"Ez nem a jó zsaru, rossz zsaru játék. Én meleg vagyok, ő NY-i, ez rosszabb."nmate írta: Kiss Kiss Bang Bang is nagyon jó, klasszik Shane Black film
Óriási film hatalmas dumákkal

RIP Val.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 2., szerda 8:44
"Ez nem a jó zsaru, rossz zsaru játék. Én meleg vagyok, ő NY-i, ez rosszabb."nmate írta: Kiss Kiss Bang Bang is nagyon jó, klasszik Shane Black film
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. április 2., szerda 8:34
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 2., szerda 8:24
Nekem a Heat top 3 as film.nmate írta: Val Kilmer eddig bírta![]()
Voltak zseniális filmjei.
"Ist Ihr Tochter achtzehn, bitte?"
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 2., szerda 7:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. április 2., szerda 6:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. március 27., csütörtök 19:01
Ezt legszívesebben mér holnap nézném!!soadroli írta: One Battle After Another - Official Trailer
végre valami minőségi baszó cucc. PTA, Leo, del Toro, Sean Penn...![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. március 27., csütörtök 17:16
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 25., kedd 19:47
Kicsit kezditek osszemosni a Vegso allomast a Halalos iramban filmekkel.'shutterisland írta: bennem mely nyomott hagyott az asszem elso resz, en meg a mai napig is kicsit visszalassitok, mikor elottem egy teherauto farönköket szallit.![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. március 25., kedd 19:14
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 25., kedd 19:11
Detto.'shutterisland írta: bennem mely nyomott hagyott az asszem elso resz, en meg a mai napig is kicsit visszalassitok, mikor elottem egy teherauto farönköket szallit.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 25., kedd 18:52
Főleg, hogy az a 2.'shutterisland írta: bennem mely nyomott hagyott az asszem elso resz, en meg a mai napig is kicsit visszalassitok, mikor elottem egy teherauto farönköket szallit.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 25., kedd 18:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 25., kedd 18:42
Vin akart part 2 és part 3-at is csinálni a végéhez, de sajna a stúdió leszavazta a a 3. filmet.babaking írta: Az előzőt ráadásul be sem fejezték. Harry Pottert csináltak belőle, mintha annyi mondanivalójuk lenne, hogy nem fér bele 1 filmbe.
Egyébként engem csak az idegesít fel, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!allandóan feltámadnan szereplők. Han, most Giselle, Statham karaktere is, meg mégki tudja hányan. Ja tényleg, Letty. Mondjuk ebbe a Star wars is beleesett...
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. március 25., kedd 18:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 25., kedd 18:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 25., kedd 18:17
Hany resz is keszult a Halalos Irambol?Faust írta:Hanyszor lehet ugyanazt a szart eladni?soadroli írta: Final Destination - Bloodlines Trailer
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 25., kedd 18:07
Igazabol a sztori adta lehetosegek vegtelenek.Faust írta:Hanyszor lehet ugyanazt a szart eladni?soadroli írta: Final Destination - Bloodlines Trailer
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 25., kedd 18:06
Hanyszor lehet ugyanazt a szart eladni?soadroli írta: Final Destination - Bloodlines Trailer
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem