Alvaro Morata - 21
Re: Alvaro Morata - 21
Ott volt idén amikor kellett. Egyszerűen nem illik a csapatba, bőven megvannak a kvalitásai meg az ambíciója hogy máshol meghatározó játékos legyen. Én örülnék neki ha egy gyilkos Morata ülne a padon, de látszik nincs megelégedve a szerepével. Ami érthető, nem lehet mindenki Guti.( sőt senki
)

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
BBeno írta:az megvan mikor morata elkérte a kupát marcelotól. erre ő inkább röhögve elfutott vele majd morata felkapta marcelo fiát és ő vele futott el![]()
![]()
![]()

Hihetetlen figura, nekem nagyon fog hiányozni, nagy szezont futott, rendesen megszerettem az embert. Pedig mennyire gylöltem már attól a pillanattól fogva hogy megjelent a Castillában...

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
neeeBBeno írta:az megvan mikor morata elkérte a kupát marcelotól. erre ő inkább röhögve elfutott vele majd morata felkapta marcelo fiát és ő vele futott el![]()
![]()
![]()

az megvan mikor morata elkérte a kupát marcelotól. erre ő inkább röhögve elfutott vele majd morata felkapta marcelo fiát és ő vele futott el

Őszinte leszek, nekem nagyot nőtt a szememben idén.
Amit idén lerakott az asztalra ennyi játékidővel, főleg csereként az valami parádés volt.
Lehet néha kinyílt a szája, meg sokszor jogosan is lehetett elégedetlen, de a pályán nagyon profin és nagyon jól játszott, rengeteg fontos gólt szerzett.
Fene gondolta volna a legeslegelején, hogy ilyen korrekt csatár lesz belőle.
Remélem jó csapatot talál magának, megérdemelné.
Amit idén lerakott az asztalra ennyi játékidővel, főleg csereként az valami parádés volt.
Lehet néha kinyílt a szája, meg sokszor jogosan is lehetett elégedetlen, de a pályán nagyon profin és nagyon jól játszott, rengeteg fontos gólt szerzett.
Fene gondolta volna a legeslegelején, hogy ilyen korrekt csatár lesz belőle.
Remélem jó csapatot talál magának, megérdemelné.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szerintem Chelsea lesz ebből. Costához képest azért Morata bőven felüdülés.
Nekünk meg malacperselytörés kell meg Kylian fiam.
Nekünk meg malacperselytörés kell meg Kylian fiam.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csabi írta:sajnálom azért ha elmegy. de itt nem lehet kezdő, ő meg tudja hogy vannak sztárcsapatok európában ahol az is lehet. kár érte. mindenesetre a milánnak bemutatta a fukkot, olaszba nem hajlandó menni.
Jól teszi.
Valóban top csapatok hívják, én sem mennék egy középcsapathoz a helyében.
ZIDANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
sajnálom azért ha elmegy. de itt nem lehet kezdő, ő meg tudja hogy vannak sztárcsapatok európában ahol az is lehet. kár érte. mindenesetre a milánnak bemutatta a fukkot, olaszba nem hajlandó menni.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha nem tudnám a tavalyi (állítólagos) 60-80 milliókat, akkor örülnék neki.A Milan Moratáért hajlandó lenne 50 + 5 millió eurót is fizetni.
Így picit kevésnek tartom.
Amekkora érdeklődés van iránta, simán 70-75 környékén kéne elszórni.
ZIDANE
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
egyre jobb véleményed van MoratárólRealista24 írta: Nem világmegváltó akar lenni, csak játszani akar, amit meg is értek.

Morata és Benzema együttes maradásának nem lenne értelme, mert jövőre CR-el csatárként kellene számolni,
így egyikük lehet még a padon sem lenne időnként..
anno hehe is fogadott rá hogy Pipita nem jut 10 fölé az olaszoknál
nehogy itt is történelmi rekord legyen a vége.
csak viccelek persze de ha conte ugyanúgy nem rotál moratával a kezdőben akkor én tartom hogy 20-25 meglehet neki.

nehogy itt is történelmi rekord legyen a vége.

csak viccelek persze de ha conte ugyanúgy nem rotál moratával a kezdőben akkor én tartom hogy 20-25 meglehet neki.
hol lenne kevés?ziro4vr írta:Jó ezt megértem, de én innen a fotelből csukott szemmel (dannen trade mark) megmondom, hogy kevés lesz a srác fix kezdőként.
ha a chelseaben átvenné a hentes costa helyét fel sem tűnne senkinek a különbség csak annyi hogy nem imádkoznak 3 meccsenkét azért hogy ne tiltsák el vagy ne állítsák ki. harcos, testtel jól fedezi a labdát, jól fejel morata, sőt jobb mint costa. simán hozna ott egy 20-25 gólos szezont a PL-ben.
milanban sem lenne kevés. nem tudom még kivel került szóba.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó ezt megértem, de én innen a fotelből csukott szemmel (dannen trade mark) megmondom, hogy kevés lesz a srác fix kezdőként.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem világmegváltó akar lenni, csak játszani akar, amit meg is értek. Conte bízik benne, háromszor jobban, mint Zidane. Ráadásul Conténak egyszerűbb is a dolga, már ami a fix helyeket illeti. Fusson egy jó döntőt még Morata, ha lehetőséget kap, aztán legyen, amit ő akar, ha marad, maradjon, de viselje a következményeket. Mert lehet, hogy egy évre megváltozik minden, de amíg Pérez az elnök, nem lesz biztonságban.ziro4vr írta:James el, és a Morata/Bale párosból az egyik is menni fog. Amúgy nekem is mindegy, az egyik sírós, a másik porcelán. Csak jöjjön Mbappé.
Mondjuk szerintem Morata fix távozó, nagyon elhiszi hogy ő majd megváltja a világot valahol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
James el, és a Morata/Bale párosból az egyik is menni fog. Amúgy nekem is mindegy, az egyik sírós, a másik porcelán. Csak jöjjön Mbappé.
Mondjuk szerintem Morata fix távozó, nagyon elhiszi hogy ő majd megváltja a világot valahol.
Nem illik.
nme hiszem hogy BL döntő előtt ilyenekről beszéljen zidane marataval. a cibelesen való "ünneplés" mindent elmondott morata helyzetéről. hülye lenne még egy évig végig nézni benzemát a kezdőben.
saját érdekében is mennie kell. inkább olyan cikkeket írogassanak hogy zidane győzködi bappét hogy kezdőbe kerül. de ez sem fog megtörténni a BL döntő másnapjáig.
saját érdekében is mennie kell. inkább olyan cikkeket írogassanak hogy zidane győzködi bappét hogy kezdőbe kerül. de ez sem fog megtörténni a BL döntő másnapjáig.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Lehet, hogy Zizu is ebben mesterkedik...Realista24 írta:Felőlem maradhat Morata, de akkor menjen Bale és jöjjön Mbappé. Padon ellesznek Karimmal

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
KAG írta:Realista24 írta:A hírek szerint Zidane beszélt vele, és szeretné ha maradna, mert szerepel a terveiben...
BB Mbappé.
Ha miatta nem hozzunk mbappet....![]()
Evek ota az elso fiatal, akiben tenyleg ott lehet az X es nem egy felhypeolt tucat.
Felőlem maradhat Morata, de akkor menjen Bale és jöjjön Mbappé. Padon ellesznek Karimmal

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema