meg az 5 gyürüvel az ujjainKerlon írta: Azért elég tekintélytparancsoló azzal a feltürt gallérral![]()

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. május 29., vasárnap 21:47
meg az 5 gyürüvel az ujjainKerlon írta: Azért elég tekintélytparancsoló azzal a feltürt gallérral![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 29., vasárnap 21:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 29., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. május 29., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: géza » 2022. május 29., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 29., vasárnap 20:13
'shutterisland írta: kivancsi lettem volna ra balszelso tamadokent, teljesen minimalis vedekezesi feladatokkal, vajon milyen karriert hozott volna le, tippem alapjan hasonlot.
nem remlik, hogy nalatok hanyszor tolta tamadokent, de gondolom szinte soha.
jatekstilusra ot csiptem toletek leginkabb.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. május 29., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. május 29., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. május 29., vasárnap 19:50
Ma este nem kicsit lesz elbucsuztatva sztem.flori írta: MIÉRT NEM LEHETETT ELŐRE BEJELENTENI?
Most megint ott vagyunk, hogy nem kapott méltó búcsút az utolsó meccsen ahol játszott..![]()
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. május 29., vasárnap 19:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 29., vasárnap 19:23
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2022. május 29., vasárnap 13:46
Az miért nem méltó búcsú, hogy Benzema atadta a karszalagot es megkapta a kupaátvetelt ?flori írta: MIÉRT NEM LEHETETT ELŐRE BEJELENTENI?
Most megint ott vagyunk, hogy nem kapott méltó búcsút az utolsó meccsen ahol játszott..![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 29., vasárnap 13:36
Ez csak Marcelon mulik.petiamadridista írta:Azért várjunk még azzal a méltó búcsúval.flori írta: MIÉRT NEM LEHETETT ELŐRE BEJELENTENI?
Este BL győzelmet ünnepel a Cibelesen a csapat, után a Bernabeúban. Lehet ezt a búcsút most olyanná tenni, amilyen soha senkinek nem volt az RM történelemben.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 29., vasárnap 13:03
Azért várjunk még azzal a méltó búcsúval.flori írta: MIÉRT NEM LEHETETT ELŐRE BEJELENTENI?
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 29., vasárnap 12:58
HozzászólásSzerző: negan » 2022. május 29., vasárnap 11:40
Azaz, kedvenc jelenetem tőleikelemen5 írta:2016- deportivo ellen. 3-2negan írta:
Már nem emlékszem pontosan melyik meccs volt, de nagy kupacban ünnepelt mindenki vagy CR vagy Ramos góljánál (), mert ugye NYILVÁN megfordítottunk még egy meccset, Marci meg elmebeteg módjára püfölte a mellkasát és eszeveszettül ordított.
![]()
Ahogy már írtam, a 21 éve tartó Realnak való szurkolásom egyik - ha nem a - legszerethetőbb karaktere, nagyon fog hiányozni, MINDENT KÖSZÖNÜNK LEGENDA!
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. május 29., vasárnap 11:38
2016- deportivo ellen. 3-2negan írta:Már nem emlékszem pontosan melyik meccs volt, de nagy kupacban ünnepelt mindenki vagy CR vagy Ramos góljánál (ELSiete írta:| BREAKING: Marcelo confirms he is LEAVING Real Madrid. @diegomiguel4 #rmalive
LEGENDA.
Mindent köszönök.
| Marcelo: "If it was up to me, I'd stay at Real Madrid my entire life, but unfortunately that can't happen. We already discussed it with the club."
), mert ugye NYILVÁN megfordítottunk még egy meccset, Marci meg elmebeteg módjára püfölte a mellkasát és eszeveszettül ordított.
![]()
Ahogy már írtam, a 21 éve tartó Realnak való szurkolásom egyik - ha nem a - legszerethetőbb karaktere, nagyon fog hiányozni, MINDENT KÖSZÖNÜNK LEGENDA!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 29., vasárnap 11:29
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 29., vasárnap 11:26
dehogynem, olyan híg szar ez a bajnokság, bőven jó egy alsóházi csapatbachronic írta:Spanyol elsőosztályú csapatba nem fér már be.gutihaz14 írta: mi a terv? gondolom marad spanyolban, esetleg ilyen getafe, rayo hogy a környéken maradjon? vagy ha feljut a valladolid akkor megy R9-hez?
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. május 29., vasárnap 11:23
Spanyol elsőosztályú csapatba nem fér már be.gutihaz14 írta: mi a terv? gondolom marad spanyolban, esetleg ilyen getafe, rayo hogy a környéken maradjon? vagy ha feljut a valladolid akkor megy R9-hez?
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem