HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. december 17., vasárnap 10:04
Jár a gratuláció az újabb kupához. Nyilván nem a két haknicsapat elleni győzelem a nagy szó, hanem az, hogy mi lehettünk ott újra a tornán, mint a legjobbak. Gálát nem vártam, a fejekben már a clásico van. Két keserves győzelem, de a másodikon látszott igazán, hogy a csapat tisztában van a játékerejével, és tudta, hogy az egy gól elég lesz, és esélyt sem hagyott az ellenfélnek.
Bajok azért vannak, javulás nem nagyon. Ez pedig a góllövés. CR meg nem adott gólja régi önmagát idéző mestermunka volt, a szabadrúgását viszont hagyjuk, ez szerencse volt. Bárki jobban rúgná már. Amúgy harmatgyenge volt. Sajnos az emberünk köszönőviszonyban sincs azzal a régi önmagával, amit youtuben bárki megcsodálhat. Az szinte egyszeri és megismételhetetlen. Lehet erőltetni, de nem igazán megy már. Benz a mezőnyben elvolt, szépen rakosgatta le a labdákat mindenkinek, olvasta a játékot, rendben volt, de hát a gólok. Be van oltva ellene. Ezt a tornát is le sikerült hoznia gól nélkül. Kilences számú játékosról beszélünk, így hiányérzetem van, nem kicsi. Bale jól szállt be, ígéretes, meglátjuk, meddig tart a lelkesedés meg a hardver. Rápihent rendesen. Egy biztos, a komplett BBCt már senki ellen nem bírjuk el.
Modric. El lettem igazítva ebben a témában rendesen, mégis tartom, hogy az én aranylabdásom 10es számú játékos, és nem a bárkelónáé. Minden meccs abban erősít meg, hogy a bogyó nála lett volna jó helyen. Nincsenek szavak már a teljesítményére. Max. a kevés gól, amibe esetleg bele lehet kötni. Kár, hogy nem sokáig lesz már velünk ő sem.
Az igazi vizsga most jön, most derül ki, hogy hol tartunk igazából.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)