Casillas döntésével se lenne semmi probléma, itt már nem hiszem, hogy fel tudna pörögni. De ha igen, és kiszorítja ezt a formában lévő Lopezt, akkor sok gólt nem fogunk kapni!

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. október 17., csütörtök 21:03
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 17., csütörtök 20:53
HozzászólásSzerző: Simi » 2013. október 17., csütörtök 20:08
Erről beszéltem én is. Noha nem szeretném, hogy elmenjen, és örülnék ha kezdő lehetne, ez jelen állás szerint lehetetlen. Ezért egyszerű a helyzet. Hacsak Ancelotti nem gondolja meg magát (nem fogja).Nekem nem kell cserepadra, én meg is írtam, ha menni akar menjen, mert az a hozzáállás amit mutat a meccseken, az kevés, de nagyon... A neve miatt ne legyen senki kezdő itt a Real Madridban. Lehet támadni, de Casillas évek óta nem a régi, Lopez pedig jelenleg a legjobb formában lévő kapus, aki élete lehetősége előtt áll és láthatóan tele van motivációval. Sőt, ha őszinte akarok lenni, kezdem unni ezt az egész történetet. Igazoltak el már innen legendák, nagy játékosok mikor eljött az ideje, Guti, Raúl, Ronaldo, Figo, Roberto Carlos, Beckham... hogy csak a galaktikusokat említsem, ráadásul mindegyik kb annyi idősen ment el, mint most Casillas.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 17., csütörtök 20:07
Nekem nem kell cserepadra, én meg is írtam, ha menni akar menjen, mert az a hozzáállás amit mutat a meccseken, az kevés, de nagyon... A neve miatt ne legyen senki kezdő itt a Real Madridban. Lehet támadni, de Casillas évek óta nem a régi, Lopez pedig jelenleg a legjobb formában lévő kapus, aki élete lehetősége előtt áll és láthatóan tele van motivációval. Sőt, ha őszinte akarok lenni, kezdem unni ezt az egész történetet. Igazoltak el már innen legendák, nagy játékosok mikor eljött az ideje, Guti, Raúl, Ronaldo, Figo, Roberto Carlos, Beckham... hogy csak a galaktikusokat említsem, ráadásul mindegyik kb annyi idősen ment el, mint most Casillas.Simi írta:Csalódtatok benne, mert játszani akar?
Van egy nagy kérdésem: ha Lopez szerintetek jobb kapus/jobb formában van és ő a ti kezdő kapusotok, stb:
akkor minek kell nektek Casillas a cserepadra? Mert olyan jó nézni minden meccsen, ahogy ezerszer bevágja a tv Casillast minden Lopez védés vagy baki után? Olyan szórakoztató? Azt hinné az ember, a barcások élvezik ezt inkább.
HozzászólásSzerző: Simi » 2013. október 17., csütörtök 19:55
Én igen. De láthatóan te meg se próbálod, csak elintézed egy blabla-val.Mondd már, Te tudsz szöveget értelmezni? Mert ha nem, akkor mindegy. Ha igen, akkor fuss neki még egyszer. A többi blabla.
Rossz őt a padon látni, de sokkal rosszabb a hozzáállását látni, tapasztalni! SOKKAL rosszabb! Mondhatnók': nem ezt vártam, vártuk SAN Ikertől.............. És akkor mindent elmondtam.
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. október 17., csütörtök 19:48
Mondd már, Te tudsz szöveget értelmezni? Mert ha nem, akkor mindegy. Ha igen, akkor fuss neki még egyszer. A többi blabla.Csalódtatok benne, mert játszani akar?
HozzászólásSzerző: Simi » 2013. október 17., csütörtök 19:42
Csalódtatok benne, mert játszani akar?Savant írta:
Szép volt ez az interjú Casillasszal. De tényleg.
Ha -szinte- akármely másik kapus ilyen helyzetben ezt mondja... meg lehet érteni. A bökkenő azzal van, hogy ő Casillas. Pontosan tisztában van azzal, hogy a klubnál milyen megbecsülésben van része, a szurkolók hogy állnak hozzá, hogy utca van elnevezve róla, még aktív játékosként... tehát nemhogy meghalt, de még csak vissza sem vonult... játékosként. Ezzel együtt kisgyerek kora óta a Real kötelékében van, mindent a Madrid adott neki. Mindent. Berobbant, mint az atom egy nyálképű suttyóként a világelitbe és a Madridnak és természetesen saját képességeinek köszönhetően a legszűkebb elitben volt mindig is! Nehéz elfogadnia egy olyan helyzetet, amikor kikerül a kezdőből.... és vissza sem bírja fúrni magát! Mert van jobb formában lévő! Mert Lopez jobb formában van! Ő ezt szavaival el is ismeri. És tudja.
Mint 100%-ig Madridistának, akinek élnie-halnia KELL a klubért!!! A közösen elért sikerek jelentik számára ELMÉLETBEN a mindent! És egy ilyen háttérrel, ilyen körülményekkel rendelkező KAPUS, 32 évesen megfutamodik! Egy szintén 32 éves játékossal szemben. Ha KOMOLYAN ez jár a fejében, hogy akár le is léphet ha nem játszik orrba-szájba ebben a szezonba... akkor Iker Casillas örökre leírja magát. "Remélem" a Barcelonába megy.
Ha már lúd, legyen kövér! Nem, Iker?
Szó-szó..... Hol van már az a Casillas, aki annak idején egy győztes gólnál a 80. perc után sírva rohant ünnepelni a társakhoz... Most meg a flegma, lehajtott feje jut eszébe a legtöbb szurkolónak. Kivétel ez alól a múltkori meccs, de hát akkor is... Mióta madridista vagyok Casillas állt a kapuban, szerettem, de ha menni akar, menjen, a Madridnak szurkolok elsősorban nem neki. Így meg, hogy van egy Lopezünk, akire panasz nem lehet, főleg..
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 17., csütörtök 17:54
Szó-szó..... Hol van már az a Casillas, aki annak idején egy győztes gólnál a 80. perc után sírva rohant ünnepelni a társakhoz... Most meg a flegma, lehajtott feje jut eszébe a legtöbb szurkolónak. Kivétel ez alól a múltkori meccs, de hát akkor is... Mióta madridista vagyok Casillas állt a kapuban, szerettem, de ha menni akar, menjen, a Madridnak szurkolok elsősorban nem neki. Így meg, hogy van egy Lopezünk, akire panasz nem lehet, főleg..Savant írta:Szép volt ez az interjú Casillasszal. De tényleg.
Ha -szinte- akármely másik kapus ilyen helyzetben ezt mondja... meg lehet érteni. A bökkenő azzal van, hogy ő Casillas. Pontosan tisztában van azzal, hogy a klubnál milyen megbecsülésben van része, a szurkolók hogy állnak hozzá, hogy utca van elnevezve róla, még aktív játékosként... tehát nemhogy meghalt, de még csak vissza sem vonult... játékosként. Ezzel együtt kisgyerek kora óta a Real kötelékében van, mindent a Madrid adott neki. Mindent. Berobbant, mint az atom egy nyálképű suttyóként a világelitbe és a Madridnak és természetesen saját képességeinek köszönhetően a legszűkebb elitben volt mindig is! Nehéz elfogadnia egy olyan helyzetet, amikor kikerül a kezdőből.... és vissza sem bírja fúrni magát! Mert van jobb formában lévő! Mert Lopez jobb formában van! Ő ezt szavaival el is ismeri. És tudja.
Mint 100%-ig Madridistának, akinek élnie-halnia KELL a klubért!!! A közösen elért sikerek jelentik számára ELMÉLETBEN a mindent! És egy ilyen háttérrel, ilyen körülményekkel rendelkező KAPUS, 32 évesen megfutamodik! Egy szintén 32 éves játékossal szemben. Ha KOMOLYAN ez jár a fejében, hogy akár le is léphet ha nem játszik orrba-szájba ebben a szezonba... akkor Iker Casillas örökre leírja magát. "Remélem" a Barcelonába megy.
Ha már lúd, legyen kövér! Nem, Iker?
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. október 17., csütörtök 17:34
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. október 3., csütörtök 9:38
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. október 3., csütörtök 9:30
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. október 3., csütörtök 0:19
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 2., szerda 23:28
'shutterisland írta:ez nem csoda, a cserekapusok (most őt hívhatjuk annak) sorsa különösen nehéz, ezt már korábban kifejtettem.kedvetlennek és feszültnek láttam ma is
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 2., szerda 22:57
ez nem csoda, a cserekapusok (most őt hívhatjuk annak) sorsa különösen nehéz, ezt már korábban kifejtettem.kedvetlennek és feszültnek láttam ma is
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 2., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 18., szerda 13:28
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 18., szerda 10:12
jéé téllegZidanekrisz írta:Igazából nem lényeges de az ütközés az 1. perc végén volt, a védés pedig a 2. végén. Tudom mert visszanéztem.miVida írta:Pont fordítva történt. Először Ramossal ütközött aztán védte bravúrral Melo lövését. A földet érés pedig ratett egy lapáttal. Tehát lényegében Ramosnak köszönheti h nem volt hosszabb a visszatérése a kezdőbe.
khm. Melo lövése a 3. percben történt, az injury pedig a 10.ben
szerk.: és ott a pont Realistánál![]()
De igazad van nincs probléma, mert nem komoly a sérülés, meg amúgy is lehetett látni hogy véletlen volt. Bár azért nem igazán értettem hogy Ramos miért is szaladt ennyire hátra az esetnél, amikor nem indult be a beadásra egyik Galata támadó sem. Biztos túl nagy hévvel akarta kezdeni a mérkőzést.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 18., szerda 9:58
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. szeptember 18., szerda 9:45
Igazából nem lényeges de az ütközés az 1. perc végén volt, a védés pedig a 2. végén. Tudom mert visszanéztem.miVida írta:khm. Melo lövése a 3. percben történt, az injury pedig a 10.benPont fordítva történt. Először Ramossal ütközött aztán védte bravúrral Melo lövését. A földet érés pedig ratett egy lapáttal. Tehát lényegében Ramosnak köszönheti h nem volt hosszabb a visszatérése a kezdőbe.
szerk.: és ott a pont Realistánál
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 18., szerda 8:47
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem