Endrick - 9

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
gutihaz14

Re: Endrick - 16

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 23., vasárnap 18:21

ma sem elt a lehetőséggel

:lol: :lol:

csak jojjon xabi a nyaron es ne szopjuk be meg egy évet
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 23., vasárnap 18:19

Majd gülerrel a kupameccsen.

Janem :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 23., vasárnap 18:17

Bizzunk benne h nyaron uj edzo lesz, es addig Guler is kitart Endrick mellett.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 23., vasárnap 18:09

ma se elt a lehetoseggel, megertem, hogy nem jatszik
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 23., vasárnap 18:09

Ismételni tudom Kerlon múlt heti hszét, ismét eltékozolta a rengeteg időt amit kapott. Még egy gólpasszt se tudott adni Papinak, amatőr.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 19., szerda 22:51

ma se elt a lehetoseggel, megertem, hogy nem jatszik
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 7., péntek 18:58

reeed_ati írta: Franciáknál Lille,Lyon,Monaco
Portugáloknál Benfica,Sporting,Porto
Németbe Frankfurt,Lipcse,Stuttgart

Ezeknek bedobnánk, hogy fix 3 évre kapnak egy Endricket, 1 év alatt felépítik és nyernek 2évre egy brutál támadót, mi meg jól járunk 3év múlva, szerintem valami ilyen, vagy ehhez hasonló, az elég korrekt deal lenne.
Nyilván az a csapat kell, ahol csatárgondok vannak és ahol fix kezdő lehet, már az elejétől, máshol padozni nincs értelme.. :)
Lyon es a Stuttgart jo megoldas lehetne, a tobbi mas - mas szempontbol nem lenne jo otlet szerintem. Lipcseben Openda es Sesko mellett egy percet sem jatszana, hiszen ott ul meg Poulsen is, aki kb Lipcsei legenda.

Frankfurt leginkabb a csatarok ertekesitesebol el, ahogy RaulCF is irta,(emiatt a portugal 3 as is kiesik, viszont a Braga megint csak jo otlet lehetne.) foleg, hogy nem reg vasaroltak be, ket nagyremenyu francia fog rohamozni elol.

Lilleben es Monacoban sem kapna meg igazan a lehetoseget szerintem, viszont azert van boven olyan csapat, bajnoksag, amiben eszmeletlenul tudna fejlodni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 7., péntek 18:39

Szerintem egy kb kieső csapat nem úgy gondolkodik hogy itt egy ENdrick aki erősítés de nem játszatjuk mert Őt nem tudjuk eladni később.

A felsorolt nevekből is kb itt semmi nem volt, mind aki valamit elért azt más csapatban tette.
Leírod hogy 10-20 perceket kellene kapnia aztán hogy miért kellene ennél több egy 18 évesnek...Én azt írtam hogy Endrickben nincs 10-20 perc a Real Madridban, nem tud annyit, hogy azt megkapja. Ha szerinted lehet fejlődni 90 perces csereként akkor van értelme annak amit írsz. Lunint hozod példának, egy kapus azért egészen más mint egy támadó. Lehetne ezeket a kölcsön szerződéseket is jobban megkötni...

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 7., péntek 18:29

Lazio,Athletic Club,Manchester United,Tottenham Hotspur,Eintracht Frankfurt,Lyon,Olympiacos,Rangers,Bodoe/Glimt,Anderlecht,FCSB,Ajax,Real Sociedad,Galatasaray,AS Roma,Viktoria Plzen,Ferencvaros,FC Porto,AZ Alkmaar,FC Midtjylland,Union St.Gilloise,PAOK FC,FC Twente,Fenerbahce

Értem, hogy mire gondolsz de ez az EL első 24 csapata. Egy normális világban tökéletes lenne egy kölcsön de ezek a csapatok vagy bejáratott eladó klubok, vagy olyan bűn szarok ahova értelmetlen elküldeni bárkit is. Utópisztikus lenne mondjuk egy Villareal szintű kölcsön de nekik is eredmény kell és nem játszana. Ilyen belga,francia,török,holland,görög meg stb ligákba felesleges. Ami működhetne az egy spanyol vagy német csapat de nem látom melyik lenne reális cél. Még a portugál nagy 3 lehetne cél de ők meg eladó klubok és nem vesznek kölcsön embert mert nekik eladni kell nem másnak nevelgetni. Akkor már egyszerűbb ha itt van a minőségben és szem előtt van mintha éveket kallódna különböző padokon. Szerintem nála nem életszerű egy kölcsön.
reeed_ati írta:
És ezeknek a kluboknak miért éri meg felépíteni egy embert akiből semmit nem kapnak. Akiket felsorolátál az egész modelljük arról szól, hogy termelik a játékosokat és adják el őket. Ezek nem foglalkoznak kölcsönökkel. Az egész Lipcse erre épül országokon át. Franciák detto. Portugálok hello az egyik legnagyobb eladók egész európába.
wZoLee7 írta:
De 18 évesen miért kéne ennél többet kapnia? Más csapatokban sem rohangálnak 18 évesek. Nagyon elenyésző a számuk és valószínű valami ifista aki az ottani akadémiáról felfele kilóg egy kis csapatnál. Miért jobb az ha elmegy valami ótvar csapatba ahol szintén nem játszik? Az elmúlt 20 évben hány ilyen kölcsön jött be? 1? Carvajalnak bejött az egy év bundás. Lunin is sokra ment a kölcsönökkel. Nagyobb esélye van megragadnia ha itt marad mintha elmenne. Szerintem többet ér vele. Ödegaard,Kubo,Blanco,Latasa,Reinier,Mayoral,Chust,Reguilon,Oscar és még lehetne sorolni mind az akadémia ügyeletes sztárja volt vagy valami hypeolt tini aztán jól sült el mind. Nacho tudásra nem volt kiemelkedő de itt volt és amikor perceket kapott megragadta. Az első 3 szezonja 142,0,556 perc volt. Ha elmegy az életben nem vesszük vissza. És mi lett belőle. Most nem mondaná senki Asencionak, hogy menjen kölcsönbe mert nem fog annyit játszani. Elmúltak azok az idők amikor ezek a kölcsönök működtek. A kis csapatok eladásra vannak berendezkedve nem a nagyokat kiszolgálni.

Elméletben jó lenne egy kölcsön de szerintem a mai fociban nem reális. Jobban jár mindenki ha szépen kivárja a sorát. A kevés perc amit kapott eddig kb egész jól élt vele. Ennél csak több ahogy fejlődik és ne tegyünk úgy mintha itt nem fejlődne csak mert kevesebbet játszik. A legmagasabb szinten edződik minden nap a legjobb játékosokkal és a legmodernebb infrastruktúrában.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 7., péntek 17:58

RaúlCF írta: Az a szintű csapat ami a mi szempontunkból jó lenne azon a szinten biztos, hogy nem lenne kezdő. Egy közepesnél jobb csapatba egyszerűen túl nyers. Annak nincs értelme, hogy valami trágya csapatba elpasszoljuk mert ott se kezdene mert oda antifocista birkozók kellenek. Kb itt van a legjobb helyen csak folyamatosan kéne 10-20 perceket kapnia de ahhoz meg le kéne zárni a meccseket.

Az utóbbi időben nem nagyon jöttek be ezek a kölcsönök. Mi lenne az a szint ami nekünk jó lenne a fejlődése szempontjából? Soci? Frankfurt? Ahhoz, hogy a szint meglegyen kb egy EL szint kellene de olyan csapatba meg nem játszana. Első éve annyira nem para a dolog. Szépen gyűjtögesse csak a perceket, a mozgásokat meg edzésen bőven lehet tanulni.
Ne viccelj már, annál amennyit itt játszik még egy kieső jelölt PL csapat is jobb lenne neki ahol folyamat tolhatná. 10-20 perceket kapjon...hol van Endrick attól, hogy kb első csere legyen a Real Madridban? Sehol. Ahhoz még ilyen padozós évből kell neki legalább 3-4. 18 éves, simán 2 évet lehúzhatna valahol mert erre amire Ő itt van, inkább egy Joselu féle játékost kellene tartani. Mi sosem leszünk az a csapat ahol a 17-18 éves srácok beverekedik magukat a kezdőbe, mert mi nem szopkodunk fel a semmire egy gyereket. Jó lövőjén kívül semmi extrát nem tud adni jelenleg, fej lehajt és megy mint a tank, ez Marianora is mennyire igaz volt. Elment kölcsönbe ahol szépen fejlődött de egy bizonyos szintet soha nem tudott megugrani, hol lett volna a kölcsön nélkül?

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. február 7., péntek 17:56

Franciáknál Lille,Lyon,Monaco
Portugáloknál Benfica,Sporting,Porto
Németbe Frankfurt,Lipcse,Stuttgart

Ezeknek bedobnánk, hogy fix 3 évre kapnak egy Endricket, 1 év alatt felépítik és nyernek 2évre egy brutál támadót, mi meg jól járunk 3év múlva, szerintem valami ilyen, vagy ehhez hasonló, az elég korrekt deal lenne.
Nyilván az a csapat kell, ahol csatárgondok vannak és ahol fix kezdő lehet, már az elejétől, máshol padozni nincs értelme.. :)

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. február 7., péntek 17:31

Tudom, hogy itt szinte mindenkit R9-hez szokás hasonlítani, de azért van legalább egy tucat EL-csapat, ahová jelen formában is beférne.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 7., péntek 17:01

Az a szintű csapat ami a mi szempontunkból jó lenne azon a szinten biztos, hogy nem lenne kezdő. Egy közepesnél jobb csapatba egyszerűen túl nyers. Annak nincs értelme, hogy valami trágya csapatba elpasszoljuk mert ott se kezdene mert oda antifocista birkozók kellenek. Kb itt van a legjobb helyen csak folyamatosan kéne 10-20 perceket kapnia de ahhoz meg le kéne zárni a meccseket.

Az utóbbi időben nem nagyon jöttek be ezek a kölcsönök. Mi lenne az a szint ami nekünk jó lenne a fejlődése szempontjából? Soci? Frankfurt? Ahhoz, hogy a szint meglegyen kb egy EL szint kellene de olyan csapatba meg nem játszana. Első éve annyira nem para a dolog. Szépen gyűjtögesse csak a perceket, a mozgásokat meg edzésen bőven lehet tanulni.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 7., péntek 15:31

Egyértelműen kellene neki a kölcsönzés, jó a rúgója, de azon kívül kissé ügyetlen a labdával. Beillik a brazil tehetségek sorába akik nagyon csiszolatlanul érkeztek meg európába, az a baj hogy a padon nem fog fejlődni.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. február 7., péntek 13:35

A srácnak lehet jót tenne egy 2-3éves kölcsön, mondjuk egy bundás csapatban, ahol fixen játszaná a 90perceket és közben tanulhatná az európai focit.
Látszik, hogy van benne potenciál, ostor a balos, de még rengeteg hiányossággal, amit szerintem csak sok játékkal és tanulással lehetne csiszolni.
Ehhez nálunk nem lesznek meg a kellő percei.
Nem az van, mint anno Viniék idejében, hogy vannak kiadó helyek elől..
Beugrósnak meg felhoznám Gonzalo Garciát, aki a kupában hozta nekünk a meccset.
Elsőre totál más stílus, mint Bappa, jó ha van egy ilyen a padon, aki picit tipikusabb befejező és fejjel is veszélyes.
Meccsek végén, mint legutóbb is, aranyat érhet.

Aztán, ha Bobby berúgja az ajtót, egy masik csapatban, akkor jöhet is vissza, hogy az öreg Bappát letaszítsa a trónról.. :smile:

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. február 6., csütörtök 4:54

A végére belejött, kezdte jól átvenni a labdákat nyakán védővel. Többet kellene játszatni
Nem lattam a 2. felidot, de az ossz. kb 1 ora alapjan, amit lattam belőle az jott le, h nem erzi a jatekot mezőnyben, vagxis ha egyértelmű a feladat, kb rafordulni-loni, az megy, de ha vmi taktikat kell lefocizni, valasztasi lehetőségekkel, abban meg gyengenek tűnt.

Am szimpatikus, de egyenlore olyan csatarnak tunik, akinek csak a 16 környékén kell passzolni, remélem ebben meg fejlődik.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2025. február 6., csütörtök 0:10

A végére belejött, kezdte jól átvenni a labdákat nyakán védővel. Többet kellene játszatni

Kit érdekel milyen a szőr a fején? :ike:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 5., szerda 23:29

Tényleg borzasztó ez a haj.
Hátul kéne hosszabbnak lennie. Nem elől. Az baszo lenne
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 5., szerda 12:50

Endricket vitte volna a Westham, de a klub es a jatekos sem akarta az uzletet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. január 22., szerda 16:31

Találkozásuk története:
"Egy bevásárlóközpontban láttam meg Endricket, egyedül ült egy padon. Megtetszett a megnyerő külseje és beszélgetni kezdtünk, azonnal beleszerettem. Ezután tudtam meg, hogy a Palmeiras játékosa." - Gabriely Miranda

:lol: :sziv:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: