Mondjuk Zidane ott van az edzésen, te meg nem.De ez még nem volt fix ezért is volt teljesen jogos a kiakadás ahogy ezt pheco is írta.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 9., szombat 19:55
Mondjuk Zidane ott van az edzésen, te meg nem.De ez még nem volt fix ezért is volt teljesen jogos a kiakadás ahogy ezt pheco is írta.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 9., szombat 19:50
épp ezt írtam le, meg más.Realista24 írta:
Jogos volt? Miért volt jogos? Mert nektek nem tetszett? Vagy nem a kedvencek játszottak? Vagy miért?
Ceba a padon volt, majd a klub vb-n valószínű sokat fog játszani, legalábbis remélem. Kova meccshiányos. A Sevillát biztos lábakon álló játékosokkal kellett fogadni, ez pedig nem megy két-három "új" játékossal a kezdőben. Tökéletesen megértettem ZZ döntését, ami őt igazolta.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. december 9., szombat 19:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 9., szombat 19:39
Jogos volt? Miért volt jogos? Mert nektek nem tetszett? Vagy nem a kedvencek játszottak? Vagy miért?Solari írta:szerintem teljesen jogos volt az ha valaki szót emelt a kezdővel szemben, mikor az eddig mutatott játék pocsék volt.Realista24 írta:Hol vannak akik sírtak a kezdő láttán?
Casemiro nélkülözése mellett se játszhatott Ceballos aki az eddigi teljesitménye alapján bőven megérdemelte volna a játéklehetőséget, nem pedig csak egy kegyelem 20percet.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 9., szombat 19:34
szerintem teljesen jogos volt az ha valaki szót emelt a kezdővel szemben, mikor az eddig mutatott játék pocsék volt.Realista24 írta:Hol vannak akik sírtak a kezdő láttán?
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 9., szombat 19:31
Szerintem jogos a siras, amikor Case hianyaban is a padon van Isco, Kova es Ceba. Plusz Lucas kezdo, akinek a mai meccs elott nem tudom mikor volt utoljara ertekelheto meccse. Utolag nyilvan senki nem rinyalRealista24 írta:Hol vannak akik sírtak a kezdő láttán?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 9., szombat 19:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 9., szombat 19:06
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 9., szombat 19:03
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 9., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 8., péntek 7:09
Szerintem meg pont az a szint, hogy egy 4.-7. helyezett csapatba alapember legyen és nem több. Ami persze nem jelenti azt, hogy itt ne lenne jó tehermentesíteni. Mondjuk szerintem tényleg full átlag, nem tudnék kiemelkedő tulajdonságot mondani.TheBull6 írta:Azért ne vicceljünk már hogy full átlag Llorente, meg hogy Illara szint.
Nem a kezdőben a helye, de bőven lenne meccs, amikor használni lehetne. Én mondjuk örülnék ha szombaton játszania kéne.
Tegnap is kurva jól szállt be, szerintem rossz passza sem volt és nem alibiket tolt az első embernek, hanem forgatta a játékot és mozgott jobbra-balra amerre a támadás miatt kellett. Sőt eddig amikor játszott rendre jó teljesítményt hozott, bőven több potenciál van benne, mint azt itt sokan gondolják. Legalábbis szerintem. Mondjuk én már az Alavesben is követtem. Itt meg még nincs 3 értelmes meccs sem a lábában.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 7., csütörtök 21:43
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 7., csütörtök 21:35
Ahogy Illarat is lehetett volna hasznalni par meccsen o sem volt kezdo szintu, de hogy boven...Azért ne vicceljünk már hogy full átlag Llorente, meg hogy Illara szint.
Nem a kezdőben a helye, de bőven lenne meccs, amikor használni lehetne. Én mondjuk örülnék ha szombaton játszania kéne.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 7., csütörtök 20:55
Eddig amikor beszállt Llorente, az volt hogy azért nem hoz jó teljesítményt mert nem az alap rendszerünkben játszottunk.TheBull6 írta:Azért ne vicceljünk már hogy full átlag Llorente, meg hogy Illara szint.
Tegnap is kurva jól szállt be, szerintem rossz passza sem volt és nem alibiket tolt az első embernek, hanem forgatta a játékot és mozgott jobbra-balra amerre a támadás miatt kellett. Sőt eddig amikor játszott rendre jó teljesítményt hozott, bőven több potenciál van benne, mint azt itt sokan gondolják. Legalábbis szerintem. Mondjuk én már az Alavesben is követtem. Itt meg még nincs 3 értelmes meccs sem a lábában.
námbörván
Na ja!Kante 30 misivel szeinte ajandek lett volna
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. december 7., csütörtök 20:48
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 7., csütörtök 20:41
Egyetertek, vagy egy Illaramendi szintet elerhet.Kerlon írta: Llorrente a full átlag mindenben, örülhetünk, ha egy Parejo szintre eljut.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 7., csütörtök 20:38
Egymás közt szólva, az nekünk nem volna olyan rossz.Llorrente a full átlag mindenben, örülhetünk, ha egy Parejo szintre eljut.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 7., csütörtök 20:27
Llorrente a full átlag mindenben, örülhetünk, ha egy Parejo szintre eljut.Jim írta:ha nem kell annyira védekezni
Llorentét nyugodtan lehetne Case helyett játszatni
több esze van a játékhoz, technikásabb
az alapcsapatba betéve felnőne a feladathoz szerintem
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 7., csütörtök 19:27
Általában az a bevett szöveg, hogy a meccsek 80 meg 90% -ban -1 ember.RealMadridFanatic írta:De amíg sokan úgy gondolják, hogy jelenleg 10 meccsből 9-en tök fölösleges, azzal nem tudok egyetéteni.
Ilyet sem olvastam sehol. Azt sem, hogy tök felesleges. Védekezésben nagyon hasznos, ez nem tűnik vitásnak, támadásban meg sokszor akkora fék, hogy nem biztos, hogy pozitív irányba billen a mérleg nyelve.
Ezt mikor figyelted meg?Jim:
ha nem kell annyira védekezni
Llorentét nyugodtan lehetne Case helyett játszatni
több esze van a játékhoz, technikásabb
az alapcsapatba betéve felnőne a feladathoz szerintem
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 7., csütörtök 18:37
Jelenlévő fórumozók: 110 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem