h3x0r írta:Arrow 2x9
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Attol fugg kinek mi szamit meglepetesnek. Shado halala gondolom mindenkit meglepett. Azt gondoltam, hogy Roy elobb vagy utobb Oliver segitoje lesz, de azt nem hogy atvaltozik. Mint ahogy ezelott Deathstroke-rol se hallottam meg egyszer se. Amikor pedig Shado-t kinyirtak nem az vot az elso gondolatom, hogy Slade egy hadsereget gyart maganak. Mint ahogy Flash-t is csak nevrol ismerem, ja meg a The Big Bang Theory-bol. Ha bejon egy szamomra no name karakter egy reszre, nem gondolom azonnal azt, hogy egy szuperhos. Nyilvan aki ismeri a karaktereket vagy elozoleg elolvassa, hogy X szereplo fog csatlakozni a sorozathoz Y szerepben, az nem lepodik meg. De az az atlag nezo, aki kepregenyekbol nulla, soha egy trailert sem nez meg, soha egy filmnek se olvas utana, jobban meglepodik 1-1 esemenyen. En is az utobbiak koze tartozom.
Ebben van igazság, viszont szerintem ez se olyan jó. Nyilván meglepődik az ember, és ilyenkor jobban tetszik neki 1-2 adott rész, viszont, ha nincs egy alap háttértudása valakinek, akkor viszont lehetséges, hogy sok apró kis utalást nem vesz észre, amik mondjuk még színesebbé tennék az adott részt.
Lehet, hogy egy átlagnézően az egyik rész unalmas volt, míg egy olyannak, aki ismeri egy kicsit is ezt a világot, az élvezte az utalásokat, apró poénokat, stb.
Persze emberfüggő, hogy ki melyiket szereti jobban. Én jobban szeretem, ha ismerem a dolgokat, és a legapróbb részleteket is észreveszem. (Sajna ez nem mindig sikerül, de épp ezért olvasok általában utána) Amint felmerül egy új név, irány a google, aztán had szóljon