Joselu
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Joselu - 14
Mostansag beall egy felforgatott csapatba sokszor amikor mar tamadni sem akarunk. Kezdokent hozza amit tole ellehet varni. Nem egy sztarrol van szo, nem top csatar, ezt hamar elfelejtitek vele kapcsolatban. Jelenleg egyebkent nincs olyan tizi lovonk akinel azt ereznem amit anno CR vagy Benzi eseten. Modric sem olyan jo. Ezt a tegnapit siman hagytam volna Gulernek, 4 nel az az ami belefer, nem a helyzetek elszorakozasa amit Brahim is csinalt egyebkent.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
egy jó cserecsatárpheco írta: Annyira nem szint szegeny, szerintem o is erzi ezt es nyomasztja. Idohuzo cserenek maradhat Mbappe moge, meg evi 5 meccsre kezdokent, de tobb nagyon nincs benne.
az eddigi első helyünkhöz azért aktívan hozzátett pár meccsen
most sem kezdő, ha pedig marad nyáron, nyilván jövőre kevesebbet fog játszani
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kb azt irtatok le, amit en, hogy cserenek maradhat, de egyetlen csatarkent nagyon keves.
En meg egy szezont nem akarok, amikor o az egyeduli csatarunk, de meg cserekent beallva sem varnam tole a csodat hosszu tavon.
Tizit meg botrany szarul lovi. Transfermarkt szerint 29 tizit lott karrierje soran, amibol 9-et kihagyott.
Btw sztem Modric sem lovi jol a tiziket. Gulernek oda kellett volna adni a mait.
En meg egy szezont nem akarok, amikor o az egyeduli csatarunk, de meg cserekent beallva sem varnam tole a csodat hosszu tavon.
Tizit meg botrany szarul lovi. Transfermarkt szerint 29 tizit lott karrierje soran, amibol 9-et kihagyott.
Btw sztem Modric sem lovi jol a tiziket. Gulernek oda kellett volna adni a mait.
+1, pheco vakon van egy tizi miatt.chronic írta:Akkor se lőjön ő tizit, egy kiegészítő ember ne. Akkor már inkább az öreg Carvajal álljon oda.Remy írta:
Pedig abban a szerepben, amit egy topcsapatban be kell töltenie, 10/10 a csávó. Veszélyes lábbal, fejjel, hozzáállása hibátlan. Pont ilyennek kell lennie egy tökéletes cserecsatárnak, akit bármikor bedobsz, tudod, hogy mit várhatsz el tőle.
Az ilyen emberek nélkül nagyon nehéz kupákat nyerni.
Modricnak kellett volna loni, de ennyi, 4nel belefer.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
+1Remy írta:
Pedig abban a szerepben, amit egy topcsapatban be kell töltenie, 10/10 a csávó. Veszélyes lábbal, fejjel, hozzáállása hibátlan. Pont ilyennek kell lennie egy tökéletes cserecsatárnak, akit bármikor bedobsz, tudod, hogy mit várhatsz el tőle.
nem rinyál, nem ripacskodik és azért a teljesítményére sem lehet panasz, ahhoz képest, hogy kiegészítő ember
nem lehet minden posztra 2 ugyanolyan szintű játékos. ez nem a mancity.
anno Morataek is hoztak egy bajnokságot másodhegedűsként
a tiziért jogosan van ekézve
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Akkor se lőjön ő tizit, egy kiegészítő ember ne. Akkor már inkább az öreg Carvajal álljon oda.Remy írta:Pedig abban a szerepben, amit egy topcsapatban be kell töltenie, 10/10 a csávó. Veszélyes lábbal, fejjel, hozzáállása hibátlan. Pont ilyennek kell lennie egy tökéletes cserecsatárnak, akit bármikor bedobsz, tudod, hogy mit várhatsz el tőle.pheco írta: Annyira nem szint szegeny, szerintem o is erzi ezt es nyomasztja. Idohuzo cserenek maradhat Mbappe moge, meg evi 5 meccsre kezdokent, de tobb nagyon nincs benne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pedig abban a szerepben, amit egy topcsapatban be kell töltenie, 10/10 a csávó. Veszélyes lábbal, fejjel, hozzáállása hibátlan. Pont ilyennek kell lennie egy tökéletes cserecsatárnak, akit bármikor bedobsz, tudod, hogy mit várhatsz el tőle.pheco írta: Annyira nem szint szegeny, szerintem o is erzi ezt es nyomasztja. Idohuzo cserenek maradhat Mbappe moge, meg evi 5 meccsre kezdokent, de tobb nagyon nincs benne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Annyira nem szint szegeny, szerintem o is erzi ezt es nyomasztja. Idohuzo cserenek maradhat Mbappe moge, meg evi 5 meccsre kezdokent, de tobb nagyon nincs benne.
Konkrétan az ilyen jatekosokkal lehet bajnokságot nyerni, mint Joselu.
Hosszú évek után végre lett normális cserecsatárunk, annyi a gond, hogy nincs másik...
Hosszú évek után végre lett normális cserecsatárunk, annyi a gond, hogy nincs másik...
- Jim
amíg a csapat hasznára van, semmi okunk nincs nem megtartani
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én igazából azért örülnék ha maradna, mert az hogy nézne már ki, hogy visszahozzuk a saját fiúnkat, szívét-lelkét belerakja, alázatos. Aztán megköszönjük 1 év köli után és hello..Santi írta:Romano szerint van 1,5 millió euro, ami nem kötelező vétel a kölcsön végén, csak opció. Ennyiért szerintem is aktiválnunk kellene, ez szotyipénz a mai piacon.babaking írta: Van rá opciónk? Mindenképp kell jövőre egy kezdő csatár, de cserének nyugodtan maradhatna.
Rosszul esne, még ha nem is a legcsillivillibb focista.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Az semmi, év végi vacsorára többet költ a csapatSanti írta:Romano szerint van 1,5 millió euro, ami nem kötelező vétel a kölcsön végén, csak opció. Ennyiért szerintem is aktiválnunk kellene, ez szotyipénz a mai piacon.babaking írta: Van rá opciónk? Mindenképp kell jövőre egy kezdő csatár, de cserének nyugodtan maradhatna.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Romano szerint van 1,5 millió euro, ami nem kötelező vétel a kölcsön végén, csak opció. Ennyiért szerintem is aktiválnunk kellene, ez szotyipénz a mai piacon.babaking írta: Van rá opciónk? Mindenképp kell jövőre egy kezdő csatár, de cserének nyugodtan maradhatna.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Van rá opciónk? Mindenképp kell jövőre egy kezdő csatár, de cserének nyugodtan maradhatna.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Én nagyon megkedveltem.
Látszik rajta hogy jó arc lehet nagyon.
Látszik rajta hogy jó arc lehet nagyon.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Megtehette volna, hogy nem passzol, de latta, hogy a tarsa jobb helyzetben van. Micsoda emberi dontes volt, igazan tiszteletremelto, Vini viszont kapja be tovig, amiert nem elt vele. Sot, nem is az a baj, hogy kihagyta, hanem >ahogy< kihagyta.lordgabi írta: Nálam már 1 gólosan is a meccs embere lett volna annál a passznál Vininek, de ő a mesterhármasról mondott le ezzel, köszönjük a mait, ki tudja, hogy lesz e ilyen esélye a triplára...![]()
![]()
Joselu, koszonjuk, hogy itt vagy, es hogy elsz a lehetoseggel, amit az elet adott.
- Jim
Pad'em írta: Joselu: “For me it’s a dream, the simple fact of being able to be here & to take advantage of moments like today.
I’m super proud of everything I have done in my life and career to be able to end up here. I’m enjoying it like a small kid.”
nem semmi, ez tényleg látszik rajta
ő sem gondolta, hogy pályafutása végére a Real Madrid első csapatának egyetlen csatára lesz
- Pad'em
Jocika 1424 perc, 12 gól
Lewa 2271 perc 13 gól
Második gólja parádé volt. Bánhatja már rendesen, hogy aztán leadta Vininek
Joselu: “For me it’s a dream, the simple fact of being able to be here & to take advantage of moments like today.
I’m super proud of everything I have done in my life and career to be able to end up here. I’m enjoying it like a small kid.”
Lewa 2271 perc 13 gól
Második gólja parádé volt. Bánhatja már rendesen, hogy aztán leadta Vininek
Joselu: “For me it’s a dream, the simple fact of being able to be here & to take advantage of moments like today.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nálam már 1 gólosan is a meccs embere lett volna annál a passznál Vininek, de ő a mesterhármasról mondott le ezzel, köszönjük a mait, ki tudja, hogy lesz e ilyen esélye a triplára...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Marcelo a jelenlegi rekorder ha jól tudom, még MEGLEHET!!!Remy írta: Elso klubtrofeaja.![]()