A Jedi Outcast, meg az Academyt rongyosra játszottam egy jó 10 éveVanillaSky írta:Ismét jó cucc!

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 28., vasárnap 1:52
A Jedi Outcast, meg az Academyt rongyosra játszottam egy jó 10 éveVanillaSky írta:Ismét jó cucc!
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 28., vasárnap 1:08
Fosnak azért nem fos, de gyengébb. Meglátszik rajta, hogy nem ugyanaz a csapat csinálta. De ettől függetlenül a bunyók ugyanazok meg minden. Csak egyszerűen valamiért nem működik. Semmi újítás nincs benne. Egyszer végigviszed és annyi. Mondjuk jó kis ellenség van benne. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Deathstroke.Sierra írta:Most már kíváncsi leszek, meg hogy hol van a játék vége, mert ahogy nézem rohadt messze még.
Az Origins meg tényleg ennyire fos? Azt mindenki fikázza.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 28., vasárnap 1:04
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 28., vasárnap 1:01
Az Arkham City meg még jobb. Az újról nem tudok nyilatkozni. PC-n játszhatatlan, szóval majd xboxon kitolom. De tesztek alapján az új sikerült a legjobban. Áhhh rakom is fel az Arkham City-t, mert megjött a kedvem hozzá. Nekem amúgy csak ez a lopakodós rész nem tetszik benne. Túl sok van benne szerintem, de ettől függetlenül zseniális maga a játék.Sierra írta:Azzal elveszne a játék feelingje.Marad angolul, legalább megtanulok egy-két szót.
Áááh, a bunyók azok geci jók, az már az elejétől fogva nagyon megy.Az a legjobb az egészben. Egyébként durva ez az Arkham Asylum, néha tényleg, mintha a rémálmaimban lennék.
![]()
De tuti nyüstölöm tovább, hiába basz fel 5 percenként, hajt a vágy, hogy kijátsszam.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 28., vasárnap 0:56
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 28., vasárnap 0:52
Magyarosítás? Legalábbis az Arkham City részhez van szerintem akkor az elsőhöz is lesz.Sierra írta:Csak annyi, hogy utálom, ha valami hatvanhatodszorra sem sikerül.
Meg egyébként most jött ki, mennyire silány az angol tudásom.rengeteg szót nem ismerek, ami a játékban van, és később fontos lehet. Csomószor kell szótároznom játék közben.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 28., vasárnap 0:49
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 28., vasárnap 0:43
Mi gondod vele?Sierra írta:Na jó, ez a betmen nem nekem való.Nem is tudom melyik játék idegesített fel ennyire, ennyiszer, mint ez. És ráadásul minden második missziónál. Pedig de szerettem volna játszani vele.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 28., vasárnap 0:34
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 27., szombat 17:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 27., szombat 0:21
Igen, így viszont faszán működik.Csabi írta:ha olyan a játék akkor igen, muszáj anélkül nem ment.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. június 26., péntek 19:05
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 26., péntek 18:32
Most nézem, hogy muszáj ilyen Games for Windows Live acc-ot csinálnom?Csabi írta:mindegyik betmen játék automatikusan ment.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. június 26., péntek 18:00
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 26., péntek 0:26
Sablon leszRemy írta:Első Assassin's Creed elkezdve. Hallottam jót és rosszat is, de eddig a hangulat és a látvány megvett, szóval majd meglátjuk, hogy a történet mennyit ad hozzá.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 26., péntek 0:24
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 25., csütörtök 22:42
Ilyen gond nincs, mert elvileg nem bugos csak optimalizálatlan. Van különbség.Amugy akkor mi van hogyha 5 ora jatek utan jon elo valami orbitalis bug amitol nem tudsz tovabb jatszani? Hany ora all rendelkezesukre hogy kijavitsak egy patch-el? Mert ha nekem 2 oram van eldonteni egy 20 oras jateknal hogy megeri-e a penzt akkor ok is belehuzhatnak.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 25., csütörtök 21:19
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. június 25., csütörtök 20:42
a refund csak 2 óráig érvényes nem? ez jelen esetben is igaz, a warner csak biztatta a steam felhasználókat h kérjék ha tehetik, de nem hiszem h kivételt tennének, hogy ezt meghosszabbítanák.sonic írta:Akinek mar megvan es tud vele jatszani, az gyorsan kiporgeti, aztan refund.![]()
Es meg egy rossz szavuk sem lehet.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. június 25., csütörtök 20:41
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem