Persze tavaly nálunk volt ez, de nem is ünnepeltük hetekig

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 22., szerda 19:09
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. január 22., szerda 18:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 22., szerda 18:46
Vhol megértem őket ez után az aránylag sikertelen 10 év után. A legnagyobb riválist megszégyenítve kiütéssel nyertek és vitték haza a kupát. A baj csak az, hogy ez egy szaros spanyol szuperkupa.realbeckham írta: Spanish Supercup The Movie
Bocs, ha volt mar.
Aki nem látta, tessék pótolni. 10/10![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 22., szerda 18:19
Nekem még mindig az a legdurvább, hogy képesek voltak pólókat nyomtatni erre a nemes eseményrerealbeckham írta: Spanish Supercup The Movie
Bocs, ha volt mar.
Aki nem látta, tessék pótolni. 10/10![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 22., szerda 16:39
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 22., szerda 16:33
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. január 22., szerda 15:54
Az a faszi egyenlo a Barcaval. Evek ota mar csak Laporta penzebol el.nzooli93 írta: Meg nem csak a Barca tolja, hanem mar mindenki. Pl a Fabrizio is mar minden insta posztját rakja ki. Messirol nem volt ennyi tartalom osztva tőle szerintem.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 22., szerda 15:27
És akkor meg is vagyunk, hogy hol van a pénz ami a játékosok regisztrációjára kénenzooli93 írta: Meg nem csak a Barca tolja, hanem mar mindenki. Pl a Fabrizio is mar minden insta posztját rakja ki. Messirol nem volt ennyi tartalom osztva tőle szerintem.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 22., szerda 15:12
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 22., szerda 14:54
Persze, mert Pedri nem la masia nevelés.Marky írta:Az a gond, hogy amig Cristiano vagy peldaul Vini a szegenysegbol tort fel a focival, addig Yamal mar csecsemokent is Messivel pozolt. Az egesz palyafutasa eddig arrol szol, hogy o a legjobb, ami hosszutavon problemakat fog okozni. A srac nem tanult meg meg bukni es nincsenek korulotte olyanok, akik mentoralnak, mint anno Messit Ronaldinho. Mindent ra fognak felhuzni.babaking írta:
Szerintem simán meg lehet fogni. 17 éves - melyik 17 éves gyereknek nincsen dackorszaka amikor kicsit elszáll? Rádásul a közeg amiben van is ezt promótálja szóval teljesen normális, hogy ez a pályán is megjelenik. Ha a csapat és a a család odafigyel rá akkor nem feltétlenül lesz belőle Neymar.
Szépen lassan felnő, és akkor a mérce (ami a teljesítményt illeti) is feljebb fog kerülni. Ha nem teljesít eltűnik a süllyesztőben, mint a többi nuevo Messi. Egyébként drukkolok neki, üde színfoltja a mai focinak, már amikor nem ellenünk játszik.
Voltak mar La Masia ustokosok boven, akik kozul valoban kiemelkedik Yamal, de a legtobbnek az elso komolyabb serulessel veget is ert az utja. Pedri a legkitartobb eddig, de belole boven lehetett volna tobb is, ha nem nyomatjak 100 meccsen egy evben.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. január 22., szerda 14:50
Az a gond, hogy amig Cristiano vagy peldaul Vini a szegenysegbol tort fel a focival, addig Yamal mar csecsemokent is Messivel pozolt. Az egesz palyafutasa eddig arrol szol, hogy o a legjobb, ami hosszutavon problemakat fog okozni. A srac nem tanult meg meg bukni es nincsenek korulotte olyanok, akik mentoralnak, mint anno Messit Ronaldinho. Mindent ra fognak felhuzni.babaking írta:Szerintem simán meg lehet fogni. 17 éves - melyik 17 éves gyereknek nincsen dackorszaka amikor kicsit elszáll? Rádásul a közeg amiben van is ezt promótálja szóval teljesen normális, hogy ez a pályán is megjelenik. Ha a csapat és a a család odafigyel rá akkor nem feltétlenül lesz belőle Neymar.RaúlCF írta: Senki nem fogja megfogni Yamalt. Sőt, Laporta adja alá a lovat, lassna bejön a giga szerződés is. Ennél csak taknyosabb lesz. De tökéletes helyen van mert ő már örökre a youngest goodboi lesz. Bárhogy viselkedik neki el lesz mosva. Innentől azt csinál amit akar. Fel is lesz húzva a Vini vs Yamal és megint lesz a goodboi vs badboi téma.
Szépen lassan felnő, és akkor a mérce (ami a teljesítményt illeti) is feljebb fog kerülni. Ha nem teljesít eltűnik a süllyesztőben, mint a többi nuevo Messi. Egyébként drukkolok neki, üde színfoltja a mai focinak, már amikor nem ellenünk játszik.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 22., szerda 13:24
Mivel idéztem nem akartam átírni a Fati-t de a lényeg szerintem érthető.realistahuni írta:Faszság, a legjobb verziójú fatinal is már jó ideje többet mutatott. Az ego része félig meddig mondjuk tálalódzsi91 írta:
Ego of Neymar with the ability of Fati
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. január 22., szerda 13:15
Szerintem simán meg lehet fogni. 17 éves - melyik 17 éves gyereknek nincsen dackorszaka amikor kicsit elszáll? Rádásul a közeg amiben van is ezt promótálja szóval teljesen normális, hogy ez a pályán is megjelenik. Ha a csapat és a a család odafigyel rá akkor nem feltétlenül lesz belőle Neymar.RaúlCF írta: Senki nem fogja megfogni Yamalt. Sőt, Laporta adja alá a lovat, lassna bejön a giga szerződés is. Ennél csak taknyosabb lesz. De tökéletes helyen van mert ő már örökre a youngest goodboi lesz. Bárhogy viselkedik neki el lesz mosva. Innentől azt csinál amit akar. Fel is lesz húzva a Vini vs Yamal és megint lesz a goodboi vs badboi téma.
HozzászólásSzerző: Donát » 2025. január 22., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 22., szerda 12:56
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. január 22., szerda 12:43
Faszság, a legjobb verziójú fatinal is már jó ideje többet mutatott. Az ego része félig meddig mondjuk tálalódzsi91 írta:magnus666 írta: Yamalra viszont ráférne 1-2 atyai nyakonbaszás, kezd elszállni a gyerek, nagyon nem szimpatikus az állandó rajoskodás amit művel a pályán.
Ego of Neymar with the ability of Fati
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 22., szerda 12:36
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 22., szerda 12:30
lestat írta: ...agyhalott geci.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 22., szerda 12:28
Ezek tudjak hogy folyik még ellenük a vizsgálat?..la liga...champions league. Pörgessék csak neki a 09-es chelsea meccset...agyhalott geci.BlancoMark írta:Raphinha: “Referees of Liga and Champions League? If I speak… I will NOT BE ABLE TO PLAY FOOTBALL AGAIN”.
Azert ehhez jo nagy pofa kell a Yamalos eset utan.Jol kinyilt a csipaja.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 22., szerda 12:24
Nincs mögötte olyan közeg ami megfékezné így szerintem egyre rosszabb lesz. Mellé társul, hogy ugye messze nem rendelkezik olyan képességekkel mint amiket párosítanak hozzá.rolandantal írta:
A meccset nézve, meg a teljesítményét és hozzáállását sokszor, ugyanez fogalmazódotott meg bennem. Persze, örülök, hogy beszélhetünk egy ígéretes fiatalról, de ha elindul ezen az egóvonalon, hisztizéssel, vergődéssel - akkor gyorsan a süllyesztőben végezheti.
Remélem nem így lesz, és hogy ezt az egészet az éretlenségének a számlájára irhatjuk.![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem