na de majd nyáron

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 3., péntek 13:06
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 3., péntek 13:05
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 3., péntek 12:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 3., péntek 12:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 3., péntek 12:31
A szerkezetből fakadóan, aguero mélyebben és kijjebb játszik, higu poziciós center, klasszikus módon, messi kötetlen. Szerintem aguero sem az a tipikus álló cenyó, de lehet tévedek. Inkább olyan cenyó mögötti mindenes.pheco írta:Egy dolgot magyarázzon le nekem valaki. Az még is, hogy lehet, hogy az argentin válogatott kezdő csatár Higuaín? Amikor ott van Agüero. Az igaz, hogy Higu ott jobban játszik, mint nálunk, de akkor is érthetetlen számomra.
Agüero-Benz-Cé hármas nagyon jól hangzik, viszont nekem hiányzik ebből egy szélső. Ugye már Cé sem az aki egy meccsen 10-szer leviszi az alapvonalig és begyötri a labdát. Agüero helyén Lucas lenne nagyon jó, olyan könnyedén veri meg a védőket, hogy az félelmetes. Az a baj, hogy Neymar is így fogja Barcásként megverni a védőket. A legjobb lenne Neymart megszerezni aztán 2 év múlva amikor összeesik a PSG akkor megvenni Lucast is. Viszont Agüeronak örülnék, csak akkor megint rotálva lesz Benz és ugyanaz lesz a helyzet, mint eddig, hogy nem igazán lesz formában.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 3., péntek 12:25
marcelo elég offenzív és ott lesz majd jövőre már carvajal is a pályán. ők simán elmennek szélsőknek. csak egy brutál kp kell mögéjük, hogy ne kapjunk gólt abból, hogyha esetleg fent ragadnának.pheco írta:Agüero-Benz-Cé hármas nagyon jól hangzik, viszont nekem hiányzik ebből egy szélső..
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 3., péntek 11:01
HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. május 3., péntek 8:49
Akkor már Higunak egy 100 éves szerződést. FredRemy írta:R-l@nch írta: Mit szólnátok Fredhez??? Én nagyon bírtam a játékát a Lyonban pl, rendkívül technikás, brazil, 30 éves, 2-3 jó éve még lehet, padra tökéletes lenne Benzema mögé
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 3., péntek 8:18
vidal helyett pogbát részesíteném előnyben, több okból:matador írta:Ez Agüero definíciója.fiatal, technikás és passzolni tudó csatár kell.
olyan aki képes meghúzni a váratlan és nem szarik be a nagy meccseken.
Egy bitang Veratti-Vidal-Modric kp előtt egy Cé-Benya-Agüero azért veretné neki rendesen.
Persze bajnokságot szerintem így nem nyernénk, mert Benzema és Agüero is igazi versenyló típusok, akkor jók, amikor kell. Mondjuk Cé meg mindig, szóval akár a Liga is meglehet, ha jövőre is nagyon megy neki.
HozzászólásSzerző: matador » 2013. május 3., péntek 7:55
Ez Agüero definíciója.fiatal, technikás és passzolni tudó csatár kell.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 3., péntek 7:43
Ki volna ilyen? Őszintén kérdem, nem kötekedésből, mert tényleg nem sok ugrik be.Kercsó írta:fiatal, technikás és passzolni tudó csatár kell.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 3., péntek 7:24
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 3., péntek 7:11
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 2., csütörtök 22:38
Sokan elküldenénk, de azt se felejtsd el, hogy minden bizonnyal Ő is távozni akar.r9fenomeno írta:Na mindegy tudom, hogy sokan elküldenék Higut- én nem.
Kit hoznak helyette? Cavani-t, Aguero-t. Jó mind a kettő, de Higuaín is szorta a gólokat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 2., csütörtök 22:35
Akkor már Higunak egy 100 éves szerződést. FredR-l@nch írta: Mit szólnátok Fredhez??? Én nagyon bírtam a játékát a Lyonban pl, rendkívül technikás, brazil, 30 éves, 2-3 jó éve még lehet, padra tökéletes lenne Benzema mögé
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 2., csütörtök 21:40
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. május 2., csütörtök 21:28
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 2., csütörtök 21:24
Mit szólnátok Fredhez??? Én nagyon bírtam a játékát a Lyonban pl, rendkívül technikás, brazil, 30 éves, 2-3 jó éve még lehet, padra tökéletes lenne Benzema mögéToti írta:elég böszme lenne egy benzema, morata csatárduóval nekivágni a következő szezonnak.
adom, de ki lenne az? nekem egy név sem ugrik be.Ezért kell egy rutinosabb, top közeli, de már idősebb csatár, aki tudja, hogy mit vállal (kb 35%-át a meccseknek).
nekem az a lényeg, h verratti jöjjön. :Đ
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. május 2., csütörtök 21:20
Pont ezért lenne jobb egy fiatalabb, de tehetséges akár 18 éves gyerkeet megkockáztatni. Zidane körülnézhetne hátha talál egy varane szerűt csak csatárban.Toti írta:elég böszme lenne egy benzema, morata csatárduóval nekivágni a következő szezonnak.
adom, de ki lenne az? nekem egy név sem ugrik be.Ezért kell egy rutinosabb, top közeli, de már idősebb csatár, aki tudja, hogy mit vállal (kb 35%-át a meccseknek).
nekem az a lényeg, h verratti jöjjön. :Đ
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 2., csütörtök 21:16
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem