Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. május 10., szombat 13:15

https://ibb.co/0RJ7kVxH :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 10., szombat 13:06

Bella, gonna be dad :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 7., szerda 23:50

Elképesztő ez az Andor.
Már a Rouge One is egy csoda volt, de amit ezzel is művelnek az valami fantasztikus.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2025. május 7., szerda 22:16

En most fejeztem be a nyolcadik reszt, Red Wedding tokeletes pelda, amikor azt olvastam, akkor ereztem, hogy kell egy kis szunet, hogy csendben uljek egyedul, most ugyanez. Zsenialis epizod volt, de kibaszottul megterhelo.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 7., szerda 22:08

swfan írta: Andor S2E8-9

Ez kérem, peak television. Utoljára a Red Wedding-kor éreztem hasonlót, mint itt a nyolcas részben.

Tényleg ajánlanom bátran a sorozatot azoknak is, akiket nem érdekel a SW, vagy a Disney fordított el a SW-tól. Ez ugyanis nem egy tipikus SW sztori. Ez egy kiváló sorozat a zsarnokságról és az ellene küzdő egyszerű emberekről.
Nekem is tetszik, az egyetlen sw, amit kepes vagyok nezni, a tobbi irto lofasz.
Ahogy adagoljak reszrol reszre a feszultseget, egyre no a nyomas, erzi az ember, ezt nagyon jol megcsinaltak.
Ami nem tetszik, hogy nem erzem megse,hogy elet-halal kuzdelem lenne, valszeg itt is a koltsegvetes volt a hatar, sokkal epikusabbra, morcosabbra keg lehetett volna csinalni par reszt, gyakran ilyen ures,kihalt, keves a statiszta, keves a pénz erzesem van. De lehet tevedek
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 7., szerda 21:59

Andor S2E8-9

Ez kérem, peak television. Utoljára a Red Wedding-kor éreztem hasonlót, mint itt a nyolcas részben.

Tényleg ajánlanom bátran a sorozatot azoknak is, akiket nem érdekel a SW, vagy a Disney fordított el a SW-tól. Ez ugyanis nem egy tipikus SW sztori. Ez egy kiváló sorozat a zsarnokságról és az ellene küzdő egyszerű emberekről.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 6., kedd 18:43

nuevo_ericco írta: Gal Gadot-t viszont nem is keresik meg ennyire drámai szerepekkel. Ellie a játékban szinte minden érzelmet kénytelen átélni, amit ember átélhet, és ezt a mocap is szinte tökéletesen adja vissza.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az is igaz, hogy a sorozat írói sem könnyítik meg Bella dolgát az ilyen "Apa leszek" mondatokkal.
A játékban egy pillanatra mérges lesz Dinára, mert ha tudta volna, hogy terhes, nem engedi, hogy vele tartson Seattle-be. Poénkodásnak nyoma sem volt, szinte az egész játékban, mert másról szólt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyetertek az a kijelentes nagyon cringe volt es a full ellentetje volt ahogy a jatekban reagalt…
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 6., kedd 18:29

Gal Gadot-t viszont nem is keresik meg ennyire drámai szerepekkel. Ellie a játékban szinte minden érzelmet kénytelen átélni, amit ember átélhet, és ezt a mocap is szinte tökéletesen adja vissza.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az is igaz, hogy a sorozat írói sem könnyítik meg Bella dolgát az ilyen "Apa leszek" mondatokkal.
A játékban egy pillanatra mérges lesz Dinára, mert ha tudta volna, hogy terhes, nem engedi, hogy vele tartson Seattle-be. Poénkodásnak nyoma sem volt, szinte az egész játékban, mert másról szólt.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 6., kedd 17:49

Halfkey írta: Én úgy gondolom - de ebben lehet tévedek - hogy ha valaki nem szimpatikus valami (a feje, a wokesága, stb.) miatt, akkor jobban meglátjuk a hibáit mint annak akinek nem. Egy példát megnevezve szerintem Gal Gadot is kb ennyire tud színészkedni, ezzel lehetne bőven karriert csinálni - csak ő esztétikusabb. Nyilván nem osztogatnék neki díjakat, meg nem vagyok elájulva attól amit csinál ebben szerepben, de számomra nem egy borzasztóan gyenge alakítás.
Nem tudom, de nekem ez nagyjabol olyan, mintha down szindromas Batman megmentene a vilagot. Nem szerettem volna ilyen izlestelen hasonlatot irni, de nekem megis ilyesmi erzesem tamad ezzel az egesszel kapcsolatban, meg ahogy latom a kulfoldi oldalakat, azoknak szinten. Szerintem az elmult egy evben rola keszult a legtobb meme, Buzz lightyeares kep durvan 10/10.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 6., kedd 17:43

Engem nem zavar, nekem tetszik az ilyen, csak ilyenkor te szeretsz nyafizni :kalapos:

De igyekszem mindig tanulni, tehát ilyen esetekben akkor ha jól értelmezem amit csinálsz, egy Uno reverse kártyát kell mutogatni.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 6., kedd 17:32

Halfkey írta:
hehetheoriginal írta:
Igazad lehet..vagy pl meglatod vki nevét - Halfkey - es egybol tudom, hogy faszsagot írt. :kalapos:
Ha jól figyelem és tanulom hehe mester áldásos tevékenységét, ez az a pillanat amikor el kell kezdenem kongatni a személyeskedés vészharangokat, közben persze szidva a sértődős hópihéket akkora paradoxont okozva hogy hasadjon a tér-idő kontinuum? :D Aztán ha már abszolút elbuktam a vitát, még egy helyesírási hibát keresek és kigúnyolok menekülésképpen :-*
Tehat te 10bol 9szer mikor belemkotsz - topiktol/tematol fuggetlenul -, akkor az oke, de most te azonnal szaladnal mar az ovobacsihoz egy mondat utan :kalapos: :lol:

#snowflake.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 6., kedd 16:57

hehetheoriginal írta:
Halfkey írta: Én úgy gondolom - de ebben lehet tévedek - hogy ha valaki nem szimpatikus valami (a feje, a wokesága, stb.) miatt, akkor jobban meglátjuk a hibáit mint annak akinek nem. Egy példát megnevezve szerintem Gal Gadot is kb ennyire tud színészkedni, ezzel lehetne bőven karriert csinálni - csak ő esztétikusabb. Nyilván nem osztogatnék neki díjakat, meg nem vagyok elájulva attól amit csinál ebben szerepben, de számomra nem egy borzasztóan gyenge alakítás.
Igazad lehet..vagy pl meglatod vki nevét - Halfkey - es egybol tudom, hogy faszsagot írt. :kalapos:
Ha jól figyelem és tanulom hehe mester áldásos tevékenységét, ez az a pillanat amikor el kell kezdenem kongatni a személyeskedés vészharangokat, közben persze szidva a sértődős hópihéket akkora paradoxont okozva hogy hasadjon a tér-idő kontinuum? :D Aztán ha már abszolút elbuktam a vitát, még egy helyesírási hibát keresek és kigúnyolok menekülésképpen :-*

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. május 6., kedd 16:56

Ő sem tud színészkedni és nem is véletlen, hogy nem játszik olyan filmekben, amik meg vannak írva. Egy eye candy, semmi több, de legalább az.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. május 6., kedd 16:48

Gadóhoz képest Bella, Meryl Streep.
Best
Pedro sem hitte el amit lát, ez irl reakció , nem színjátszás. :lol:
https://m.youtube.com/watch?v=26N7jyIxJ ... luZw%3D%3D
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 6., kedd 16:37

thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 6., kedd 16:31

Én úgy gondolom - de ebben lehet tévedek - hogy ha valaki nem szimpatikus valami (a feje, a wokesága, stb.) miatt, akkor jobban meglátjuk a hibáit mint annak akinek nem. Egy példát megnevezve szerintem Gal Gadot is kb ennyire tud színészkedni, ezzel lehetne bőven karriert csinálni - csak ő esztétikusabb. Nyilván nem osztogatnék neki díjakat, meg nem vagyok elájulva attól amit csinál ebben szerepben, de számomra nem egy borzasztóan gyenge alakítás.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 6., kedd 16:16

Halfkey írta: és Bellával sincs különösebben óriási gond azon túl hogy nem egy tipikus szépség
Engem zavar, hogy 80-90%-ban nyitva a szája :mrgreen:
Kifejezetten védtem őt az első évadban, viszont fiatal felnőtt Ellienek nekem sem jön át. Szerintem a legutóbbi részben is nagy volt a kontraszt a két színésznő teljesítménye között, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ellie és Dina elárulták egymásnak a titkukat.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 6., kedd 16:11

TheBull6 írta:
Halfkey írta: Először hallottam ezt az are you fucking kidding me-t a játékban, mégis már rengetegszer hallottam, pont így.
Pedig sajnos a közelében nincs annak ahogy átjön a játékban minden egyes alkalommal. Bella fényévekre van tőle, sajnos.

De persze ez simán lehet amiatt, hogy az ember ezt kapja az arcába először, mármint a sorozatot és neki ahhoz hasonlítani a játékbeli történteket, alakításokat nehéz. Nekünk, akik meg játszották, pont fordítva van ez.
Maximálisan egyetértek, hogy nagy köze van ahhoz hozzá bármilyen alakításnál hogy ki mit lát először, mik az ebből fakadó elvárásai. De ez is afelé mutat hogy a sorozat nem akkora ótvarszar aminek itt sokszor le van festve, hanem egyszerűen más mint amit láttatok eddig.

Mielőtt jönne valaki lehurrogni, nem is azt mondom hogy ez a világ legjobb sorozata, de a mostani mezőnyben abszolút a jobb darabok között van, és Bellával sincs különösebben óriási gond azon túl hogy nem egy tipikus szépség.

Ok, most jöhetsz lehurrogni ferni :D

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 6., kedd 13:56

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont az a bizonyos jelenet a második részből a játékban sokkal erősebb volt szerintem. Főleg Ellie játéka, mozgása. Eleve sötétebb az egész jelenet. Ott valahogy jobban elhittem, hogy Ellie ha tudna, azonnal kinyírna ott mindenkit, csak hát a túlerő miatt tétlenül kell végignéznie az egészet.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 6., kedd 13:49

Halfkey írta: Először hallottam ezt az are you fucking kidding me-t a játékban, mégis már rengetegszer hallottam, pont így.
Pedig sajnos a közelében nincs annak ahogy átjön a játékban minden egyes alkalommal. Bella fényévekre van tőle, sajnos.

De persze ez simán lehet amiatt, hogy az ember ezt kapja az arcába először, mármint a sorozatot és neki ahhoz hasonlítani a játékbeli történteket, alakításokat nehéz. Nekünk, akik meg játszották, pont fordítva van ez.

Vissza: