https://ibb.co/0RJ7kVxHferni írta: Bella, gonna be dad![]()

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. május 10., szombat 13:15
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 10., szombat 13:06
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 7., szerda 23:50
HozzászólásSzerző: géza » 2025. május 7., szerda 22:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 7., szerda 22:08
Nekem is tetszik, az egyetlen sw, amit kepes vagyok nezni, a tobbi irto lofasz.swfan írta: Andor S2E8-9
Ez kérem, peak television. Utoljára a Red Wedding-kor éreztem hasonlót, mint itt a nyolcas részben.
Tényleg ajánlanom bátran a sorozatot azoknak is, akiket nem érdekel a SW, vagy a Disney fordított el a SW-tól. Ez ugyanis nem egy tipikus SW sztori. Ez egy kiváló sorozat a zsarnokságról és az ellene küzdő egyszerű emberekről.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 7., szerda 21:59
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 6., kedd 18:43
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyetertek az a kijelentes nagyon cringe volt es a full ellentetje volt ahogy a jatekban reagalt…nuevo_ericco írta: Gal Gadot-t viszont nem is keresik meg ennyire drámai szerepekkel. Ellie a játékban szinte minden érzelmet kénytelen átélni, amit ember átélhet, és ezt a mocap is szinte tökéletesen adja vissza.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az is igaz, hogy a sorozat írói sem könnyítik meg Bella dolgát az ilyen "Apa leszek" mondatokkal.
A játékban egy pillanatra mérges lesz Dinára, mert ha tudta volna, hogy terhes, nem engedi, hogy vele tartson Seattle-be. Poénkodásnak nyoma sem volt, szinte az egész játékban, mert másról szólt.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 6., kedd 18:29
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 6., kedd 17:49
Nem tudom, de nekem ez nagyjabol olyan, mintha down szindromas Batman megmentene a vilagot. Nem szerettem volna ilyen izlestelen hasonlatot irni, de nekem megis ilyesmi erzesem tamad ezzel az egesszel kapcsolatban, meg ahogy latom a kulfoldi oldalakat, azoknak szinten. Szerintem az elmult egy evben rola keszult a legtobb meme, Buzz lightyeares kep durvan 10/10.Halfkey írta: Én úgy gondolom - de ebben lehet tévedek - hogy ha valaki nem szimpatikus valami (a feje, a wokesága, stb.) miatt, akkor jobban meglátjuk a hibáit mint annak akinek nem. Egy példát megnevezve szerintem Gal Gadot is kb ennyire tud színészkedni, ezzel lehetne bőven karriert csinálni - csak ő esztétikusabb. Nyilván nem osztogatnék neki díjakat, meg nem vagyok elájulva attól amit csinál ebben szerepben, de számomra nem egy borzasztóan gyenge alakítás.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 6., kedd 17:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 6., kedd 17:32
Tehat te 10bol 9szer mikor belemkotsz - topiktol/tematol fuggetlenul -, akkor az oke, de most te azonnal szaladnal mar az ovobacsihoz egy mondat utanHalfkey írta:Ha jól figyelem és tanulom hehe mester áldásos tevékenységét, ez az a pillanat amikor el kell kezdenem kongatni a személyeskedés vészharangokat, közben persze szidva a sértődős hópihéket akkora paradoxont okozva hogy hasadjon a tér-idő kontinuum?hehetheoriginal írta:
Igazad lehet..vagy pl meglatod vki nevét - Halfkey - es egybol tudom, hogy faszsagot írt.![]()
Aztán ha már abszolút elbuktam a vitát, még egy helyesírási hibát keresek és kigúnyolok menekülésképpen
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 6., kedd 16:57
Ha jól figyelem és tanulom hehe mester áldásos tevékenységét, ez az a pillanat amikor el kell kezdenem kongatni a személyeskedés vészharangokat, közben persze szidva a sértődős hópihéket akkora paradoxont okozva hogy hasadjon a tér-idő kontinuum?hehetheoriginal írta:Igazad lehet..vagy pl meglatod vki nevét - Halfkey - es egybol tudom, hogy faszsagot írt.Halfkey írta: Én úgy gondolom - de ebben lehet tévedek - hogy ha valaki nem szimpatikus valami (a feje, a wokesága, stb.) miatt, akkor jobban meglátjuk a hibáit mint annak akinek nem. Egy példát megnevezve szerintem Gal Gadot is kb ennyire tud színészkedni, ezzel lehetne bőven karriert csinálni - csak ő esztétikusabb. Nyilván nem osztogatnék neki díjakat, meg nem vagyok elájulva attól amit csinál ebben szerepben, de számomra nem egy borzasztóan gyenge alakítás.![]()
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. május 6., kedd 16:56
Ő sem tud színészkedni és nem is véletlen, hogy nem játszik olyan filmekben, amik meg vannak írva. Egy eye candy, semmi több, de legalább az.Halfkey írta: Én úgy gondolom - de ebben lehet tévedek - hogy ha valaki nem szimpatikus valami (a feje, a wokesága, stb.) miatt, akkor jobban meglátjuk a hibáit mint annak akinek nem. Egy példát megnevezve szerintem Gal Gadot is kb ennyire tud színészkedni, ezzel lehetne bőven karriert csinálni - csak ő esztétikusabb. Nyilván nem osztogatnék neki díjakat, meg nem vagyok elájulva attól amit csinál ebben szerepben, de számomra nem egy borzasztóan gyenge alakítás.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. május 6., kedd 16:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 6., kedd 16:37
Igazad lehet..vagy pl meglatod vki nevét - Halfkey - es egybol tudom, hogy faszsagot írt.Halfkey írta: Én úgy gondolom - de ebben lehet tévedek - hogy ha valaki nem szimpatikus valami (a feje, a wokesága, stb.) miatt, akkor jobban meglátjuk a hibáit mint annak akinek nem. Egy példát megnevezve szerintem Gal Gadot is kb ennyire tud színészkedni, ezzel lehetne bőven karriert csinálni - csak ő esztétikusabb. Nyilván nem osztogatnék neki díjakat, meg nem vagyok elájulva attól amit csinál ebben szerepben, de számomra nem egy borzasztóan gyenge alakítás.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 6., kedd 16:31
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 6., kedd 16:16
Engem zavar, hogy 80-90%-ban nyitva a szájaHalfkey írta: és Bellával sincs különösebben óriási gond azon túl hogy nem egy tipikus szépség
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 6., kedd 16:11
Maximálisan egyetértek, hogy nagy köze van ahhoz hozzá bármilyen alakításnál hogy ki mit lát először, mik az ebből fakadó elvárásai. De ez is afelé mutat hogy a sorozat nem akkora ótvarszar aminek itt sokszor le van festve, hanem egyszerűen más mint amit láttatok eddig.TheBull6 írta:Pedig sajnos a közelében nincs annak ahogy átjön a játékban minden egyes alkalommal. Bella fényévekre van tőle, sajnos.Halfkey írta: Először hallottam ezt az are you fucking kidding me-t a játékban, mégis már rengetegszer hallottam, pont így.
De persze ez simán lehet amiatt, hogy az ember ezt kapja az arcába először, mármint a sorozatot és neki ahhoz hasonlítani a játékbeli történteket, alakításokat nehéz. Nekünk, akik meg játszották, pont fordítva van ez.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 6., kedd 13:56
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 6., kedd 13:49
Pedig sajnos a közelében nincs annak ahogy átjön a játékban minden egyes alkalommal. Bella fényévekre van tőle, sajnos.Halfkey írta: Először hallottam ezt az are you fucking kidding me-t a játékban, mégis már rengetegszer hallottam, pont így.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem