Faust, Victor, Santi?
ezer bocsánat, nagyon el vagyok havazva, és az értékelési időt is rendesen benéztem
a Bleedert tudom csak most hozni, már jó pár napja láttam, azt hittem már értékeltem. a másikat még nem tudtam megnézni, de ígérem, a héten hozom.
Bleeder
Csatlakozom azon emberek táborához, akiknek nem lesz kedvencük soha a műfaj. Hogy őszinte legyek ,nekem kicsit túl véres volt és talán kicsit túl agresszív. Illetve kicsit beteg. Nem tudom, hogyan mondjam. A Leót játszó színész (talán túlságosan is) hitelesen adja elő magát, nem láttam más filmben (vagy csak nem emlékszem rá), de megjegyeztem most az arcát

Sajnos mostanában kicsit hajlamos vagyok depresszív lenni, így néha magával ragadott ez a mélabús világ, amit a film felépít. Pluszpont a háttérmuzsika, nálam eléggé számít egy-egy filmnél az, hogy milyen zenékkel tűzdelték tele, szerintem itt igen eltalálták. A végjátszma is rendben volt, ez szintén pozitívum. Az egészben az volt a fura, hogy úgy éreztem, ez szinte bármelyikünkkel megtörténhet. Negatívum ezzel szemben az egyhangúság, a vontatottság, az, hogy sokszor majdnem úgy éreztem, unatkozom.
Egy dologra azért kiváncsi lennék a film kapcsán, hogy vajon van-e valami különösebb oka annak, hogy minden főszereplőnek L-el kezdődik a neve? Lehet jelentéktelen dolog, de lehet egy szimbólum vagy utalás valamire, nemtudom, ezért érdekelne.
ez bennem is felmerült
Amiben volt ráció, hogy köré építik a filmet, az nagyon ütősen ki volt alakítva, de úgy érzem nem kapott elég szerepet.
tökéletesen megfogalmaztad, egyet értek.
Ajánlásnak viszont elég faszentos volt, az életben nem néztem volna meg magamtól
5,5/10