Megnézted a Cápák a Szajnaban filmet mi?nmate írta: Micsoda baromság ez a hajós megnyitó, fel nem mennék azokra a ladikokra![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 26., péntek 21:33
Megnézted a Cápák a Szajnaban filmet mi?nmate írta: Micsoda baromság ez a hajós megnyitó, fel nem mennék azokra a ladikokra![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. július 26., péntek 21:15
'shutterisland írta: egyebkent koveti valaki ugy aktivan az olimpiat ?
regen rohadtul eltem a vibe-ot, gyerekkent mindent neztem, foleg ahol magyarok voltak, de mar valahogy elvesztette nalam a varazsat, felszemmel kovetem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 26., péntek 21:11
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 26., péntek 21:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 26., péntek 20:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 22., hétfő 6:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. július 21., vasárnap 21:22
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. július 14., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 14., vasárnap 21:29
Foleg, hogy az ineos egy zsak penzt adott volna erte. Bar azt nem tudjuk h az idofutam vb cim mennyit er nekik.Süti írta: Azt azért érdemes hozzatenni hogy Pogi nagyon prime. Tegnap Armstrong fele idoket dontogetett 7es w/kg-al. Sajnálom hogy nem úgy sikerült Jonas felkészülése, komoly meccs lehetett volna.
Remco köré épült egyébként ez a quick step, de szerintem kár volt ezért megbontania Lefevernek azt a vilagvero klasszikus sort.
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. július 14., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 14., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 14., vasárnap 20:44
Én meg pont fordítva látom Őt. Alapból előre lehetett tudni, hogy Ő nincs azon a szinten, amin Pogiék. Időfutamban zseni, síkon nagyon tud menni, de sem felfelé sem lefelé nem olyan jó, arról nem is beszélve, hogy Ő is szeret esni. Ahhoz képest mit vártak tőle, teljesen rendben van minden nyilatkozata. Verseny közben sem keres kifogásokat és okosan nyomja, látta, hogy nem megy, sajáttempóval viszont tisztán 3. erő. Bármi történhet, akár betegság miatt is kerülhet lőtávba, szóval eddig jól csinálja. Remco egyébként nem 3 hetes ember, ezt sajnos a csapat jó grand tour menő hiányában nem ismeri be, pedig a rövidebb versenyeken sokkal jobb lehetne.nmate írta: Egyébként Remco aki csalódás nekem. Szerintem ő többet nem jön tdfra, amíg ez a két gigachad itt van
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 14., vasárnap 19:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 14., vasárnap 18:49
Egy olyan sérülés után amikor átfúródott a tüdeje ez is hatalmas eredmény. TDF második hely nem annyira szar ám.nmate írta: Ja, hát Jonas nagyjából úgy mozog, mint én egy nyári reggelen az Erzsébet kilátónál. Nem tudom ezen Kuss mennyit tudott volna segíteni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 14., vasárnap 17:54
Semmit, annyira rossz formában volt, hogy valszeg elsők között szakadt volna le.nmate írta: Ja, hát Jonas nagyjából úgy mozog, mint én egy nyári reggelen az Erzsébet kilátónál. Nem tudom ezen Kuss mennyit tudott volna segíteni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 14., vasárnap 17:17
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. július 14., vasárnap 17:13
Nem.nmate írta: Ez a két nyomi bucira ver mindenkit. Kíváncsi vagyok bírja-e végig Jonas.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 14., vasárnap 16:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. július 11., csütörtök 17:22
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem