Tul van egy nyomorult even, hagyjuk feltoltodni, aztan terjunk vissza az ertekelesere jovo tavasszal.untouchable írta: Már nem tudtam szerkeszteni.
Zsuni: Na igen, de ez egyetlen jelenet volt, de úgy emlékszem, hogy pont semmire sem ment vele se ő, se a válogatott.
Mexes: Nem kell messzire menni… Vini.
Úgy gondolom fontos, hogy meglássuk a hibáit és kritizáljuk a jelenlegi teljesítményéért.
ÉN AKAROM A LEGJOBBAN, HOGY NE LEGYEN IGAZAM!!! A KLUB ÉS A JÁTÉKOSAINK MINDENEK ELŐTT!!!

Kylian Mbappé - 10
Re: Kylian Mbappé - 9
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Már nem tudtam szerkeszteni.
Zsuni: Na igen, de ez egyetlen jelenet volt, de úgy emlékszem, hogy pont semmire sem ment vele se ő, se a válogatott.
Úgy gondolom fontos, hogy meglássuk a hibáit és kritizáljuk a jelenlegi teljesítményéért.
ÉN AKAROM A LEGJOBBAN, HOGY NE LEGYEN IGAZAM!!! A KLUB ÉS A JÁTÉKOSAINK MINDENEK ELŐTT!!!
Hala Madrid y nada más 
-
Lehet rosszul fogalmaztam vagy nem vagyok tisztában a szavak jelentésével, de én tényleg úgy látom, hogy már nem olyan laza és jól cselező, hanem kezd kötöttebb és lassabb lenni (magához képest).
Valahogy kezd kiszámíthatóbb lenni, persze még így is a legjobbak között van, de nem tudom, hogy tud-e még fejlődni, inkább egy lassú lefelé tartó ívet érzek nála.
Na, de ebből is tudunk még profitálni és egy remek befejező/gólvágó lehet belőle Madridban.
Sajnos egyáltalán nem tudta a hátára venni ezt a francia csapatot, nyilván DD balfaszságát nehéz kompenzálni, de akkor is tőle személy szerint többet vártam.
Tartom azt, hogy JELENLEG Vini jobb játékos és Mbappé nem férne be a balszélre, szerencse hogy valószínűleg amúgy is középre hoztuk.
Valahogy kezd kiszámíthatóbb lenni, persze még így is a legjobbak között van, de nem tudom, hogy tud-e még fejlődni, inkább egy lassú lefelé tartó ívet érzek nála.
Na, de ebből is tudunk még profitálni és egy remek befejező/gólvágó lehet belőle Madridban.
Sajnos egyáltalán nem tudta a hátára venni ezt a francia csapatot, nyilván DD balfaszságát nehéz kompenzálni, de akkor is tőle személy szerint többet vártam.
Tartom azt, hogy JELENLEG Vini jobb játékos és Mbappé nem férne be a balszélre, szerencse hogy valószínűleg amúgy is középre hoztuk.
Hala Madrid y nada más 
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Kylian Mbappé
untouchable írta: Elképesztően statikus a mozgása az utóbbi időben.

és ki az elképesztően dinamikus?
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Eddig mbappe nevehez fuzodik a leggyorsabb sprint az EB-n. Kroos nagyon fog hianyozni jovore…zsuninnyo írta:Tegnap konkretan allo helyzetbol labdaval megindult, es 5 meteren 2 metert vert a vedore, annyira statikus es lassuuntouchable írta:
Elképesztően statikus a mozgása az utóbbi időben és gyengül a cselező készsége, talán a gyorsasága is elkezdett kopni. Ne legyen igazam, de úgy érzem, hogy sajnos túl van a csúcson.
![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Julius 16., 12 ora.
Ekkor lesz a prezentacioja, ez a hivatalos.
Ekkor lesz a prezentacioja, ez a hivatalos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
A szokásos szeptemberi temetést már júliusban kezditek srácok?
Én #teampappi vagyok, ha már végre valahára idekerült nagy nehezen.
Ég és föld a különbség madrid és a párizsi/francia csapat között.
Tehetségben,mentalitásban,profizmusban. Biztos vagyok benne,hogy hozni fogja amit elvárunk tőle, sőt.

Én #teampappi vagyok, ha már végre valahára idekerült nagy nehezen.
Ég és föld a különbség madrid és a párizsi/francia csapat között.
Tehetségben,mentalitásban,profizmusban. Biztos vagyok benne,hogy hozni fogja amit elvárunk tőle, sőt.
Tegnap konkretan allo helyzetbol labdaval megindult, es 5 meteren 2 metert vert a vedore, annyira statikus es lassuuntouchable írta:
Elképesztően statikus a mozgása az utóbbi időben és gyengül a cselező készsége, talán a gyorsasága is elkezdett kopni. Ne legyen igazam, de úgy érzem, hogy sajnos túl van a csúcson.

- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Régen rossz az érkezése előtt mentegetni, de nem rossz az érkezése előtt ekézni, vagy következtetéseket levonni. Ez a Real Madrid, nem egy PSG vagy francia válogatott.. Ancelottival és Pintussal.untouchable írta: Régen rossz, amikor már a megérkezése előtt mentegetni kell, hogy fáradt, eltört az orra stb… (Mintha Hazardnál is valami hasonló lett volna.) Más játékosok képesek voltak arcmaszkban is csúcsteljesítményre.
A kérdés csak az, hogy milyen gyors lehet a lejtmenet, egy remek centert lehetne belőle faragni, hogy legalább nagy mennyiségű gólt termeljen.
Ha egészséges, akkor minimum évi 40 gólt várok tőle.
2-3 éve kifejezetten örültem volna az érkezésének, most inkább szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.
Persze volt neki 2 elképesztően jó VB-je, amit senki nem vehet el tőle, de azon kívül mi? Néhány jó meccs a BL-ben. Bohócligában játszott és hozta a kötelezőt.
- Realfan9
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ramos, R9, CR, ZZ
Azért ne hasonlítsuk már Mbappé esetét a dagadt Hazardhoz, ha kérhetem.untouchable írta: Régen rossz, amikor már a megérkezése előtt mentegetni kell, hogy fáradt, eltört az orra stb… (Mintha Hazardnál is valami hasonló lett volna.) Más játékosok képesek voltak arcmaszkban is csúcsteljesítményre.
Aki nem emlékezne, a belga legenda így kezdte meg a pályafutását nálunk.
Konkrétan nem játszott még egy percet sem nálunk, be se mutatták, de már megy a felesleges kritika.
Mai felhozatalban amúgy már ez is kiemelkedő dolog.untouchable írta: Persze volt neki 2 elképesztően jó VB-je, amit senki nem vehet el tőle, de azon kívül mi? Néhány jó meccs a BL-ben. Bohócligában játszott és hozta a kötelezőt.

-
Régen rossz, amikor már a megérkezése előtt mentegetni kell, hogy fáradt, eltört az orra stb… (Mintha Hazardnál is valami hasonló lett volna.) Más játékosok képesek voltak arcmaszkban is csúcsteljesítményre.
A kérdés csak az, hogy milyen gyors lehet a lejtmenet, egy remek centert lehetne belőle faragni, hogy legalább nagy mennyiségű gólt termeljen.
2-3 éve kifejezetten örültem volna az érkezésének, most inkább szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.
Persze volt neki 2 elképesztően jó VB-je, amit senki nem vehet el tőle, de azon kívül mi? Néhány jó meccs a BL-ben. Bohócligában játszott és hozta a kötelezőt.
Hala Madrid y nada más 
Deschamps 12 éve, Southgate 8 éve.hehetheoriginal írta: de ilyen decsampok meg soutgate-ek kapnak sokévnyi munkát és bizalmat....

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azé dd gecinagy edző, az egész eb abból állt náluk, hogy pappe vagy dembele a szélen talán megoldja, és jön a beadás, labdaszerzésből tömjük ezt a kettőt, aztán majd lesz valami.
kp súlytalan, kanté borzasztó, rabiot átlagos.
eddig jutottak.
tegnap még az "észt" grizmant is kivette, legyen fullostoba az egész
én tényleg nem értem, hogy annyi ember kurvajól megél ebből a sportágból, de ilyen decsampok meg soutgate-ek kapnak sokévnyi munkát és bizalmat....
kp súlytalan, kanté borzasztó, rabiot átlagos.
eddig jutottak.
tegnap még az "észt" grizmant is kivette, legyen fullostoba az egész

én tényleg nem értem, hogy annyi ember kurvajól megél ebből a sportágból, de ilyen decsampok meg soutgate-ek kapnak sokévnyi munkát és bizalmat....
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Azert ne felejtsuk mar el hogy kezdte az EB-t: az egesz francia taktika annyibol allt, hogy adjuk a labdat Mbappenak, majd o atviszi 2 emberen (sokszor at is vitte) es lesz valami. Az elso meccsen az ongol is az o "golpasszabol" szuletett.
Az, hogy utana serulten mar nem tudta ezt a szintet hozni, nem vennem erte elo.
Az, hogy utana serulten mar nem tudta ezt a szintet hozni, nem vennem erte elo.
- Pad'em
A bajnokiainkra gondoltam, ott ellenünk buszoznak minden meccsen.
Nagycsapat ellen van évi 6 meccs. Ott mehet a counterattack, kell is ilyen emberekkel.
Nagycsapat ellen van évi 6 meccs. Ott mehet a counterattack, kell is ilyen emberekkel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Sztem bappé pont a kontrafocinkhoz passzol, "nagy" csapatok ellen tovabbra is mi fogunk "buszozni", de nincs ezzel baj, jól értjük es a francia csak dob ezen.
- Pad'em
Tutira bebassza majd az ajtót ősszel, nem aggódom.
Brutál buszozások lesznek a Vini, Bappi, Jude sor ellen, úgyhogy remélem mellettük pluszban sokszor a pályán lesz még Brahim, Güler vagy Rodrygo. Bőven elég lenne a kpn a Fede x Cama/Tchou kettős a meccsek 95%-ban.
Brutál buszozások lesznek a Vini, Bappi, Jude sor ellen, úgyhogy remélem mellettük pluszban sokszor a pályán lesz még Brahim, Güler vagy Rodrygo. Bőven elég lenne a kpn a Fede x Cama/Tchou kettős a meccsek 95%-ban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Adom, meg kell tudni oldani pár bajnoki hetet egy előző évben bajnok kerettel.Realista24 írta: Reszemrol rendben van, ha oktobertol lesz befoghato.
Pihenjen, mert sajat elmondasa szerint is rottyon van fizikailag. Pintus es csapata epitse fel.
Orrat tegyek rendbe, stb. Hosszu evekre igazoltuk, nem ezen a par heten fog mulni.
Minden mozdulata életveszély Bappénak, normálisan közegben, normális társakkal ez teljesen más lesz meg nem csak rajta lesz a teher, hogy oldja meg mindent meg, mindenki is őt fogja.
Itt lesz még egy Vini meg egy Jude is mellette egy értelmes középpályával.
Hasonlítsuk ezt össze Dembelével meg a Rabiot-Kante duóval
Itt lesz még egy Vini meg egy Jude is mellette egy értelmes középpályával.
Hasonlítsuk ezt össze Dembelével meg a Rabiot-Kante duóval