Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
hát én a szeretteimmel töltöm az ünnepeket és konkrétan max egy-két filmet nézek két ünnep között.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Itt a szokasos karacsonyi szunet, a legtobb sorozat csak januar kozepe - vege fele ter vissza. Sokan most vakacion vagyunk, ezert meg is kerdem, hogy ti milyen sorozatokat terveztek nezni ez alatt a par het alatt ?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Még mindig GoT
Felőlem lehetne Miss Universe is, akkor is szívesen nézném a fejét Deres falán.
Hát engem nem hagyott hidegen, egyrészt Robb a kedvenc szereplőim közé tartozott (Aryáék mellett), másrészt meg az egész jelenet olyan brutálisan volt megkomponálva, szépen, lassan, nem sietve kibontakozott, hogy akkor mi is lesz itt, én mégis az utolsó pillanatig bíztam valamiért abban, hogy Robb túléli... Aztán mikor Roose a szívébe vágja a kardját... Ott végem volt.
Annyira undorító volt az egész, a rohadék Freyek, Roose Bolton, meg a Lannisterek... Ááá.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!őt amúgy sem adnám,elég jó kis milf...

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen, az kifejezetten, mármint lefejezetten durva jelenet volt.Demes írta:Én GoT-ban már nem haverkodok senkivel Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ned barátunk lefejezésénélmegtanultam a leckét.
Valamennyire Arya-t meg Daenerys-t, talán kicsit jobban kedvelem, de mindenki ott halhat meg felőlem ahol akar. Pl: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Robb halála csak engem hagyott hidegen? Jóarc meg minden de úgy voltam vele hogy hát meghalt-meghalt. Legalább nem olyan szánalmasan halt meg mint az előttem említett Drogo.

Hát engem nem hagyott hidegen, egyrészt Robb a kedvenc szereplőim közé tartozott (Aryáék mellett), másrészt meg az egész jelenet olyan brutálisan volt megkomponálva, szépen, lassan, nem sietve kibontakozott, hogy akkor mi is lesz itt, én mégis az utolsó pillanatig bíztam valamiért abban, hogy Robb túléli... Aztán mikor Roose a szívébe vágja a kardját... Ott végem volt.

Én GoT-ban már nem haverkodok senkivel Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ned barátunk lefejezésénélmegtanultam a leckét.
Valamennyire Arya-t meg Daenerys-t, talán kicsit jobban kedvelem, de mindenki ott halhat meg felőlem ahol akar. Pl: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Robb halála csak engem hagyott hidegen? Jóarc meg minden de úgy voltam vele hogy hát meghalt-meghalt. Legalább nem olyan szánalmasan halt meg mint az előttem említett Drogo.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem vele kezdik a sort,sőt!GT37 írta:
Kezdheti Cersei őméltóságával.[/spoiler]
No de ez már inkább könyvek topik.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- GT37
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaja, inkább Catelynt nyírta volna ki, amúgy is idegesített.csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Robbot kinyírni hatalmas marhaság volt szerintem,elég lett volna ott a kíséretét levadászni, anyjával együtt (aki még visszatér), aztán szevasz menj amerre látsz, sereg és minden nélkül. Elgurult a gyógyszere ott MArtinnak,vagy valamit túlgondolt.
Nekem így már csak Dany meg Havas Jon maradt meg kedvencnek, meg másodvonalban Arya, Jamie, Tyrion.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ezek a méltatlan halálok, Drogo is a nagy harcos, aztán egy sebe elfertőződikhogyne, a másik 100at meg megúszta...Jobb lett volna,ha mondjuk Ned-et Jamie legyőzi a párbajban, aztán meg Robb-ot is akár, de ezek a halálok szerintem gázak voltak.
Nem tudom nyilatkozott e Martin,de fullra Lannister párti, többi család halhat ki ezerrel,őket meg védi. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(persze ismerve a könyvet,lesz itt még oroszlán halál is,nem is egy, de akkor is...

Dany, Jon, Arya, Tyrion nálam is kedvenc, no meg az öreg Barristan.
Drogo halála jó volt, igen.

Kezdheti Cersei őméltóságával.

No de ez már inkább könyvek topik.
-
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Robbot kinyírni hatalmas marhaság volt szerintem,elég lett volna ott a kíséretét levadászni, anyjával együtt (aki még visszatér), aztán szevasz menj amerre látsz, sereg és minden nélkül. Elgurult a gyógyszere ott MArtinnak,vagy valamit túlgondolt.GT37 írta:Misztik, Martinnál alapszabály, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ne szeress meg egy szereplőt sem, mert sosem tudhatod, mikor nyírják ki.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azonnal bevágtam a könyvet a sarokba, és olyan dühös voltam, mint azelőtt soha.Legkisebbtobi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!en a konyvet abba is hagytam azonnal.. majd csak 1-2 honap utan vettem elo ujra... kinyirtam volna legszivesebben Martint.
RIP Robb.
Nekem így már csak Dany meg Havas Jon maradt meg kedvencnek, meg másodvonalban Arya, Jamie, Tyrion.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ezek a méltatlan halálok, Drogo is a nagy harcos, aztán egy sebe elfertőződik

Nem tudom nyilatkozott e Martin,de fullra Lannister párti, többi család halhat ki ezerrel,őket meg védi. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(persze ismerve a könyvet,lesz itt még oroszlán halál is,nem is egy, de akkor is...
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
mind3 minőségi időtöltés.h3x0r írta:poi, soa, homeland.
Elobb vagy utobb mindharmat meg fogom nezni, de jelenleg csak az egyikre van idom. Melyiket ajanljatok?

de a sons nem csak a 3 közül, hanem az összes jelenlegi futó drámasorozat közül a legjobb.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha a poi alatt a person of interestet érted, akkor azt nézem. jó sorozat. de abbahagytam a heti nézését. inkább darálva adja. bár neked az pont jó, mert úgy tudod nézni.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A poi meg a soa még nálam is daralistán van, a homeland viszont heti nézős volt. Tavasszal kezdtem bele egy hosszú hétvégén, az első 2 évadot 3 nap alatt toltam le.h3x0r írta:poi, soa, homeland.
Elobb vagy utobb mindharmat meg fogom nezni, de jelenleg csak az egyikre van idom. Melyiket ajanljatok?

Nekem meg a Breaking Bad-et kéne már pótolni...állítólag egész jó.
- h3x0r
poi, soa, homeland.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Sokkal jobb volt, de pótlásnak ő volt a legjobb. (Vagy még talán a Vikingsből Ragnar
)

In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jobb volt, ez nem is kérdés, de a srác szerintem kihozta a maximumot magából.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Lehet, hogy én vagyok csak így ezzel, de nekem Andy (Isten nyugosztalja...) sokkal jobb volt Spartacus szerepére, mint az a srác, aki a 2. évadtól van.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Zöldfülűnek tűnik nekem kicsit.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Zöldfülűnek tűnik nekem kicsit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mind a négy évad jóság, a befejező pedig különösen.Valaki esetleg már látta?

Én pedig a SoA-t kezdeném el...de még hezitálok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Töltöm a Spartacus Gods of the Arenat.
A Spartacus Vér és homok nagyon tetszett, remélem ez is fog
Valaki esetleg már látta?
A Spartacus Vér és homok nagyon tetszett, remélem ez is fog

In vino veritas.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rosszul emlékszel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
Misztik, Martinnál alapszabály, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ne szeress meg egy szereplőt sem, mert sosem tudhatod, mikor nyírják ki.
RIP Robb.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ne szeress meg egy szereplőt sem, mert sosem tudhatod, mikor nyírják ki.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azonnal bevágtam a könyvet a sarokba, és olyan dühös voltam, mint azelőtt soha.Legkisebbtobi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!en a konyvet abba is hagytam azonnal.. majd csak 1-2 honap utan vettem elo ujra... kinyirtam volna legszivesebben Martint.

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Nálam is Daenerys és Arya a két kedvenc már az elejétől fogva,
plusz egyes események miatt már csak ők maradtak meg a pár kedvenc karakteremből.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Példuál szerintem Eddard Stark karakteréből is sokkal többet ki lehetett volna hozni. Elején még őt szúrtam ki mint kedvenc, aztán nagy pechemre egyből repült is a feje.
Én is egybe néztem meg minden évadot, amikor végig kijöttek magyarul,
sok esetben nem szeretek heteket várni 1 újabb részre, így inkább összegyűjtöm a részeket.
Homeland mostani évadával is hasonlóan tettem, de annak asszem 6 rész után nekikezdtem, bepótoltam és utána hetente néztem. Emellett csak a Vampire Diaries, The Originals, The Voice, The Amazing Race 4es amiket heti rendszerességgel követek. Pedig jó sok pöpec sorozat megy éppen, de majd csak utólag állok nekik.
(Almost Human, SHIELD, Arrow, Scandal, Revenge, Revolution s02)
Tényleg, R24 nézed a Revolution 2.évadot? ha jól emlékszem te az elsőt is nézted.
plusz egyes események miatt már csak ők maradtak meg a pár kedvenc karakteremből.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Példuál szerintem Eddard Stark karakteréből is sokkal többet ki lehetett volna hozni. Elején még őt szúrtam ki mint kedvenc, aztán nagy pechemre egyből repült is a feje.
Én is egybe néztem meg minden évadot, amikor végig kijöttek magyarul,
sok esetben nem szeretek heteket várni 1 újabb részre, így inkább összegyűjtöm a részeket.
Homeland mostani évadával is hasonlóan tettem, de annak asszem 6 rész után nekikezdtem, bepótoltam és utána hetente néztem. Emellett csak a Vampire Diaries, The Originals, The Voice, The Amazing Race 4es amiket heti rendszerességgel követek. Pedig jó sok pöpec sorozat megy éppen, de majd csak utólag állok nekik.
(Almost Human, SHIELD, Arrow, Scandal, Revenge, Revolution s02)
Tényleg, R24 nézed a Revolution 2.évadot? ha jól emlékszem te az elsőt is nézted.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!