Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 13., péntek 20:32

Galacticos írta:tbbt
Top5-ös rész volt ez, sírtunk rajta a röhögéstől unokatesómmal. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stuartot nem csípem, de ebben nagyon nagyokat röhögtem rajta, amikor Amy szülinapi dalt énekelte magának, erre megfújta a dudát az a fasz :lol: meg amikor Howard elképzelte az anyja halálát, az a fej :lol: Meg a csokistejes poén :mrgreen: Szerintem még lehet ma újranézem, isten rész volt.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 13., péntek 19:07

tbbt.
hát én sírok. ez az évad nekem eddig nagyon bejön, az öt-hat nem volt olyan jó mint az előtte lévők, de ez most eddig tényleg jó.
évad spoiler:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!külön örülök neki hogy raj józanul is tud nőkkel beszélni. eleinte vicces volt, meg jó, de utána már nagyon erőltették
rész spoiler:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a jelenet amit amy felvázolt hogyha nem lett volna leonard :lol: és akkor penny meg sheldn hát sírtam :lol:
de penny..pfúú. :sziv: :D

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2013. december 13., péntek 18:46

VanillaSky írta:SoA S06E13

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tara te kibaszott szerencsétlenség! Ott az esély, hogy kicsinálja a mopedes alakulatot, erre elérzelgősködi a dolgot. Na Gemmanak legalább lesznek nehéz percei. Seriff is bosszúért kiált. Sutter meg remélem nem lesz akkora punci, hogy néhányat nem beleztet ki a záró évadra.
:lol: :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ki fogja Shutter csinálni mindet, így vagy úgy, és még azok járnak jobban, akiket fizikálisan is, ahogy ismerem.
Tara akármennyire is idegesített, azért ez kemény volt. :( Mármint nem is annyira Tarát sajnálom, mert sose rajongtam érte, hanem Jaxet. Tipikus Sutter megoldás ez is, visszarántja a mélységből a gyereket, amikor már 2 évada gyakorlatilag csak egyre lejjebb aljasodott, egy pillanatra visszahozza azt, ahonnan indult a karakter, hogy utána teljesen tönkretegye.
Mészárlás, tömény őrület, és bukás, másra nagyon nem számítok az utolsó évadban. Gemma hogy bekkelte ki ezt a 6 évadot, az is talány.

Annyi még amúgy, h Unsernek vki szólhatott volna a mobiltelefonálás intézményéről, de inkább úgy mondom, h itt azért kicsit kilógott a lóláb az írókat tekintve.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 13., péntek 18:38

ferni írta:amúgy ennek a mostani South Park résznek (S17E10) Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lesz folytatása, mert elég fura véget ért, meg nem így szokták lezárni, meg vártam, hogy megmutatják a hobbitot és nem... pedig kíváncsi voltam, hogy nézhet ki... :hmmm:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tudtommal 10 reszesre terveztek a 17. evadot, szoval ez most evadzaro volt. A resznek pedig egyertelmuen vege lett azzal, hogy Wendy is ki ps-ezte magat. Barmennyire is megprobalt hu maradni az elveihez, mindenki mashogy velekedett, kitaszitottkent erezte magat, ezert inkabb o is beallt a sorba.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 13., péntek 18:02

Remy írta: Aquaman
(S17E10 South Park Spoiler)
"ő" pont volt most a South Parkban :)

:lol: :lol: :lol: :lol:

amúgy ennek a mostani South Park résznek (S17E10) Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lesz folytatása, mert elég fura véget ért, meg nem így szokták lezárni, meg vártam, hogy megmutatják a hobbitot és nem... pedig kíváncsi voltam, hogy nézhet ki... :hmmm:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 13., péntek 17:50

Remy írta:Ha valaki szeretne eredetstorykat hallgatni, annak ajánlom Alteron munkáit. (Cinestar egyik szerkesztője)

Deathstroke

Bizarro
Cyborg
Aquaman

Érdemes. Vágja a témát. :)
jók ezek a videók csak kár ,hogy ilyen kevés van belőlük .
valami marveles esetleg van ? :D
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 13., péntek 15:56

Ha valaki szeretne eredetstorykat hallgatni, annak ajánlom Alteron munkáit. (Cinestar egyik szerkesztője)

Deathstroke

Bizarro
Cyborg
Aquaman

Érdemes. Vágja a témát. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 13., péntek 15:31

h3x0r írta:Arrow 2x9
Ez kétségtelenül igaz amit leírsz, a képregény "műveltség" nagyon is számít. Én is csak az alap dolgokkal vagyok tisztában, részletekről nagyon keveset tudok.

Innen pedig csak az olvassa, akit nem zavar ha esetleg a következő részekre vonatkozó információ tudatába kerül: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Például Roy. Tudtam, hogy Oliver segítője lesz, a képregényekben ő Speedy, nem pedig Thea. Akkor olvastam amúgy utána ezeknek a dolgoknak, amikor...
...és most csempészek egy kis Dark Knight Returns spoilert is...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!utánanéztem miért is vesztette el Oliver a fél karját. Szóval kétségtelenül befolyásolja a dolgokat, én ezért lepődtem meg max 1-2 dolgon csak.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 13., péntek 15:28

h3x0r írta:Arrow 2x9
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Attol fugg kinek mi szamit meglepetesnek. Shado halala gondolom mindenkit meglepett. Azt gondoltam, hogy Roy elobb vagy utobb Oliver segitoje lesz, de azt nem hogy atvaltozik. Mint ahogy ezelott Deathstroke-rol se hallottam meg egyszer se. Amikor pedig Shado-t kinyirtak nem az vot az elso gondolatom, hogy Slade egy hadsereget gyart maganak. Mint ahogy Flash-t is csak nevrol ismerem, ja meg a The Big Bang Theory-bol. Ha bejon egy szamomra no name karakter egy reszre, nem gondolom azonnal azt, hogy egy szuperhos. Nyilvan aki ismeri a karaktereket vagy elozoleg elolvassa, hogy X szereplo fog csatlakozni a sorozathoz Y szerepben, az nem lepodik meg. De az az atlag nezo, aki kepregenyekbol nulla, soha egy trailert sem nez meg, soha egy filmnek se olvas utana, jobban meglepodik 1-1 esemenyen. En is az utobbiak koze tartozom.
Ebben van igazság, viszont szerintem ez se olyan jó. Nyilván meglepődik az ember, és ilyenkor jobban tetszik neki 1-2 adott rész, viszont, ha nincs egy alap háttértudása valakinek, akkor viszont lehetséges, hogy sok apró kis utalást nem vesz észre, amik mondjuk még színesebbé tennék az adott részt.

Lehet, hogy egy átlagnézően az egyik rész unalmas volt, míg egy olyannak, aki ismeri egy kicsit is ezt a világot, az élvezte az utalásokat, apró poénokat, stb.

Persze emberfüggő, hogy ki melyiket szereti jobban. Én jobban szeretem, ha ismerem a dolgokat, és a legapróbb részleteket is észreveszem. (Sajna ez nem mindig sikerül, de épp ezért olvasok általában utána) Amint felmerül egy új név, irány a google, aztán had szóljon :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 13., péntek 15:22

Arrow 2x9
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Attol fugg kinek mi szamit meglepetesnek. Shado halala gondolom mindenkit meglepett. Azt gondoltam, hogy Roy elobb vagy utobb Oliver segitoje lesz, de azt nem hogy atvaltozik. Mint ahogy ezelott Deathstroke-rol se hallottam meg egyszer se. Amikor pedig Shado-t kinyirtak nem az vot az elso gondolatom, hogy Slade egy hadsereget gyart maganak. Mint ahogy Flash-t is csak nevrol ismerem, ja meg a The Big Bang Theory-bol. Ha bejon egy szamomra no name karakter egy reszre, nem gondolom azonnal azt, hogy egy szuperhos. Nyilvan aki ismeri a karaktereket vagy elozoleg elolvassa, hogy X szereplo fog csatlakozni a sorozathoz Y szerepben, az nem lepodik meg. De az az atlag nezo, aki kepregenyekbol nulla, soha egy trailert sem nez meg, soha egy filmnek se olvas utana, jobban meglepodik 1-1 esemenyen. En is az utobbiak koze tartozom.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 13., péntek 15:05

csak fordítaná már le alias. :(
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 13., péntek 14:40

Szerintem sem volt olyan húde fordulatos az Arrow 2. évad 9. rész, sajnos elég sok minden sejthető volt, ahogy pl. előttem is leírták. No, mindegy, azért valóban elég fasza rész volt.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül talán Shado kiírása lepett meg, nem is tetszett ez a dolog nekem, olyan szép nő volt :-(

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. december 13., péntek 10:22

Arrow 2X09

A tavalyi évad inkább guilty pleasure volt. idén -ahogy írtátok többen is- szintet lépett, nálam elérte, hogy ha nincs más fontos dolgom akkor csütörtökön már délelőtt lepörgessem :D

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó ez a gyerek Flashnek, nagyon bejön a "Flash Theme" ami megy a háttérben mikor az ő jelenetei vannak, kicsit meseszerű, nem olyan komor, mint a sorozat. Az akciók még mindig brutál jók. Én azért nem venném a legjobb résznek, mert annyira sok meglepőt nem hozott nálam, azt ugye senki nem gondolta, hogy a sorozat igazi sztárja, Manu Bennett a.k.a. Deathstroke ennyitől megdöglik. Ja igen, nagyon hangulatos lett az őszülő, félszemű Slade monológja, hirtelen elkezdtem neki is drukkolni :lol: A szellemes jelenetek nekem nem jöttek át, nagyon klisésnek éreztem. A sorozat gyengepontjai Sara és Laurel, botrányosan gyengén játszanak és a karakterük sem érdekes, főleg Laurel-é. Ezt azért sem értem meg Katie Cassidy a Supernaturalben sokkal jobb Ruby volt anno, a szőke jobban is áll neki plusz érezhetően átérezte azt a kacér karaktert, ez a megtört, belül vívódó Laurel már sok neki úgy tűnik. Én valami szép halállal megszabadulnék tőle, ha én írnám a sorozatot.
Legyen a rész egy 7/10, az előző nekem jobban tetszett, az 8/10

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. december 13., péntek 0:03

SoA S06E13

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tara te kibaszott szerencsétlenség! Ott az esély, hogy kicsinálja a mopedes alakulatot, erre elérzelgősködi a dolgot. Na Gemmanak legalább lesznek nehéz percei. Seriff is bosszúért kiált. Sutter meg remélem nem lesz akkora punci, hogy néhányat nem beleztet ki a záró évadra.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. december 12., csütörtök 19:14

Arrow 9
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vééégre, épp azt akartam hogy legyen már egy igazi főellenség, oszt' itt van Slade barátunk. Most már flash is lesz meg egy felturbózott Roy szóval fakkyea :agree:
Laurel amúgy eléggé háttérbe szorult az elmúlt pár részben. Bár úgy igazán ez senkit sem zavar.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 12., csütörtök 18:40

arrow s2 e9
h3x0r írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arra viszont gondolni se mertem volna, hogy Slade lesz a foellenseg. Viszont nagyon orulok Crixus visszateresenek :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért ez valamilyen szinten várható volt, hiszen Deathstroke rosszfiú :D

Kiegészítés a 9. részhez

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, és Roy is kapott abból a cuccból, így alakult egy új hős --> Red Arrow
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 12., csütörtök 18:36

Arrow 2x9
Jó volt, jó volt, de nem tökéletes. Bár nem sok hiányzott hozzá.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt az idegesítő picsát, az amúgy is tök felesleges Laurelt valamelyik random rosszfiú igazán lefejezhette volna. Na az lett volna a pöpec félévadzáró. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Shado es Slade halala utan az ugrott be, hogy barcsak Laurelt is kiirjak. Miutan meg Lance korhazba kerult, elkezdtek csillogni a szemeim :lol: Arra viszont gondolni se mertem volna, hogy Slade lesz a foellenseg. Viszont nagyon orulok Crixus visszateresenek :D

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 12., csütörtök 18:26

BBarni írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Boromir volt az egyedüli akit bírtam, de azt is elintézték! :vivo: :mrgreen:
A törpét meg a kis csajt bírom még meg talán a fattyút!
De a többi főleg Joffrey meg a vörös p...a( :mrgreen: ) pfej :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt jobb, ha megszokod, George R. R. Martinról van szó. :mrgreen:
Daenerys Targaryen alias Viharbanszületett Daenerys alias a Tűzjáró alias Sárkányok Anyja alias a dothrakiak Khaleesije? :hmmm: Legjobb. :salute:
Sansát sem szereted? Pedig olyan kedves, aranyos, vannak egyéb előnyei is (ha érted, mire gondolok :mrgreen: ), igaz, kicsit butuska szegény. Na jó, nem kicsit. :lol: :lol:
Joffrey meg egy tekergőző féreg, a legundorítóbb alak az egész sorozatban. :lol: :cens:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 12., csütörtök 18:21

Remy írta:ja, és nyilván most lesz a szünet
Csak január 15-ig kell várni. :-* :vivo:

A rész már a gépen, csináld már azt a feliratot Alias! :box: :mrgreen:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 12., csütörtök 18:15

Remy írta:Arrow s2 e9

eddig is parádés volt ez a 2. évad, de most kijött az EGÉSZ sorozat LEGJOBB része!!! Hát ez... ez... EZ, hihetetlen. Újra szintet léptek!! :salute: :iszunk: :zoldsalas:

ja, és nyilván most lesz a szünet :lol: :lol: :lol:

A részhez...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Flash! Grundy, Brother Blood, Deathstroke! :salute:

Jó volt, jó volt, de nem tökéletes. Bár nem sok hiányzott hozzá.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt az idegesítő picsát, az amúgy is tök felesleges Laurelt valamelyik random rosszfiú igazán lefejezhette volna. Na az lett volna a pöpec félévadzáró. :mrgreen:

Vissza: