Tisztán emlékeztem erre a csávóra tavaly is egy bohóc volt.
Hát nem csalódtam.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. szeptember 2., hétfő 19:45
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. szeptember 1., vasárnap 15:33
nem a bajnoki címvédésről vagyunk híresek.Kerlon írta:3 meccs alatt es az ilyen tapasztalatok es emlekek alapjan szivhatjuk is a fogunkat. Mintha ilyenkor mindig hatradolve megyunk neki a szezonnak.gutihaz14 írta: [MisterChip] Real Madrid has dropped four points in the first three games of La Liga for the 14th time in its history. In the last 13 times they have only won La Liga once (2019/20).
![]()
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2024. szeptember 1., vasárnap 13:13
Ez két esélyes játék. Ha mi nem fogjuk meg őket, akkor más nem fogja a több vicccsapat közül.RealRaúl77 írta:Amúgy mi is lehetünk holnap 8 pontosak. És előrébb leszünk náluk.chronic írta:
Legalább ők menjenek barcáék után, ha mi már leszakadunk.![]()
A Villarreal meg a Celta jobban mehet utánuk.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 1., vasárnap 12:48
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 31., szombat 20:58
Amúgy mi is lehetünk holnap 8 pontosak. És előrébb leszünk náluk.chronic írta:Legalább ők menjenek barcáék után, ha mi már leszakadunk.RealRaúl77 írta:Na csak behúzták a matracosok.![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. augusztus 31., szombat 20:54
Legalább ők menjenek barcáék után, ha mi már leszakadunk.RealRaúl77 írta:Na csak behúzták a matracosok.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 31., szombat 20:53
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. augusztus 31., szombat 20:51
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. augusztus 31., szombat 20:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. augusztus 31., szombat 12:06
3 meccs alatt es az ilyen tapasztalatok es emlekek alapjan szivhatjuk is a fogunkat. Mintha ilyenkor mindig hatradolve megyunk neki a szezonnak.gutihaz14 írta: [MisterChip] Real Madrid has dropped four points in the first three games of La Liga for the 14th time in its history. In the last 13 times they have only won La Liga once (2019/20).
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 31., szombat 9:54
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 30., péntek 9:28
Hát, egy BL-lel és klub világbajnoksággal (amúgy basszus, 4-ből 3 nyáron ez lesz, ami most kb... negyedikre még ki kellene találni valamit, nincs elég pénz se UEFA-nak, sem FIFA-nakgutihaz14 írta: [MisterChip] Real Madrid has dropped four points in the first three games of La Liga for the 14th time in its history. In the last 13 times they have only won La Liga once (2019/20).
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. augusztus 30., péntek 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 30., péntek 7:41
Te vagy az én emberemdzsi91 írta:Úton a veretlen bajnoki cím felégutihaz14 írta: jol bekezdtunk![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 30., péntek 1:11
Úton a veretlen bajnoki cím felégutihaz14 írta: jol bekezdtunk
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. augusztus 29., csütörtök 23:58
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. augusztus 29., csütörtök 23:37
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 29., csütörtök 23:35
Jon vegre az uj jatekvezetoi korosztaly es nem a 20 evig vezeto korrupt (Negreira) arcok fujnak. Latszik is.ateeemadrid írta:Rég volt ilyen korrekt velünk egy spori szerintem.ferni írta: Nem az a baj, hogy X, inkább a játék képe....
Meg hogy megint lejt a pálya és -4 ponton vagyunk a Barcához képest, mert nekik mindent szabad és olyan ember nyeri meg nekik a meccset, aki nem is játszhatna.... Előtte meg a második félidő elején nem szórják ki Cubarsít azt megnyerik a meccset... Eltelt 3 forduló és ez már +4 pont nekik....
Ez a kettő együtt meg, hogy fosok is vagyunk, ott meg mindent is szabad, kontránál sárgával lerántani az embert meg az egy hónapos sérülésből pár nap alatt 4-5 hónapost csinálni... Frusztráló na
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 29., csütörtök 23:34
Szóval nem írtam, hogy ellenünk fújnak, az kéne mégateeemadrid írta: Rég volt ilyen korrekt velünk egy spori szerintem.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. augusztus 29., csütörtök 23:33
Rég volt ilyen korrekt velünk egy spori szerintem.ferni írta: Nem az a baj, hogy X, inkább a játék képe....
Meg hogy megint lejt a pálya és -4 ponton vagyunk a Barcához képest, mert nekik mindent szabad és olyan ember nyeri meg nekik a meccset, aki nem is játszhatna.... Előtte meg a második félidő elején nem szórják ki Cubarsít azt megnyerik a meccset... Eltelt 3 forduló és ez már +4 pont nekik....
Ez a kettő együtt meg, hogy fosok is vagyunk, ott meg mindent is szabad, kontránál sárgával lerántani az embert meg az egy hónapos sérülésből pár nap alatt 4-5 hónapost csinálni... Frusztráló na
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem