Ácsi, félre tetszett érteni. Én nagyon csípem Jude-ot és az egyik legjobb játékosunknak tartom, aki még mindig csak 22. De idén, abban a formában, ahogyan a pályán van, gyengíti a csapatot. Ezért agyalok azon folyamatosan, hogy mit kellene tenni vele, hogy a csapat hasznára váljon.Realista24 írta:En meg total kozombos vagyok vele. Amit lattam tole a gorogok ellen, az nalam nem ferne bele amugy.RealRaúl77 írta:
Nem vagyok Jude ellenes abszolút, de engem is érdekel, hogy idén mit ad.
Mindamellett, amiket itt irtak is, amikor nem volt nala a labda csak setalt, stb. es ez amugy is sokszor jellemzo ra.
Viszont ez a fajta nezopont, amit kiserik kepvisel vele szemben, nagyonhajaz a politika topicos megkozelitesere, es egyszeruen (nalam) nem allja meg a helyet.
Statisztikai alapokra helyezni az osszehasonlitast, raadasul hianyos vagy nevezzuk felreevezeto statisztikara, hulyeseg szerintem.
Jelenleg ami van, az rosszabb, mint ami volt az év elején. Persze, ezt kényelmes ráfogni Vinire, de szerintem fel lett fújva egy pici lufi (Mbappe külön odament pacsizni, mikor Vini lejött, Xabi kommunikációja, viselkedése mind az Elche, mind a görögök ellen, mind arra utal, hogy nincs olyan nagy gáz az öltözőn belül).
Továbbra sem adott választ senki, hogy mi az a többlet, amit Jude jelen helyzetben ad a csapatnak. Ahogy írtad hehének: most van, nem tavaly, vagy előtte.
Ez tökéletesen így van. Viszont a kp-n játszatásával ezeket nem tudja kihasználni és általában csak lassítja a labdakihozatalt azzal, hogy rátekeredik a labdára. Pont ezek miatt tenném be csatárnak, amiket jól leírtál.filatáska írta: Jude képes 1v1 megverni (testcsel, lövőcsel, húzogatás, lefordulás) az emberét, amivel meg tudja bontani az ellenfél védekezését.
Viszonylag jó az induló- és végsebessége a termetéhez képest.
Érzi a csatárjátékot --> be tud indulni a megfelelő időben a megfelelő helyre.
Van fejjátéka.
Nem egylábas.
Ergo ő is veszélyes az ellenfél kapujára.
Az utolsó passzai sem olyan rosszak, mint ahogy itt le van írva Gülerhez képest.
Ezzel szemben Güler lehet, hogy jobb az utolsó passzokban (Güler <--> Mbappe kapcsolat), minden másban alul marad. Ez max azt eredményezi, hogy teszem azt 50 gólból 40-et Mbappe lő, ami ha nem úgy alakul (mint az ezt megelőző 3-4 meccsen), akkor baszhatjuk, mert más nem fog.
Jude-al ez változatosabb, több felé oszlik.