Üdv ismét
Én csak egy kis panaszt szeretnék emelni ha megengeditek
Cristiano Ronaldo
idő: Végleges
Kitiltás oka: Gondold át a stílusodat.
Szerk: Kitiltás alatti újrareg miatt véglegesre módosítottuk az időtartamot. R24
Gareth Bale, alias Cristiano Ronaldo
Időtartam: végleges
Ok: újrareg kitiltás alatt
Eperlekvarosbukta
Ok: Újrareg ismét (hogy ennek mi ertelme van?)
Időtartam: végleg
Nos nem gondolom, hogy ennek értelme lenne.
Ha az első kitiltás jogos lett volna (ugyanis semmi baj nem volt a stílusommal) akkor nem regeltem volna újra.
De , hogy mi is volt a baj azzal a stílussal azt persze nem voltatok hajlandóak megírni. Lehet csak éppen a kedvenc játékosotok teljesitményét kritizáltam volna? Mert látom itt elég kettős a mérce. Talán ha őrült DL és Benzin fan lennék nem lett volna baj a stílusommal? gyerekes? Igen csak nem tőlem hanem tőletek...
Azzal, hogy a 3. reg után IP-ről bannoltatok az elég röhejes... bár fix IP szolgáltatós netkapcsolatom van, de azért egy Proxyt belőni még az én tehetségtelen informatikai tudásommal is sikerül...(éppen feljöhetek orosz ukrán vagy szerb szerverről is) szóval maximum akkor tudtok végleg eltávolítani hiszen ez volt a cél az IP bannal nyilván, ha a regisztrációt lezárjátok... (azt meg nyílván ti sem szeretnétek bár gondolom végső megoldásként azt is megtennétek)
Szomorú, hogy ilyen módon viselkedtek ti is az elvileg általatok hőn szeretett klub szurkolóival... de a szomorúbb az, hogy azokkal akik normális hangnemben írtak. Valahogy "hehe" minden 2-3. hozzászólásában lévő trágár szavak nem zavarják a szemeteket érdekes módon.
Kérdésem ez miért van?
Talán korrekt választ is tudtok adni erre az egészre vagy csak ismét bannoltok? (úgyis ezerszer is visszajöhetek mondom amíg a regisztrációt le nem zárjátok, de nyílván azt sem teszitek meg végleg...)
Hát várom a választ, talán sikerül a "bann gomb" megnyomása nélkül is értelmes szavakkal vagy csak addig értek fel?
Előre is köszi a választ