Vigyek magukkal mindenhova?hehetheoriginal írta: Kifogas mindig van.
Nem is ertem, hogy hogy nem bolivia vmi vilagvero atomcsapat, hat csak ki kene hasznalniuk a hazai meccseket 4km magassagban...![]()
Minden, ami válogatott
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Minden, ami válogatott
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kifogas mindig van.
Nem is ertem, hogy hogy nem bolivia vmi vilagvero atomcsapat, hat csak ki kene hasznalniuk a hazai meccseket 4km magassagban...
Nem is ertem, hogy hogy nem bolivia vmi vilagvero atomcsapat, hat csak ki kene hasznalniuk a hazai meccseket 4km magassagban...
thereisonly1ronaldo
Biztos nem köpték ki a tüdejüket Bolívia ellen idegenbenhehetheoriginal írta: most latom edzoba es a slepp odatette a hajnalit is, sikerult egy kokemeny 1:0-s vereseget kiharcolni boliviaval szemben.![]()
Kb az egyetlen meccs ahol mindenki jobban örülne ha beírnák 3-0ra hazainak azt nem kéne 4000 méter felett focázni.
- hehetheoriginal
most latom edzoba es a slepp odatette a hajnalit is, sikerult egy kokemeny 1:0-s vereseget kiharcolni boliviaval szemben.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Azzal a kulonbseggel, hogy most en irtam neked
De a lenyeg, hogy nagynehezen leul az ember egy valogatott meccsre, es ugyanazt a kilatastalan toprongyos amatorseget es tudashianyt latja, mint 5-10-15-20 eve, mindegy kik a jatekosok es edzok. Jo lenne valtoztatni mar valami drasztikusat, de sztem ezt ki nem eljuk meg
De a lenyeg, hogy nagynehezen leul az ember egy valogatott meccsre, es ugyanazt a kilatastalan toprongyos amatorseget es tudashianyt latja, mint 5-10-15-20 eve, mindegy kik a jatekosok es edzok. Jo lenne valtoztatni mar valami drasztikusat, de sztem ezt ki nem eljuk meg
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Koszonom, mintha en irtam volna neked.hehetheoriginal írta: Sztem egyertelmu mit irtam, felesleges itt belemagyarazni vagy kotekedni, ahol nincs ertelme
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Sztem egyertelmu mit irtam, felesleges itt belemagyarazni vagy kotekedni, ahol nincs ertelme
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
hehetheoriginal írta: Egy fel mondatom / 1 hszem volt a szurkolokrol, nyilvan az is megoldast jelentene, ha azzal kenyszeritenek ki a valtozast, hogy tobbe nem jarnak meccsre.
De nyilvan nem ok tudjak megoldani a problemat, nem ok a problema forrasa, hanem a szakma es a fodballistak.
Azt hittem egyertelmu.
Olvasd el ujra, aztan mondd mar meg, ebbol mitol lenne mas a jelentese, mint amit pontosan irsz.Amig erre megtelnek a stadionok, es egy 88 percnyi labdakereses es bekkeles utan ITTHON!!! - legyen barmi is az eredmeny - nem futtyszo es jegyar visszakoveteles van, neadjisten tobbe nincs meccsrejaras, addig nem lesz emiatt se semmi valtozas, nagyon jol mindenki megvan, elvan, szepen eleldegel, fodballistatol, szakman, menedzsmenten es vezetesen at mindenki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Egy fel mondatom / 1 hszem volt a szurkolokrol, nyilvan az is megoldast jelentene, ha azzal kenyszeritenek ki a valtozast, hogy tobbe nem jarnak meccsre.
De nyilvan nem ok tudjak megoldani a problemat, nem ok a problema forrasa, hanem a szakma es a fodballistak.
Azt hittem egyertelmu.
Azt hittem egyertelmu.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem erted, amit irok. Kvazi a szurkolok nyakaba varrod, hogy ezt a fost kell nezni, mert a paraszt magyar kimegy, szurkol, biztat es nem az anyjukpcsajaba kuldi el oket egy-egy vesztes meccs utan, foleg.hehetheoriginal írta: de miert? evtizedek ota alarendelt szerep es vallalhatatlan, nezhetetlen a futballunk, mig mas, nalunk joval kisebb orszag nagyobb fasszal megy ki a palyara.
aztan csodalkoznak, hogy veletlen vb elodontoben talaljak magukat.....![]()
ez elso problema? amiota megszulettem, folyamat csak szopas van a magyar futballpalyakon.
En kivagyok a magyar focitol, de amit lattam egy-egy vesztes valogatott meccs utan a szurkoloktol, vagy akar a Vidit is emlithetnem, azt a par szaz fot, aki egy vesztes meccs utan, vagy egy gyalazatos performance utan is kint marad a meccs vegen, es a tamogatasarol biztositja oket, szamomra nem idiota, hanem tiszteletre melto pelda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
de miert? evtizedek ota alarendelt szerep es vallalhatatlan, nezhetetlen a futballunk, mig mas, nalunk joval kisebb orszag nagyobb fasszal megy ki a palyara.
aztan csodalkoznak, hogy veletlen vb elodontoben talaljak magukat.....
ez elso problema? amiota megszulettem, folyamat csak szopas van a magyar futballpalyakon.
aztan csodalkoznak, hogy veletlen vb elodontoben talaljak magukat.....
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Klasszik foteldrukker mintapeldanya vagy, aki az elso problemara, az elet barmely teruleten, felgyujtana mindenthehetheoriginal írta: szuper. csodalkoztam is, hogy hogy lehet, hogy nagynehezen felertunk a kapujukhoz 2-3 emberrel kb 3-szor a meccs alatt...![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
szuper. csodalkoztam is, hogy hogy lehet, hogy nagynehezen felertunk a kapujukhoz 2-3 emberrel kb 3-szor a meccs alatt...
thereisonly1ronaldo
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
emmbéeggyes Vargabarna például szerzett két gólt.hehetheoriginal írta: ertem en, hogy 1-1 hiban elmegy a meccs, meg konnyu rahuzni 1 emberre a vereseget - foleg, ha nacsosz vagy lukaszvaszkez van a mezen-, de geci konyorgom, a fullatlag semmi kerkez, meg az egesz mb1-es kulonitmeny megis mi a faszomat csinalt egesz meccsen a folyamatos elbaszott alapdolgokon, ki nem kenyszeritett hibakon tul?
- hehetheoriginal
ertem en, hogy 1-1 hiban elmegy a meccs, meg konnyu rahuzni 1 emberre a vereseget - foleg, ha nacsosz vagy lukaszvaszkez van a mezen
-, de geci konyorgom, a fullatlag semmi kerkez, meg az egesz mb1-es kulonitmeny megis mi a faszomat csinalt egesz meccsen a folyamatos elbaszott alapdolgokon, ki nem kenyszeritett hibakon tul?
thereisonly1ronaldo
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
https://streamff.com/v/c67980b7Szoboszlai hibazott mert rosszul nerte fel a dolgokat, ezt itt ki jellett volna vagni foleg amikor kezdtek becsapdazni, de nalam a nagyobb hibas az aki allva varja a labdat ezen a szinten. Szerintem az elso edzest igy kezdik hogy ne allva vard a labdat, ehhez kepest cancelo meterekrol hatrebbrol indulva megszerzi elole siman. Nevetseges.
Mondjuk Szoboszlai 10-15 másodpercig cipelte onnan hátulról a labdát, mutogatott midenkinek, majd addig vitte, amíg a két Portugál 1 passzsávot leszámítva lezárt mindent. Ha megállítod a vidit a passz előtt, akkor láthatod, hogy Kerkez konkrétan Trincao mögött van, és Szoboszlai az üres területre passzolja be. Ott nem is Kerkeznek kéne felvennie a játékot, hanem valamelyik másik középpályásnak, meg ugye alapból Szoboszlainak. Amellett se menjünk el, hogy Szoboszlai valószínűleg pont jól láthatta, hogy Cancelo sebesség különbséggel jön mögötte és ennek ellenére adott egy gyengécske passzt. Egyébként azt se lehet mondani, hogy Kerkez állva várta a labdát, hiszen végig mozog, csak Cancelo egészen más tempóban volt és olvasta, hogy máshova nem igazán tud Szoboszlai passzolni.
https://www.fullreplays.com/world-cup-2 ... -sep-2025/
Illetve, ha odatekered a vidit 136:39-re, akkor a lassításnál látszik, hogy konkrétan Szoboszlai 5 Portugál játékos közé adott egy ilyen passzt. Én azt se nagyon látom amúgy innen, hogy hova kellett volna Kerkeznek folytatnia a játékot. Ha sprintbe jön befelé a passzra, kitekeredve visszapaszolni a lemozgó Dominiknak? Cancelo valószínűleg azt is olvasta volna. Vagy sprintből átvenni szűken befelé, miközben a seggébe ott van Cancelo és szemből jön egy Portugál? Kb az egyetlen opciója az volt, hogy onnan 35 méterről visszapaszolja a kapus irányába a labdát, vagy, ha szerencséje van Cancelo felrúgja. Dominik szerintem szépen leszopatta Kerkezt.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- hehetheoriginal
Amig erre megtelnek a stadionok, es egy 88 percnyi labdakereses es bekkeles utan ITTHON!!! - legyen barmi is az eredmeny - nem futtyszo es jegyar visszakoveteles van, neadjisten tobbe nincs meccsrejaras, addig nem lesz emiatt se semmi valtozas, nagyon jol mindenki megvan, elvan, szepen eleldegel, fodballistatol, szakman, menedzsmenten es vezetesen at mindenki.
thereisonly1ronaldo
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Erdemes megnezni az NB1-et, hany csapat probalja meg passzokkal kihozni a labdat es felepiteni a jatekot. Szerintem a Fradi az egyetlen ilyen csapat. Nem nezek utanpotlas meccseket, de lemerem fogadni, hogy ott is ez a seggberugom a labdat aztan majd a tank center leteszi a szelre jatek megy. Felnek a labdatol, kenyelmetlen nekik birtokolni.
A valogatott tokeletesen elfedi ezt a szart, amire a rendszer mediaja es a "szakma" meg ra is tesz az alaptalan pozitiv hangvetellel es optimizmussal.
A valogatott tokeletesen elfedi ezt a szart, amire a rendszer mediaja es a "szakma" meg ra is tesz az alaptalan pozitiv hangvetellel es optimizmussal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az utanpotlas alapjaiban pont olyan mint mindegyik mas orszagban. Minden a kapcsolatokrol, es penzrol szol, csak a nagyon extra gyerek tud talan kitunni es odaerni. De ahhoz is kell egy jo jatekosugynok mar 13-15 evesen. Tudom, latom, tapasztalom.hehetheoriginal írta:a kereteket, nem csak a profisport szinten, de az amator szinteken is, ehhez nem kell sok tole, nyilvan nem egyedul kell mindent csinalnia.Tudod mikor fog erre raerni? Majd a masodik ciklus vegen, talan
Nem tudom ezt hogyan gondolja, de egy dolgot csinaljon a focival, zarja el a penzcsapot, a klubok legyenek eladhatoak, hogy piaci alapon mukodhessenek. Aztan foglalkozzon az orszag fontosabb kerdeseivel.
az utanpotlas meg tudjuk miert olyan, amilyen, szulo, gyerek, edzok, mind felelosek.
aki igazan akar valamit, az kulfoldre megy, mint kb minden mas munkaban is.
de en elfogadom, ha visszaesunk teljesen nullara, ennek nem par ev alatt lesz hatasa, itt 1-2 generacio el fog tunni/telni, de itt is ugyanugy vegre rendszervaltas kell, mint a politikaban.
a mostani helyzet sztem tarthatatlan - 30-40 eve mar - vagy totyorgunk tovabb ebben a szarban, vagy nyomunk egy resetet. nem (csak) penzkerdes
Azt is tudom, hogy csak Fehervarrol hanyan mennek es mentek ki, nemetbe, osztrakba, spanyolba...aztan soha tobbet nem hallasz roluk. Es a kulfoldi ligakbol sem tudsz osszetenni egy epkezlab valogatottat, akire azt mondod, hogy 70% eselye van, ertsd 10bol hetszer nyerunk a velunk kb azonos szintu csapatok ellen, es stabilan ott tudunk lenni a tuzkozelben.
A letszambovites egyik legnagyobb nyertesei voltunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
a kereteket, nem csak a profisport szinten, de az amator szinteken is, ehhez nem kell sok tole, nyilvan nem egyedul kell mindent csinalnia.Tudod mikor fog erre raerni? Majd a masodik ciklus vegen, talan
Nem tudom ezt hogyan gondolja, de egy dolgot csinaljon a focival, zarja el a penzcsapot, a klubok legyenek eladhatoak, hogy piaci alapon mukodhessenek. Aztan foglalkozzon az orszag fontosabb kerdeseivel.
az utanpotlas meg tudjuk miert olyan, amilyen, szulo, gyerek, edzok, mind felelosek.
aki igazan akar valamit, az kulfoldre megy, mint kb minden mas munkaban is.
de en elfogadom, ha visszaesunk teljesen nullara, ennek nem par ev alatt lesz hatasa, itt 1-2 generacio el fog tunni/telni, de itt is ugyanugy vegre rendszervaltas kell, mint a politikaban.
a mostani helyzet sztem tarthatatlan - 30-40 eve mar - vagy totyorgunk tovabb ebben a szarban, vagy nyomunk egy resetet. nem (csak) penzkerdes
thereisonly1ronaldo