David Alaba - 4
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: David Alaba - 4
Az első gól az övé volt. Ott nem rúgunk fel senkit, be is tekerte szépen Rice. A 3. gólig nem jutottam el, de úgy látom abban is benne volt a korábbi kép alapján.
Nem mondom, hogy Frannal jobb lett volna, mert a taktika szar volt. Gyáva fos védekező foci.
Talán nem 3-0... hanem 1-gyel kevesebb.
Nem mondom, hogy Frannal jobb lett volna, mert a taktika szar volt. Gyáva fos védekező foci.
Talán nem 3-0... hanem 1-gyel kevesebb.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogy lett volna mas. A taktika volt az, hogy vedjuk a 0-0-at, teljesen mindegy ki lett volna a palyan.ferni írta: Dehogy volt mindegy, ahogy picit feljebb léptek a szélsőhátvédjeink egyből jobban mutattunk előre..
Be volt tojva Carlo és ráfáztunk a 2 szabaddal kőkeményen.
Ha az a kezdő aminek lennie kellett volna ez egy más meccs
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Tehát egy cserehátvéd szintje, hogy krónikusan gólt kapunk róla. Szerintem jelen állapotban ez még oda is kevés, a fizuja hatalmas, a teljesítmény pedig nulla ami mögötte van, es ez már a sérülése előtt is így volt. Persze továbbra is az a hibás, aki pár perc focival a lábában felrakja egy BL meccsen szélső hatvednek, de attól még a jatekost is meggilletheti a kritika. Egyébként tényleg mindhárom veri a lécet, de akkor már jatsszon az, akinek a legtöbb perce van és akivel a legtöbbször neki mentünk az idénynek. Egyébként Fran lehet sokat csuszkal, és biztosan sokat hibazik, de direkt hibajara nem sokra emlékszem az évből, Alabarol pedig már számolni sem tudjuk a gólokat, mióta visszatért. Akkor csak van minimális különbség, és csak lehetne jól is dönteni...mentamas írta:A támadósorunk rendesen túl van értékelve. A keretünk meg sokkal gyengébb, mint a tavalyi. Mbappé érkezése sokakkal elhitette, hogy erősödtünk. Közben meg egy olyan posztra jött, ahol már megvoltunk.impossible írta: Én ezt értem, nem is mondtam,hogy az Ő hibája elsősorban,
Carlo sajnos igencsak rászolgált arra idén, jövőre ne vele folytassuk.
Ilyen támadó potenciálból ennyit tudott kihozni - középpályát teljesen kiiktatta a játékból és a védelem meg folyamat formán kívül egész évben, 2025 és meg mindig sokszor LV- nevével kezdünk jobb bekkbe.
Ez akkora szakmai hiba önmagában ez már megér egy kirúgást.
De hogy a témánál maradjunk, én nem értem, hogy mi ez a gyűlölet Alaba iránt. Nyilván nem az a szint, ami pár éve volt, de attól még minden meccsen belead mindent. Ma sem volt rossz, egy csere hátvéd szintjét teljes mértékben lehozta.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Dehogy volt mindegy, ahogy picit feljebb léptek a szélsőhátvédjeink egyből jobban mutattunk előre..
Teljesen mindegy volt melyikük kezd a három vak közül balhátvéd poszton. Mindhárom bőven leveri a lécet, az első dolog kellene legyen, hogy hozunk két balhátvédet és egyet a másik felére.
A támadósorunk rendesen túl van értékelve. A keretünk meg sokkal gyengébb, mint a tavalyi. Mbappé érkezése sokakkal elhitette, hogy erősödtünk. Közben meg egy olyan posztra jött, ahol már megvoltunk.impossible írta: Én ezt értem, nem is mondtam,hogy az Ő hibája elsősorban,
Ilyen támadó potenciálból ennyit tudott kihozni - középpályát teljesen kiiktatta a játékból és a védelem meg folyamat formán kívül egész évben, 2025 és meg mindig sokszor LV- nevével kezdünk jobb bekkbe.
De hogy a témánál maradjunk, én nem értem, hogy mi ez a gyűlölet Alaba iránt. Nyilván nem az a szint, ami pár éve volt, de attól még minden meccsen belead mindent. Ma sem volt rossz, egy csere hátvéd szintjét teljes mértékben lehozta.
- Pad'em
Martinelli is megverte Valverdét többször amiből még nagy helyzet is lett nem csak elsuhant a labda a kapu elött. Sztem nem volt vészes Alaba, nem rajta ment el a meccs még ha be is lógott a 3.gólnál, az a Merino lövés tökéletes volt, egy vérbeli csatár nem lőtte volna el jobban.Whiteheart írta:Ne felejtsük már el azt az első félidőt amikor akkor ment el mellette saka amikor akart, 2 labda is úgy suhant el a kapu előtt ami csak azért nem lett gól mert nincs csatárjuk...Pad'em írta: Amúgy az első szabin kívül miben hibázott még? Ami meg egy szimpla mezőnyfalt volt, Rízs 100 évig játszik nem lő még két ilyen szabigólt többet. Volt egy elég komoly mentése gólvonalon. Sakától olyan hűdenagy veszélyre nem emlékszem.
Persze eszembe nem jutott volna játszatni ott, de sokkal rosszabbra számítottam.
De amúgy a szabadrúgást nem tudhatta se ő se cama h gól lesz, de a 3.golba is keményen benne volt...
Kompletten az egész csapat terített betli volt, mint 2 éve a City ellen csak most úgy 3 szinttel gyengébb csapat ellen sikerült bemutatni ezt a bravúrt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
KovaLlos
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Arsenalról olyan hírek mentek, hogy nagyon jók idén szögletekből. ezért félhetett Fran GarciatólBLevi96 írta:Idén 91gólból (Liga:63 BL:28) 4(!) volt fejes. Ma komolyan ezzel akart nyerni?KovaLlos írta: Valszeg azért volt kezdő, hogy a pontrúgásoknál legyen +1 fejelő játékosunk![]()
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Én ezt értem, nem is mondtam,hogy az Ő hibája elsősorban,
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Minden meccset lejatsza és sérült... Fede is visszaesett de nem is lehet tartani ennyi meccset rotálás nélkül...impossible írta: Nem akarok nagyon túlzásba esni, de amúgy Rüdiger is nagyon gyengén teljesít folyamatosan az egész védelem egy nagy 0, Asencio az egyetlen pozitív értelemben említhető valaki.
szuperliga.
Az egész védelem szarul teljesitett, mert a középpályás védekezés kritikán aluli volt.impossible írta: Nem akarok nagyon túlzásba esni, de amúgy Rüdiger is nagyon gyengén teljesít folyamatosan az egész védelem egy nagy 0, Asencio az egyetlen pozitív értelemben említhető valaki.
Futni tud, védekezni nem. A visszavágón majd futhat, ott kelleni fog.Steve írta:Akkor nem uazt a meccset láttuk.mentamas írta:
Helyezkedés, labdatartás és fejelés. Frannak még ennyi köze sem lett volna a meccshez ebben a védekező taktikában.![]()
Nálam ami a tv-ben ment azon azt láttam, hogy rendre meg volt verve, átmentek rajta.
Fran közel sem egy elit szint , de robotolva védekezik, majd a támadásoknál valami suta, egyszerű megoldás jön.
Szerintem védekezésben többet adott volna, de ez már sosem derül ke. Ez “ha..”
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nem akarok nagyon túlzásba esni, de amúgy Rüdiger is nagyon gyengén teljesít folyamatosan az egész védelem egy nagy 0, Asencio az egyetlen pozitív értelemben említhető valaki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára impossible 2025. április 8., kedd 23:53-kor.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Ne felejtsük már el azt az első félidőt amikor akkor ment el mellette saka amikor akart, 2 labda is úgy suhant el a kapu előtt ami csak azért nem lett gól mert nincs csatárjuk...Pad'em írta: Amúgy az első szabin kívül miben hibázott még? Ami meg egy szimpla mezőnyfalt volt, Rízs 100 évig játszik nem lő még két ilyen szabigólt többet. Volt egy elég komoly mentése gólvonalon. Sakától olyan hűdenagy veszélyre nem emlékszem.
Persze eszembe nem jutott volna játszatni ott, de sokkal rosszabbra számítottam.
De amúgy a szabadrúgást nem tudhatta se ő se cama h gól lesz, de a 3.golba is keményen benne volt...
szuperliga.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Rüdiger meg ott állt Merino mellett aki kiváló csatár módjára rafinált mozgással 2 lépéssel arrébb ment a védőtől ezzel megbabonázva őt és üresen lőhetett a kapura. Mindenkiben lehet hibát találni de szerintem nem rajta ment el a meccs. Saka elment mellette vagy 2szer amiből semmi nem lett. Totál fos volt az egész. Amikor tolta befele Sakát akkor Cama is inkább elment előle biztos ami biztos vihesse még beljebb a labdát.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Akkor nem uazt a meccset láttuk.mentamas írta:Helyezkedés, labdatartás és fejelés. Frannak még ennyi köze sem lett volna a meccshez ebben a védekező taktikában.Steve írta:
Miért volt érthető a kezdetése, ezt kifejtenéd?
Miben adott többet, mint Fran adhatott volna?
Nálam ami a tv-ben ment azon azt láttam, hogy rendre meg volt verve, átmentek rajta.
Fran közel sem egy elit szint , de robotolva védekezik, majd a támadásoknál valami suta, egyszerű megoldás jön.
Szerintem védekezésben többet adott volna, de ez már sosem derül ke. Ez “ha..”
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mintha Merino goljanal is ő ragadt volna be, ami miatt nem lett les. Az elorefele játéka és a csoda labdái egy forintot nem értek. Saka csak azért nem verte le, mert igazából az Arsenal nem tudta kontrából hozni legtöbbször, vagy ha igen, akkor is valamiért Martinelli oldalán futottak.Pad'em írta: Amúgy az első szabin kívül miben hibázott még? Ami meg egy szimpla mezőnyfalt volt, Rízs 100 évig játszik nem lő még két ilyen szabigólt többet. Volt egy elég komoly mentése gólvonalon. Sakától olyan hűdenagy veszélyre nem emlékszem.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Akkor vertek meg 1v1-ben amikor akartak. Mivel o sem stabil, a vedelem sem volt az. A labdakihozatalokban is bizonytalan volt, sokszor nem jol helyezkedett.Pad'em írta: Amúgy az első szabin kívül miben hibázott még? Ami meg egy szimpla mezőnyfalt volt, Rízs 100 évig játszik nem lő még két ilyen szabigólt többet. Volt egy elég komoly mentése gólvonalon. Sakától olyan hűdenagy veszélyre nem emlékszem.
- Pad'em
Amúgy az első szabin kívül miben hibázott még? Ami meg egy szimpla mezőnyfalt volt, Rízs 100 évig játszik nem lő még két ilyen szabigólt többet. Volt egy elég komoly mentése gólvonalon. Sakától olyan hűdenagy veszélyre nem emlékszem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"