Kylian Mbappé - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kylian Mbappé - 9

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. július 10., szerda 18:23

untouchable írta: Már nem tudtam szerkeszteni.

Zsuni: Na igen, de ez egyetlen jelenet volt, de úgy emlékszem, hogy pont semmire sem ment vele se ő, se a válogatott.

Mexes: Nem kell messzire menni… Vini.

Úgy gondolom fontos, hogy meglássuk a hibáit és kritizáljuk a jelenlegi teljesítményéért.

ÉN AKAROM A LEGJOBBAN, HOGY NE LEGYEN IGAZAM!!! A KLUB ÉS A JÁTÉKOSAINK MINDENEK ELŐTT!!!
Tul van egy nyomorult even, hagyjuk feltoltodni, aztan terjunk vissza az ertekelesere jovo tavasszal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. július 10., szerda 18:18

Már nem tudtam szerkeszteni.

Zsuni: Na igen, de ez egyetlen jelenet volt, de úgy emlékszem, hogy pont semmire sem ment vele se ő, se a válogatott.

Mexes: Nem kell messzire menni… Vini.

Úgy gondolom fontos, hogy meglássuk a hibáit és kritizáljuk a jelenlegi teljesítményéért.

ÉN AKAROM A LEGJOBBAN, HOGY NE LEGYEN IGAZAM!!! A KLUB ÉS A JÁTÉKOSAINK MINDENEK ELŐTT!!!
Hala Madrid y nada más 🤍

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. július 10., szerda 18:13

Lehet rosszul fogalmaztam vagy nem vagyok tisztában a szavak jelentésével, de én tényleg úgy látom, hogy már nem olyan laza és jól cselező, hanem kezd kötöttebb és lassabb lenni (magához képest).
Valahogy kezd kiszámíthatóbb lenni, persze még így is a legjobbak között van, de nem tudom, hogy tud-e még fejlődni, inkább egy lassú lefelé tartó ívet érzek nála.
Na, de ebből is tudunk még profitálni és egy remek befejező/gólvágó lehet belőle Madridban.
Sajnos egyáltalán nem tudta a hátára venni ezt a francia csapatot, nyilván DD balfaszságát nehéz kompenzálni, de akkor is tőle személy szerint többet vártam.
Tartom azt, hogy JELENLEG Vini jobb játékos és Mbappé nem férne be a balszélre, szerencse hogy valószínűleg amúgy is középre hoztuk.
Hala Madrid y nada más 🤍

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

Re: Kylian Mbappé

HozzászólásSzerző: mexes » 2024. július 10., szerda 17:53

untouchable írta: Elképesztően statikus a mozgása az utóbbi időben.
:| az komoly. tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezek mellett ki a "csak simán" statikus?
és ki az elképesztően dinamikus?

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 10., szerda 15:17

zsuninnyo írta:
untouchable írta:
Elképesztően statikus a mozgása az utóbbi időben és gyengül a cselező készsége, talán a gyorsasága is elkezdett kopni. Ne legyen igazam, de úgy érzem, hogy sajnos túl van a csúcson.
Tegnap konkretan allo helyzetbol labdaval megindult, es 5 meteren 2 metert vert a vedore, annyira statikus es lassu :D
Eddig mbappe nevehez fuzodik a leggyorsabb sprint az EB-n. Kroos nagyon fog hianyozni jovore…

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 10., szerda 15:06

Julius 16., 12 ora.
Ekkor lesz a prezentacioja, ez a hivatalos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2024. július 10., szerda 14:14

A szokásos szeptemberi temetést már júliusban kezditek srácok? :mrgreen: :lol:

Én #teampappi vagyok, ha már végre valahára idekerült nagy nehezen.

Ég és föld a különbség madrid és a párizsi/francia csapat között.
Tehetségben,mentalitásban,profizmusban. Biztos vagyok benne,hogy hozni fogja amit elvárunk tőle, sőt.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 10., szerda 14:07

untouchable írta:
Elképesztően statikus a mozgása az utóbbi időben és gyengül a cselező készsége, talán a gyorsasága is elkezdett kopni. Ne legyen igazam, de úgy érzem, hogy sajnos túl van a csúcson.
Tegnap konkretan allo helyzetbol labdaval megindult, es 5 meteren 2 metert vert a vedore, annyira statikus es lassu :D

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. július 10., szerda 14:01

untouchable írta: Régen rossz, amikor már a megérkezése előtt mentegetni kell, hogy fáradt, eltört az orra stb… (Mintha Hazardnál is valami hasonló lett volna.) Más játékosok képesek voltak arcmaszkban is csúcsteljesítményre.
A kérdés csak az, hogy milyen gyors lehet a lejtmenet, egy remek centert lehetne belőle faragni, hogy legalább nagy mennyiségű gólt termeljen.
Ha egészséges, akkor minimum évi 40 gólt várok tőle.
2-3 éve kifejezetten örültem volna az érkezésének, most inkább szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.
Persze volt neki 2 elképesztően jó VB-je, amit senki nem vehet el tőle, de azon kívül mi? Néhány jó meccs a BL-ben. Bohócligában játszott és hozta a kötelezőt.
Régen rossz az érkezése előtt mentegetni, de nem rossz az érkezése előtt ekézni, vagy következtetéseket levonni. Ez a Real Madrid, nem egy PSG vagy francia válogatott.. Ancelottival és Pintussal.

Realfan9
Kedvenc játékosaid: Modric, Ramos, R9, CR, ZZ

HozzászólásSzerző: Realfan9 » 2024. július 10., szerda 14:00

untouchable írta: Régen rossz, amikor már a megérkezése előtt mentegetni kell, hogy fáradt, eltört az orra stb… (Mintha Hazardnál is valami hasonló lett volna.) Más játékosok képesek voltak arcmaszkban is csúcsteljesítményre.
Azért ne hasonlítsuk már Mbappé esetét a dagadt Hazardhoz, ha kérhetem.
Aki nem emlékezne, a belga legenda így kezdte meg a pályafutását nálunk.

Konkrétan nem játszott még egy percet sem nálunk, be se mutatták, de már megy a felesleges kritika.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 10., szerda 13:35

untouchable írta: Persze volt neki 2 elképesztően jó VB-je, amit senki nem vehet el tőle, de azon kívül mi? Néhány jó meccs a BL-ben. Bohócligában játszott és hozta a kötelezőt.
Mai felhozatalban amúgy már ez is kiemelkedő dolog. :D

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. július 10., szerda 13:26

Régen rossz, amikor már a megérkezése előtt mentegetni kell, hogy fáradt, eltört az orra stb… (Mintha Hazardnál is valami hasonló lett volna.) Más játékosok képesek voltak arcmaszkban is csúcsteljesítményre.
A kérdés csak az, hogy milyen gyors lehet a lejtmenet, egy remek centert lehetne belőle faragni, hogy legalább nagy mennyiségű gólt termeljen.
Ha egészséges, akkor minimum évi 40 gólt várok tőle.
2-3 éve kifejezetten örültem volna az érkezésének, most inkább szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.
Persze volt neki 2 elképesztően jó VB-je, amit senki nem vehet el tőle, de azon kívül mi? Néhány jó meccs a BL-ben. Bohócligában játszott és hozta a kötelezőt.
Hala Madrid y nada más 🤍

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 10., szerda 13:19

hehetheoriginal írta: de ilyen decsampok meg soutgate-ek kapnak sokévnyi munkát és bizalmat....
Deschamps 12 éve, Southgate 8 éve. :D Kemény azért.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 10., szerda 13:15

azé dd gecinagy edző, az egész eb abból állt náluk, hogy pappe vagy dembele a szélen talán megoldja, és jön a beadás, labdaszerzésből tömjük ezt a kettőt, aztán majd lesz valami.
kp súlytalan, kanté borzasztó, rabiot átlagos.
eddig jutottak.
tegnap még az "észt" grizmant is kivette, legyen fullostoba az egész :lol:

én tényleg nem értem, hogy annyi ember kurvajól megél ebből a sportágból, de ilyen decsampok meg soutgate-ek kapnak sokévnyi munkát és bizalmat....
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 10., szerda 13:05

Azert ne felejtsuk mar el hogy kezdte az EB-t: az egesz francia taktika annyibol allt, hogy adjuk a labdat Mbappenak, majd o atviszi 2 emberen (sokszor at is vitte) es lesz valami. Az elso meccsen az ongol is az o "golpasszabol" szuletett.

Az, hogy utana serulten mar nem tudta ezt a szintet hozni, nem vennem erte elo.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 10., szerda 12:13

A bajnokiainkra gondoltam, ott ellenünk buszoznak minden meccsen.

Nagycsapat ellen van évi 6 meccs. Ott mehet a counterattack, kell is ilyen emberekkel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. július 10., szerda 12:10

Sztem bappé pont a kontrafocinkhoz passzol, "nagy" csapatok ellen tovabbra is mi fogunk "buszozni", de nincs ezzel baj, jól értjük es a francia csak dob ezen.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 10., szerda 12:05

Tutira bebassza majd az ajtót ősszel, nem aggódom.

Brutál buszozások lesznek a Vini, Bappi, Jude sor ellen, úgyhogy remélem mellettük pluszban sokszor a pályán lesz még Brahim, Güler vagy Rodrygo. Bőven elég lenne a kpn a Fede x Cama/Tchou kettős a meccsek 95%-ban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 10., szerda 12:00

Realista24 írta: Reszemrol rendben van, ha oktobertol lesz befoghato.
Pihenjen, mert sajat elmondasa szerint is rottyon van fizikailag. Pintus es csapata epitse fel.
Orrat tegyek rendbe, stb. Hosszu evekre igazoltuk, nem ezen a par heten fog mulni.
Adom, meg kell tudni oldani pár bajnoki hetet egy előző évben bajnok kerettel.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 10., szerda 12:00

Minden mozdulata életveszély Bappénak, normálisan közegben, normális társakkal ez teljesen más lesz meg nem csak rajta lesz a teher, hogy oldja meg mindent meg, mindenki is őt fogja.

Itt lesz még egy Vini meg egy Jude is mellette egy értelmes középpályával.

Hasonlítsuk ezt össze Dembelével meg a Rabiot-Kante duóval :lol:

Vissza: