kodo írta:
hehetheoriginal írta:
tul szepen hangzik, sztem a keret/alapkezdo nem kepes erre.
marmint nagy meccsen, komoly ellenfel ellen
Miert nem? Futni csak akarat kérdése.
szkeptikus vagyok, mert még nem láttam ebből semmit az elmult években, ezek a játékosok még amióta itt vannak, nem játszottak életükben soha ilyet.
szoval kivancsi vagyok, tetszenek a hirek, ha igazak, hiszem, ha latom a palyan.
mindenhonnan - legalábbis itt a fórumon biztosan - azt hallom/olvasom, hogy mienk a legjobb, legtehetsegesebb fiatal kp, oké, hogy mikor 2-3 éve a modric-kroos kp volt, akkor nem tudtunk nyomni, mert 35-be kanyarodva érthetően nem bírják, de az sztem elfogadhatatlan, hogy a cami-tucsi-valvi kp sem volt képes erre, pedig ők aztán futni tudnak elvileg.....
azt azert megelolegezek az exedzo hozzaertesenek, hogy o akarta volna, hogy legyen vmi pressing, nem hiaba orditott pl beli allandoan a tobbiekkel, hogy gyertek mar geci letamadni, ne egyedul fussak, de nem jott ossze...
szoval ez joval tobb ennel, xabinak lesz feladata boven beleverni a fejekbe es megertetni, hogy ha pressingelunk, akkor sokkal tobbet tudunk pihenni, ha nalunk van a labda, es nem nezunk ki novemberre csapatilag, mint egy mosott szar, akik lépni nem tudnak mar, mert allandoan 60-70 metereket kell visszasprintelni, ahelyett, hogy beszukitjuk a palyat.....
sztem ehhez se minosegben, se ertelmi kepessegekben nem eleg jo a mostani keret, de cafoljanak ram. igazabol van 3 db vilagklasszis, toptop jatekosunk - bappe, hujszi es kurti -, a tobbinek vert kell hugyalni, ha en vagyok az edzo es perceket akarnak kapni.
(es akkor is, ha utalom a pofad, csinalhatsz barmit, nem jatszol, de hat emiatt nem vok edzo valszeg

)