kiváncsi leszek ki lesz a következő játékos akit megtalál a fórum és csinálhat akármit az egész megy a meccs topic arról fog szólni hogy ki tudja jobban leoltani.
remélem megint benzema jön.

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 3., kedd 16:03
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 3., kedd 15:53
Ezzel egyetértek!Úgy tűnik van aki leverte a lécet, vagy át sem akarta ugorni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 15:48
De itt arról van szó, hogy hetekkel ezelőtt leült vele beszélni Carlo. És nem az első játékos aki ezt nyilatkozza, akiről ez kiderül. Gyanítom mindenkivel beszélt az elképzeléseiről, elvárásairól.Az egyikre a hírek szerint (már csak létszám és a sérültek) miatt is egyértelműen számított Carlo papa, míg az Özil buli előtt nem egy cikk szólt arról, hogy az olasz Di Maríahoz ragaszkodik --
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 3., kedd 15:45
Az egyikre a hírek szerint (már csak létszám és a sérültek) miatt is egyértelműen számított Carlo papa, míg az Özil buli előtt nem egy cikk szólt arról, hogy az olasz Di Maríahoz ragaszkodik --> innentől kezdve nem volt kérdés, hogy kinek kell menni egyrészt! Másrészt még jó, hogy tegnap este visszadobták (a f@szért hagyták az utolsó pillanatra a MU.-nál isEgy utolsó felvetés.
Szóval vannak akik azzal védekeznek, hogy bevétel kellett Pérez papának, az megdőlni látszik, mert Khedirát is eladhatta volna 40 millió körül (legalábbis erről szólnak a hírek).
Ő mégis itt maradt küzdeni. Az már más kérdés, hogy ez nekünk jó-e vagy sem.
Bizony.Azt inkább elhiszem, bár nagyon nehezem..., hogy ezt visszautasítja, mert nincs kit oda venni, vagy úgy látta, hogy nélküle kevesen lennénk a pálya közepére.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 3., kedd 15:37
Realista24 írta:Az már más kérdés, hogy ez nekünk jó-e vagy sem.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 3., kedd 15:35
Kétlem, hogy Khediráért 40-et ajánlanakRealista24 írta:Egy utolsó felvetés.
Szóval vannak akik azzal védekeznek, hogy bevétel kellett Pérez papának, az megdőlni látszik, mert Khedirát is eladhatta volna 40 millió körül (legalábbis erről szólnak a hírek).
Ő mégis itt maradt küzdeni. Az már más kérdés, hogy ez nekünk jó-e vagy sem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 15:31
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. szeptember 3., kedd 15:06
HozzászólásSzerző: sander » 2013. szeptember 3., kedd 15:05
Ha úgy tetszik mondani akkor abban a nyárban Robben helyet jött Ronaldo Snejder helyet pedig Kaká. (akkor persze még senki nem tudta hogy Kaká ennyire gyenge lesz).Faust írta:1. Robben nem volt itt szar, csak nézd meg a csapatot, ami körülvette.Sok sikert az Arsenalban ! De ha jól fog teljesíteni remélem nem fogtok sírni,hogy jaj mekkora balfaszok vagyunk,hogy eladtuk...Robben és Sneijder is pont azért tolták olyan jól mert váltottak, új impulzusokat kaptak, itt ugyanolyan szarok maradtak volna...
2. Sneijdernek volt utána egy jó éve (igaz, akkor BL-t nyert). Hol van azóta? Sehol.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 3., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. szeptember 3., kedd 15:02
Ma sem jobb ezt látni...primrose írta:Özil már Arsenal mezzel és Podolskival
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 5350_n.jpg
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 14:58
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 3., kedd 14:49
Neked meg miért kell állandóan 5 éves szintre süllyedned és puffogtatnod a saját utálatodat. Egyszer leírod oké, de az, hogy bárki ír egy minimális jó érzéssel Özilről, te már mindjárt fröcsögöd a hülyeségeidet, már szánalmas. Te miért nem tudsz férfi módjára szép csendben örülni, hogy a te utált játékosod elment?hehe írta:csak ezt lehetne kussban is férfi módjára, szépen megköszönve a támogatást és emelt fővel eltakarodni.Értem, ami írsz, de hiába dolgozhat az állítólagos példaképével, ha nem kerül a kezdőbe. Isco jobb nála, ráadásul Özil posztja nincs is a csapatban jelenleg. Így nagyon nehéz dolga lett volna. Én is csalódtam benne egy kicsit, de valamelyest megértem a döntését. Jövőre nehezen igazolt volna jobb klubhoz, akkor meg minek padozzon egy évet?
nem pedig így, mint egy durcás idióta, aki fel se fogja, hogy azért nem játszhatott, mert egyszerűen kevés volt ide.
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. szeptember 3., kedd 14:45
1. Robben nem volt itt szar, csak nézd meg a csapatot, ami körülvette.Sok sikert az Arsenalban ! De ha jól fog teljesíteni remélem nem fogtok sírni,hogy jaj mekkora balfaszok vagyunk,hogy eladtuk...Robben és Sneijder is pont azért tolták olyan jól mert váltottak, új impulzusokat kaptak, itt ugyanolyan szarok maradtak volna...
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. szeptember 3., kedd 14:29
Milyen fát vág maga alatt? Elmondta, hogy mi volt a baja, ettől még a spanyolok nem fogják kevésbé kedvelni. Már úgyis mindegy, elment, szerintem most már mindenki zárja le magában a dolgot. Ennek az ellenségeskedésnek már úgysincs értelme lévén, hogy már nem látjuk többet habfehérben.Az a baj, hogy meg sem kéne szólalnia, mert csak maga alatt vágja a fát.
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 3., kedd 14:22
Realista osztotta meg, lecsaptam rá!peti_madrid írta:Juj Kyller, az az ava kegyetlenül büntet(tudom, hogy kicsit off, de valamilyen szinten csak kapcsolódik
-hez
)
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 3., kedd 14:19
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 3., kedd 14:10
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. szeptember 3., kedd 14:05
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 3., kedd 13:59
csak ezt lehetne kussban is férfi módjára, szépen megköszönve a támogatást és emelt fővel eltakarodni.Értem, ami írsz, de hiába dolgozhat az állítólagos példaképével, ha nem kerül a kezdőbe. Isco jobb nála, ráadásul Özil posztja nincs is a csapatban jelenleg. Így nagyon nehéz dolga lett volna. Én is csalódtam benne egy kicsit, de valamelyest megértem a döntését. Jövőre nehezen igazolt volna jobb klubhoz, akkor meg minek padozzon egy évet?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem