Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Vini, rodrygo, endrick lesz a jövő akkor nem szarom össze magam a gyönyörtől de ez van. Ehhez a bellinghamhez sem tudok mit szólni nem láttam egy meccsét sem, de végülis ő is még csak pletyka szint szval semmi...
Jobbhátvéd pedig Tobias?
Ott eszméletlen gyengék lettünk sajnos.
Illetve az egész jobboldalunk az.
Ott eszméletlen gyengék lettünk sajnos.
Illetve az egész jobboldalunk az.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Mondjuk az arabok végtelen pénzből managerkednek, rájuk a különböző pénzügyi korlátozások se vonatkoznak mint a többi csapatra, az a pár száz millió nem sokat számít nekik, inkább csak aprópenz.
Régen a csapatok nem voltak ilyen helyzetben hogy élből elutasítsanak egy 200 milliós ajánlatot mondjuk.
Régen a csapatok nem voltak ilyen helyzetben hogy élből elutasítsanak egy 200 milliós ajánlatot mondjuk.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kell a fasznak a hülyegyerek, lépjünk mar tul.
Ennyi idosen mar aranylabda kene legyen ezert a penzert
Ennyi idosen mar aranylabda kene legyen ezert a penzert
thereisonly1ronaldo
eddig is rajta múlott miután 1 éve nem fogadták el a 180 - 200 milliót aztán tudjuk mi lett a vége nyáron. tehát vagy lejár megint a szerződése és eljátszuk a nyári sztorit vagy már előtte hosszabbít majd bappeRealista24 írta: Kecskepasztor megmondta, ha most lerakna 600 milliót Perez sem adna oda, soha nem lesz a minek Mbappe
Szóval innen a játékoson múlik a dolog.
láttuk pessi szerződéséhez egy vb-t kellett neki intézni. összejött. bappe már vb győztes, már pénze is van. BL-t még be lehet neki ígérni de majd kiderül összejön-e ott vagy sem
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem a mi politikánk alakult at, hanem az eladó csapatok.petiamadridista írta: Én azt látom h a kétezres évekhez képest a játékospolitikánk rendkívül megváltozott és a nagyobb neveket pénzt sem sajnálva inkább a kpra vagy a védelemre költjük. Előre nehezebben fektet be Perez,.valszeg ebben a Hazard bukta is szerepel, valamint az a látható tény,.hogyha a közepe a tied a legjobb a világon akkor pár fiatal brazillal is szexelheted a többieket.
Szóval én jó esélyt látok a Jude ügyletre.
Ma már “bárki” lehet csapattulaj, ha van elég pénze, és a sok megalomanias, kisebbségi komplexusoktol szenvedő nyomoronc már nem ül le Perezzel tárgyalni.
Inkább egy újságíróval, hogy nyilvánosan hányni tudjon a Realra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kecskepasztor megmondta, ha most lerakna 600 milliót Perez sem adna oda, soha nem lesz a minek Mbappe
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Mbappéra majd megint lejárat elötti évben fogunk rámenni, addig esélytelen, de jövő nyáron se akarja majd Katar nyilván eladni szóval majd ha megint lejár a szerződése lejátszuk a bohózatot újra.
Haalandról sztem lemondtunk, nem véletlen fizetünk 70 milliót Endrickért, aki pont akkor fog jönni amikor Haalandnak életbe léphetne állítólag a kivásárlási ára. Nem fogjuk a brazil gyerek elé elhozni. 2025-re viszont egy Vini, Endrick, Mbappe simán lehet Perez terve.
Most nyáron meg 100%-ra Bellingham a prioritás. Úgy tűnik jó esélyünk is van rá. Továbbra se oda tennem a pénzt, de hát ez van.
Valamint Fran Garciáról van megint sok hír, hogy visszahozzuk, az egyre sanszosabb. Illetve talán Gvardiol, de az angol mellett már annyi pénzt nem fogunk költeni. Csatár szerintem megint nem jön majd
Persze ha leszereplünk tavasszal akkor ez változhat.
Haalandról sztem lemondtunk, nem véletlen fizetünk 70 milliót Endrickért, aki pont akkor fog jönni amikor Haalandnak életbe léphetne állítólag a kivásárlási ára. Nem fogjuk a brazil gyerek elé elhozni. 2025-re viszont egy Vini, Endrick, Mbappe simán lehet Perez terve.
Most nyáron meg 100%-ra Bellingham a prioritás. Úgy tűnik jó esélyünk is van rá. Továbbra se oda tennem a pénzt, de hát ez van.
Valamint Fran Garciáról van megint sok hír, hogy visszahozzuk, az egyre sanszosabb. Illetve talán Gvardiol, de az angol mellett már annyi pénzt nem fogunk költeni. Csatár szerintem megint nem jön majd

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én azt látom h a kétezres évekhez képest a játékospolitikánk rendkívül megváltozott és a nagyobb neveket pénzt sem sajnálva inkább a kpra vagy a védelemre költjük. Előre nehezebben fektet be Perez,.valszeg ebben a Hazard bukta is szerepel, valamint az a látható tény,.hogyha a közepe a tied a legjobb a világon akkor pár fiatal brazillal is szexelheted a többieket.
Jude Bellingham update:
• A total of €135m is ready by Real Madrid, this includes commissions and bonuses
• 6 year deal + €11m per season
• Bellingham has prioritised Real Madrid
• Other factors like family will come into play
• His advisers prefer Madrid. @tgm46
• A total of €135m is ready by Real Madrid, this includes commissions and bonuses
• 6 year deal + €11m per season
• Bellingham has prioritised Real Madrid
• Other factors like family will come into play
• His advisers prefer Madrid. @tgm46
valamelyik univerzumban:

Lejáró szerződéssel se sikerült elhozni, majd akkor a kivásárlás biztos menni fog

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem megyünk rá egyikre sem, több éves szerződésük van olyan klubnál ahol mindent van esélyük megnyerni.
Meg kell találjuk a saját sztárjainkat, akiről lemaradtunk el kell felejteni.
Meg kell találjuk a saját sztárjainkat, akiről lemaradtunk el kell felejteni.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Vajon a sok spekulacio kozul melyik lehet az igaz? Ramegyunk ujra Mbappera 1 milliard euroval(fizetestol kezdve minden beleszamolva.) vagy ramegyunk Haalandra ket ev mulva 995 millio euroval? Persze ott a harmadik opcio, hogy nem veszunk senkit es Endrickben vakon megbizunk ilyen fiatalon, hogy el tudja vinni a csapatot a hatan serules nelkul es vilagklasszis modon. Sok helyen irtak is, hogy csak akkor ir ala, ha nem lesz semmifele Haaland ugylet a hatterben. Kivancsi leszek mi sul ki vegul az egeszbol. En amondo vagyok, hogy a teknos akarmennyire is atkurt minket, en szivesen latnam, persze sajnalom, hogy nem szabaduszokent jott… Haaland meg Haaland, viszont ot nagyon ki kell szolgalni. Rengeteg City meccsen(ahol golt is lo) alig van nala a labda, akkor is sokszor gyatran er bele. Talan a 20 goljabol 3szor oldotta meg ugy igazan, hogy nem 100% os ziccerben volt. Szerintem siman “Ibra - Barca” hazassag lehet ebbol, ami nem csak a tiki taka miatt lett szakitas, hanem mert egyszeruen nem illett a spanyol ligaba ez a jatekstilus. Bar siman tevedhetek, de en a Mbappe + Endrick duora tennem a voksot, ha rajtam mulna.
Attól még hogy zöld nem mindig ír rosszat a vezír
Lájkoltam, böktelek, minden vót ahogy egyet lehet érteni.

Lájkoltam, böktelek, minden vót ahogy egyet lehet érteni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majdnem egyetértek, de a mi naptárunk kőkemény a spanyol Szuperkupaval és Klub VBvel egy hónapon belül pluszban az alap bajnokság+kupa kombo melle, hogy aztán a BL is folytatódjon.haszi írta:Pad'em írta:Nem akkora érvágás a hiányuk mint Marianónak, de Modric, Tchou és Cama is kihagyja valszeg, holnap állnak csak edzésbe.
Eközben meg Varane tegnap kezdett és 77 percet játszott a Nottingham ellen úgy, hogy 9 napja VB döntőt játszott és a végén már a seggén vette a levegőt. Vagy Bappa is már napok óta edzésbe állt.
Modric esetében teljesen érthető a pihentetés, viszont Cama és Tchou lehetne picit motiváltabb és elszántabb. Szimpatikus lépés lett volna, ha előbb edzésbe állnak. Főleg Cama, másfél meccset játszott az egész VB-n, az őszi teljesítménye pedig hagy kívánnivalót maga után
Végezze csak Pintus a munkáját, készítsék fel Camat fejben is, mert nyilvánvaló hogy nála nem fizikális dolgokról beszélünk.
A francia ligát meg hagyjuk is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Jajjj most látom, igazad van!Realista24 írta:Szóltam. Bolondok napja van.ELSiete írta: Isco valami negyedosztalyu csapathoz igazolt. Elvileg hivatalos.![]()

Akkor nem szóltam.

Akkor már értem, hogy honnan a mai híráradat arról, hogy Mbappe meggondolta magát és a Barcaba akar igazolni...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szóltam. Bolondok napja van.ELSiete írta: Isco valami negyedosztalyu csapathoz igazolt. Elvileg hivatalos.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Isco valami negyedosztalyu csapathoz igazolt. Elvileg hivatalos.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Pad'em írta:Nem akkora érvágás a hiányuk mint Marianónak, de Modric, Tchou és Cama is kihagyja valszeg, holnap állnak csak edzésbe.
Eközben meg Varane tegnap kezdett és 77 percet játszott a Nottingham ellen úgy, hogy 9 napja VB döntőt játszott és a végén már a seggén vette a levegőt. Vagy Bappa is már napok óta edzésbe állt.
Modric esetében teljesen érthető a pihentetés, viszont Cama és Tchou lehetne picit motiváltabb és elszántabb. Szimpatikus lépés lett volna, ha előbb edzésbe állnak. Főleg Cama, másfél meccset játszott az egész VB-n, az őszi teljesítménye pedig hagy kívánnivalót maga után
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nálam inkábbPad'em írta:Nem akkora érvágás a hiányuk mint Marianónak, de Modric, Tchou és Cama is kihagyja valszeg, holnap állnak csak edzésbe.Realista24 írta: Mariano megsérült, nem tud játszani hétvégén.![]()
Ceballos Kroos Valverde kp lesz így valószínű.
Kroos
Fede-Szépfiú
Rodry - Benz - Vini lenne a kezdő. A 2 spanyol közül max róla tudom elképzelni, hogy mutat valamit (ami esetleg hosszabbítást érne), Ceba párszor beáll majd 10-20 percekre ha úgy van, többet nem érzek benne..
PS: ez a mocsok vb annyira elvette a kedvem minden más focitól, ami nem a Real, hogy hihetetlen... Nekem ez most egy nyáriszünet volt, úgy várom, mint az első aug. meccset..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid