Diego López - 25

Archívum
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Diego López - 25

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 2., szombat 14:21

Casillas és DL alapból más típusú kapusok. Iker fiatalon beérett, megkapta az esélyt és élt is vele. Kiemelkedő reflexei vannak, a vonalon a legjobb volt egy jó pár évig, jól átlátja a játékot. A galaktikus érában, meg utána egy jó ideig tartotta hátul szinte egyedül a frontot, kumma nagy bravúrokat bemutatva, amire szüksége is volt a csapatnak a tré védekezés miatt. Ez egyfelől hálátlan sors, mert pl picichi díjat így nem tudott kapni ebben az időben, a nála 15 fokkal gyengébb VV meg sorra. Ugyanakkor az erősségei meg jól kijöttek. Megnyert mindent, mindenki minimum top3nak elismerte, joggal. De öregedni kezdett, hibázgatni, kijöttek a gyengéi több tényezőnek köszönhetően, belső viszályok, önbizalomhiány, körülötte erősödött a védelem, nem kellett már god módban tolnia stb.. DL nem korán érő típus, egy kiváló adottságokkal és képességekkel rendelkező hálóőr, aki sokáig nem volt szem előtt, mondhatni alvó módban tolta. Aztán kapott egy esélyt a sorstól, amivel élt is, a környezet, a lehetőség felébresztette és fel is emelte. Ha együttes madridi időszakot nézzük, pontozással övé a "győzelem". Most is jobb, mint Iker. Nem jobb képességű, nem tehetségesebb, de jobb passzban van és biztosabb. De mennie kellett. Jön majd Navas, szerintem DL-i utat fog bejárni itt, csak még fiatalabb, ellene már nem lehet majd sehogy se Ikert kihozni győztesnek. Szerintem most kellett volna távoznia a kapitánynak, máshol még egy 2-3 éves megújulás emelhetett volna rajta, de most marad itt, és emóskodhat a padon. Ezt meg nem akarnám, mert kitörölhetetlen része a Klubnak, sose jó így látni egy legendát.
Nem illik.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2014. augusztus 2., szombat 14:20

remélem khedirat is picsán rugják és az összes többit is aki nem ide való.Illara stb
Már a cseréknek is világklasszisoknak kell lenniük? Vagy nem kellenek?

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 2., szombat 14:19

ziro4vr írta:
Fuentealbilla írta: De mondom nem akarom túl spirázni (még jobban) mert túl nagy lett az elvakultság itt a fórum vele kapcsolatban.

Legelső hozzászólásomban a hírrel kapcsolatban , hogy DL megy leírtam ugyanezt, hogy a problémát ezzel csak tetézték meg nem oldottak semmit. És én sem tartom jó ötlenek, hogy végül is így döntöttek. Csak már ami azóta ment fórumon Casillas gyalázás meg DL Istenítés az csípi a szemem. Ugyanis nem jogos. Ugyanis a tavalyi évben nem volt különbség egy fikarcnyi sem a két kapus között. DL felé semmiképp... csak a BL döntős 1 hiba illetve Casillas holland VB meccsének hibái óta a múlt szezon meccsei szépen kitörlődött a felszólalók emlékezetéből. Pedig emlékszem én olyanra is amikor már már nagy többséggel Casillast akarták szezon közben visszatenni a kapuba a jó formája miatt itt is a fórumon.
Ez nem az? Ugyanannyira igen, mint a másik oldalé. Nem kell azért mártírkodni.
Mártírkodni? Hol állítom be magam szegény szenvedő félnek? :lol:

Nem ez nem elvakultság. Én nem állítom, hogy Casillas szintekkel jobb jelenleg mint DL, ( ez a blődség az egyik DL fanatictól hangzott el itt fórumon) de még azt se írtam le , hogy jobb. Azt írtam, hogy nem volt nagy különbség tavaly köztük.

LuizNazario
Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric

HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 2., szombat 14:17

torjack írta:
Kit érdekel mit tett a csapatért már régen gyenge formát mutat takarodjon és Lopez is mert ő se top kapus mehet ő is.
ez azért így egy kicsit erős, nem? :sly:
Erős vagy nem ez az igazság.És mondok még valamit:Nem azért küldik el Lopezt és hozzák Navasthogy Casillas védjen.Azért hozták hogy ne legyen kérdés ki a jobb mert míg Dl el forma forma volt Casillas ,Navas annyival jobb lesz hogy senki sem fogja a csapatba követelni többet és mehet utána.Jól tették és remélem khedirat is picsán rugják és az összes többit is aki nem ide való.Illara stb

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 2., szombat 14:16

füst írta:
Ha DL csak Casillas potlasara jott volna csak akkor nem vedte volna vegig a tavalyi bajnoksagot.
Egyértelműen Casillas pótlása volt az amiért idejött. Télen igazoltuk, mi másért jött volna? Ha nem sérül le Iker, nincs Diego.
Más kérdés,hogy el lehet mondani; volt olyan jó az elmúlt idényekben mint Iker, jobb fizikai adottságokkal. Ezért természetesen Ancelotti bizalmat szavazott neki.
én is úgy emlékszem, hogy ez így volt, ugye mou már korábban is akarta lópezt, de akkor megtagadták a kérését. ha iker nem hosszú hetekre dől ki, valószínűleg nem jön diego. alapvetően iker pótlására jött, de tett azért bőven, hogy a kapitány felépülése után is a gólvonalon maradhasson.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2014. augusztus 2., szombat 14:11

Ha DL csak Casillas potlasara jott volna csak akkor nem vedte volna vegig a tavalyi bajnoksagot.
Egyértelműen Casillas pótlása volt az amiért idejött. Télen igazoltuk, mi másért jött volna? Ha nem sérül le Iker, nincs Diego.
Más kérdés,hogy el lehet mondani; volt olyan jó az elmúlt idényekben mint Iker, jobb fizikai adottságokkal. Ezért természetesen Ancelotti bizalmat szavazott neki.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 2., szombat 14:07

Kit érdekel mit tett a csapatért már régen gyenge formát mutat takarodjon és Lopez is mert ő se top kapus mehet ő is.
ez azért így egy kicsit erős, nem? :sly:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 2., szombat 14:06

Ha DL csak Casillas potlasara jott volna csak akkor nem vedte volna vegig a tavalyi bajnoksagot. Gondolom Ancelotti sem veletlenul dontott igy. Mondjuk arra en is emlkeszem hogy tavasz elejen mindketten nagy formaban voltak es mondtuk is sokan hogy milyen jo hogy ket iyen fasza kapusunk van.

Amugy lopez mindig is jo kapus volt de talan mire visszajott hozzank erett be igazan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2014. augusztus 2., szombat 14:08-kor.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2014. augusztus 2., szombat 14:05

Ha bukjuk a bl döntőt akkor is ezt mondod?
Igen. Ha nincs Iker, nincs BL döntő, ugyanis a Dortmund meccselt volna a Bayernnel a döntőbejutásért.

Ha Iker nem madridi nevelés... nem tudom, szerintem eelegendő tehetséggel rendelkezett ahhoz hogy bármelyik csapatban helyet találtak volna neki. Mig DL-ért nem nagyon kapkodtak az évek során, illetve a spanyol középcsapatokon kivül.
Talán... talán az utóbbi két évben összességében jobb volt DL.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 2., szombat 14:04

Fuentealbilla írta: De mondom nem akarom túl spirázni (még jobban) mert túl nagy lett az elvakultság itt a fórum vele kapcsolatban.

Legelső hozzászólásomban a hírrel kapcsolatban , hogy DL megy leírtam ugyanezt, hogy a problémát ezzel csak tetézték meg nem oldottak semmit. És én sem tartom jó ötlenek, hogy végül is így döntöttek. Csak már ami azóta ment fórumon Casillas gyalázás meg DL Istenítés az csípi a szemem. Ugyanis nem jogos. Ugyanis a tavalyi évben nem volt különbség egy fikarcnyi sem a két kapus között. DL felé semmiképp... csak a BL döntős 1 hiba illetve Casillas holland VB meccsének hibái óta a múlt szezon meccsei szépen kitörlődött a felszólalók emlékezetéből. Pedig emlékszem én olyanra is amikor már már nagy többséggel Casillast akarták szezon közben visszatenni a kapuba a jó formája miatt itt is a fórumon.
Ez nem az? Ugyanannyira igen, mint a másik oldalé. Nem kell azért mártírkodni.
Nem illik.

LuizNazario
Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric

HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 2., szombat 14:03

füst írta:Én reméltem hogy igy alakul. Ha DL nem lett volna madridi nevelés, szó sem lett volna a leigazolásáról. Szépen pótolta Casillast, amikor erre szükség volt. Most már nincs.
Iker már messze nem a legjobb kapus, néhányszor hibázott látványosan, de ennyi belefér, nem kell szégyenkeznie. Szivesen biznám rá a kaput még néhány idényre, a fentiek tudatában is.
Diego Lopeznek pedig a legjobbakat a későbbiekben.
Szívesen bíznám rá a kaput...Máriám lehet ennyire másképp látni valamit.Van akinek az jó ha minden szögletnél gyomoridege van?:)Kit érdekel mit tett a csapatért már régen gyenge formát mutat takarodjon és Lopez is mert ő se top kapus mehet ő is.Navas hátha jó lesz.Azért Real a Real hogy a legjobbak játszanak itt,és az aktuálisan legjobbak.Neuer Courtois most a csúcs de hátha Navas is alkot valamit

torjack

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 2., szombat 14:01

besteve7 írta:
Sierra írta:Szerintetek van olyan kapus aki nem bakizik? Nincs. Ettol fuggetlenul remek szezont hozott le DL. Es azert nem bakizott sokat. Ellenben rengeteg nagy vedese volt.
Mondjuk ez a mondat ugyanúgy Casillasra is érvényes, ha a VB-t nem nézzük, sőt...Csak ezt sokan elég könnyen elfelejtik.

a vébé is érdekes, egy nagy büdös lófütty volt az egész spanyol válogatott. csak javarészt ikeren van elverve a por, miközben vdb még mindig nem adott magyarázatot arra, hogy az alonso-busquets-xavi kp-tól még is mit várt...természetesen ez casillast még nem menti fel a hibák alól.

lopez kirúgását meg sajnálom, nem ezt érdemelte a faszi. navas fasza kapus, de egy dolog egy levantéban meg costa ricában védeni, egy real madrid már más tészta. na mindegy, ha lehetőséget kap, remélhetőleg megugorja a lécet, nem lesz az olyan egyszerű.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. augusztus 2., szombat 13:59

ziro4vr írta:Ha bukjuk a bl döntőt akkor is ezt mondod? Vagy megfordítva amit irtál, ha Iker nem lenne madridi nevelés?
Ennyi erővel, ha Lopez nem bakizik az Atma vagy Barca ellen, lehet bajnokok is lehettünk volna.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 2., szombat 13:58

ericco írta:Ennyire tisztában vagy azzal, hogy Diego Lopez milyen ajánlatokat kapott az évek során? :hmmm:
Természetesen nem. Csak valószínűleg ha kapja az ajánlatokat el is fogadja és egy Real,Milan,Man.Utd. szinthez képest kis csapatnál véd 31 éves koráig.

De mondom nem akarom túl spirázni (még jobban) mert túl nagy lett az elvakultság itt a fórum vele kapcsolatban.
Navas sem rossz kapus (sőt), de jelen pillanatban a problémánk vele sem oldódott meg.
Ha bukjuk a bl döntőt akkor is ezt mondod?
Igen mert az csak Iker hibája lett volna.... :sly: Bale rendes játékidőben kihagyott helyzetei nem voltak perdöntőek? Sorolhatnám... de legkönnyebb Ikerre kenni mindent.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 2., szombat 13:53

A vb-n egy teljesen motiválatlan spanyol csapatot láthattunk, ahol élete formájában levő Casillasról is csak annyi emlék maradt volna, hogy sok gólt kapott.
Lopez azért érkezett, hogy pótolja a sérült Ikert. Jól sikerült neki, kupákat nyert a csapattal, de ő is pontosan tudta mire vállalkozik. Egy jól fizető utolsó állomás lehet neki a monaco, ami nem is egy rossz csapat. Kupákat is nyert madridban, egy a karrierje végén járó kapusnak szerintem nem is kell több.
Amennyiben nincs Ikernél az a sérülés soha nem került volna ide. Remélem megtudja majd nyerni a francia bajnokságot egy remek teljesítménnyel, és kifogja DM szemét is majd a rangadókon :lol:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 2., szombat 13:51

Ha bukjuk a bl döntőt akkor is ezt mondod? Vagy megfordítva amit irtál, ha Iker nem lenne madridi nevelés?
Nem illik.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2014. augusztus 2., szombat 13:44

Én reméltem hogy igy alakul. Ha DL nem lett volna madridi nevelés, szó sem lett volna a leigazolásáról. Szépen pótolta Casillast, amikor erre szükség volt. Most már nincs.
Iker már messze nem a legjobb kapus, néhányszor hibázott látványosan, de ennyi belefér, nem kell szégyenkeznie. Szivesen biznám rá a kaput még néhány idényre, a fentiek tudatában is.
Diego Lopeznek pedig a legjobbakat a későbbiekben.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. augusztus 2., szombat 13:21

Sierra írta:Szerintetek van olyan kapus aki nem bakizik? Nincs. Ettol fuggetlenul remek szezont hozott le DL. Es azert nem bakizott sokat. Ellenben rengeteg nagy vedese volt.
Mondjuk ez a mondat ugyanúgy Casillasra is érvényes, ha a VB-t nem nézzük, sőt...Csak ezt sokan elég könnyen elfelejtik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 2., szombat 12:56

Szerintetek van olyan kapus aki nem bakizik? Nincs. Ettol fuggetlenul remek szezont hozott le DL. Es azert nem bakizott sokat. Ellenben rengeteg nagy vedese volt.

Az meg hulyeseg hogy mindket kapusunk szar formaban lenne. Egyedul Casillas van szar formaban ezt a vb-n lathattuk is.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. augusztus 2., szombat 12:48

Az egy dolog, hogy eltérő véleményt képviselsz, de ezt ne ilyen magas lóról tedd, mert nem leszel hosszú életű.

Ami magát Lópezt illeti, sportszakmai oka nincs a távozásának. Ez a lényeg, amire rá szerettem volna mutatni. Így utólag már látszik, jobban járt volna, ha elmegy a Milanba.

Navas sem rossz kapus (sőt), de jelen pillanatban a problémánk vele sem oldódott meg.

Vissza: