk annyiban, hogy mind a 4 elődöntős játéka nézhetetlen. A franciák meg Kolumbia volt a kivétel. A németekkel szimpatizálok a legjobban a 4 közül, köszönhetően az elmúlt tornákon mutatott ötletes játékuknak. Ennek most nyoma nincs, mert Götze és Özil is pokolian gyenge, és megy Pep meg a ticken-tacken majmolása. De ettől még szimpatikusabb a játékuk még így is, mind a Van Gaal féle tiszta célfoci.wxyz írta:Ezt most nem értemMatt009 írta:Akik szerintem megérdemelnének egy nagy torna győzelmet, azok a németek. Kicsit olyanok, mint a Real a BL-lel. Évek óta ott vannak, de az utolsó lépés mindig hiányzott. És nem azért mert lúzerek, hanem mert 2x is a végső győztessel szemben véreztek el (2008 és 2010). 2 év ők voltak a top esélyesek, de az olaszok lemakkolták őket. 2-0-ról meg az olaszok ellen nem lehet visszajönni. Most ideje lenne, hogy ők makkolják be ezt.
A hollandok meg... Én semleges vagyok velük szemben, de nehogy már ez Van Gaal féle nézhetetlen bunkerfoci nyerjen. Van Gaal baromi nagy edző, de ez a defenzív fos... Oké értem én, hogy ezt kell játszani, de akkor is.
A hollandok ne nyerjenek, mert nézhetetlen fos a játékuk. Akkor a németek miért érdemlik meg? A játékuk sokkal nézhetetlenebb, mint a hollandoké
Ezt most nem értemMatt009 írta:Akik szerintem megérdemelnének egy nagy torna győzelmet, azok a németek. Kicsit olyanok, mint a Real a BL-lel. Évek óta ott vannak, de az utolsó lépés mindig hiányzott. És nem azért mert lúzerek, hanem mert 2x is a végső győztessel szemben véreztek el (2008 és 2010). 2 év ők voltak a top esélyesek, de az olaszok lemakkolták őket. 2-0-ról meg az olaszok ellen nem lehet visszajönni. Most ideje lenne, hogy ők makkolják be ezt.
A hollandok meg... Én semleges vagyok velük szemben, de nehogy már ez Van Gaal féle nézhetetlen bunkerfoci nyerjen. Van Gaal baromi nagy edző, de ez a defenzív fos... Oké értem én, hogy ezt kell játszani, de akkor is.
A hollandok ne nyerjenek, mert nézhetetlen fos a játékuk. Akkor a németek miért érdemlik meg? A játékuk sokkal nézhetetlenebb, mint a hollandoké
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
van Gaal.
Remélem ezt a semmilyen argentínát kiütik, a németek ellen a döntőben pedig bármi megtörténhet.

Remélem ezt a semmilyen argentínát kiütik, a németek ellen a döntőben pedig bármi megtörténhet.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ez a másik megfogalmazás. Csak hát azért érdekes, hogy az első értelmes csapat kétszer is a messze csúcson lévő zsinórban 3 nagy tornát nyerő, klubfutballt még mindig, a válogatott futballt meg a tavalyi konfi kupáig uraló spanyolok voltak... Az olaszok elleni meccset arcpironkodóan elamatőrködték a németek ez tény, de addig meg halálcsoportban aláztak... úgyhogy szerintem bőven kiérdemelnék a VB címet.Ja, de nezhetjuk ugy is, hogy az elso ertelmes csapat leverte oket. Az meg hogy ideje makkolniuk..ja, nem abbol elnek vegulis