Jók voltunk. Alonsonak ez a győzelem nagyon kellett, innentől nyugodtan dolgozhat és szerintem a csapat elismerését is most nyerte el 100%ban úgyhogy elég fontos győzelem volt ez.
Megfelelő hozzáállással és felkészültséggel lett a csapat kiküldve ugyanakkor a jó játék mellett volt két kulcsmomentum ami miatt az egész szopás lehetett volna güler bénázása és bappé tizije. Ezt felírom még a tavalyi clasicoknak. Arra számítok hogy a tavaszin már jóval magabiztosabban oldjuk meg az ilyen szitukat most még nagyon friss volt ez a visszajönnek a semmiből feeling.
Bappé gólját elvenni futball elleni bűn volt. Hagyjukmár ezeket a buzizásokat… full kam.
Lélektanilag fontos győzelem de még egy nagy feladat vár a csapatra, hogy irányba kerüljünk. Liverpool idegenben. Akármilyen formában vannak ők az Anfielden 300%on fognak pörögni a rossz eredményeik miatt pláne. Azt nyerni kell.
Mindenkinek jár a keksz Viniciusz bellinghem mind nagyot mentek. Bappé a kihagyott tiziig world class volt utána megzavarodott. Van még hova fejlődni de ez fontos győzelem volt a szezon további részéhez.
Barsza szerintem ugyanazt tolta mint eddig csak kevesebbet engedtünk/hibáztunk.
Az egész elclasico egy krindzs esemény lett a végén megint sikerült bizonyítani. Mint valami ócska falusi diszkoban a szőkített hajú dzsipó hívogatja a parkolóba a fehéreket.
A lényeg, hogy a csapat boldog de az a néhány kulcspillanat amin elmehetett volna mutatja, hogy itt még dolgozni kell a tavaszhoz. 13 győzelem 1 vereség azért elég mutatós kezdés.
Gyamal meg kb az apokalipszis utolsó lovasa lesz a barszának ha nem szállnak ki időben. És itt már gazdasági részről beszélek mert sportszakmailag nyilván nem hozza majd amit várnak tőle de ő meg a tróger apja szerintem úgy rángatja majd ki az utolsó fillért is laporta zsebéből, hogy azt még messiék is szégyelnék.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams