Tottinho írta: Sergio Ramos Trains In Mysterious Laceless Blackout Boots - Set to Leave Nike?
Érdekes. Jobban örülnék neki ha végleg maradna a Nikenál. Összeforrt a Nikeal a neve.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. november 27., péntek 16:56
Tottinho írta: Sergio Ramos Trains In Mysterious Laceless Blackout Boots - Set to Leave Nike?
Érdekes. Jobban örülnék neki ha végleg maradna a Nikenál. Összeforrt a Nikeal a neve.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. november 25., szerda 11:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 20., péntek 21:24
Napok óta mondogatom, hogy Ramossal is nudli volt a védelem, de valamiért nem akarjuk ezt látni és ráhuzzuk egyes emberekre a vizeslepedőt. Varanenak voltak hibái, nem kell felette szemethunyi, de csabi már eladná a következő nyáron.......füst írta: Szerintem azért, mert ott ha balra néz akkor nem Marcelo van, ha jobbra akkor pedig nem Vazquez.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 20., péntek 10:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 20., péntek 9:56
Azt magyarazzatok meg, hogy a franciakkal miert nem szar...Pipita írta:Idén Ramosszal is az, remélem a szezon érdemi felére összekapja magát, van hova fejlődni.Faust írta:
Varane Ramos nelkul onmagaban problema.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. november 20., péntek 6:57
Van egyáltalán egy komplett hátsó sorunk? Carvajal, Odriozola, Nacho és Militao már rendelkezésre állnak? Lehet már írtátok, de lemaradtam bocsi.Realista24 írta:.@raphaelvarane continues to have shoulder discomfort and is a doubt for the game against Villarreal. A final decision will be made tomorrow. [@AranchaMOBILE]Faust írta: Varane Ramos nelkul onmagaban problema.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 20., péntek 6:53
.@raphaelvarane continues to have shoulder discomfort and is a doubt for the game against Villarreal. A final decision will be made tomorrow. [@AranchaMOBILE]Faust írta:Varane Ramos nelkul onmagaban problema.Jim írta: Varane megoldja Nachoval
ha nem Militao van mellette nem lesz probléma szerintem![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. november 19., csütörtök 23:45
hiába mutogatunk Varanera, vagy Ramosra. idén a teljes védelmünk egy full hullámvasút.Pipita írta:Idén Ramosszal is az, remélem a szezon érdemi felére összekapja magát, van hova fejlődni.Faust írta:
Varane Ramos nelkul onmagaban problema.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 19., csütörtök 23:14
Ázárrrr___Samy___ írta: Most is az, nem?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 19., csütörtök 23:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 19., csütörtök 20:42
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 19., csütörtök 20:05
Idén Ramosszal is az, remélem a szezon érdemi felére összekapja magát, van hova fejlődni.Faust írta:Varane Ramos nelkul onmagaban problema.Jim írta: Varane megoldja Nachoval
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. november 19., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 19., csütörtök 19:22
Varane Ramos nelkul onmagaban problema.Jim írta: Varane megoldja Nachoval
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 19., csütörtök 19:18
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. november 19., csütörtök 19:16
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 19., csütörtök 19:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 19., csütörtök 19:15
Ha komoly lenne, 3 hónapKercsó írta: még szerencse Luis barátunk azt mondta, nincs min aggódnia ZZ-nek, nem komoly a sérülés![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. november 19., csütörtök 19:14
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. november 19., csütörtök 19:05
Igazabol semmit nem hozunk nelkule szoval...Tjacks írta:Ezeket vele is alig hozzuk..Jim írta: pihenjen a tavaszra
ezeket nélküle is hozni kell![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem