Jaja csak spanyol legYenJim írta: sérült Fati, valakit nyomatni kell![]()
hozzátenném, Asensiot is sztárolja![]()
Nem emlékeztet vkire? Basszus. Jim néven regelt Norbi

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 6., szerda 22:08
Jaja csak spanyol legYenJim írta: sérült Fati, valakit nyomatni kell![]()
hozzátenném, Asensiot is sztárolja![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. január 6., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 6., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 4., hétfő 12:53
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. január 3., vasárnap 21:25
Úgy látszik Braithwaitevel nem bír.Realista24 írta: Griezmann már be sem fér a kezdobe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 3., vasárnap 21:23
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. január 3., vasárnap 19:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 3., vasárnap 18:42
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. január 2., szombat 11:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 2., szombat 11:09
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. január 2., szombat 10:37
Na szépRealista24 írta:@ManCity defender Eric García has agreed personal terms with @FCBarcelona on a five-year deal.davi10 írta: Nem látom sok értelmét. Pár hete még az volt a hír, hogy Mingueza annyira meggyőző volt, hogy nem terveznek hátvédet hozni.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 2., szombat 9:23
Nem akarok jót a barcának, ügyes kölöknek tűnik, ne menjen *haza*..Realista24 írta:@ManCity defender Eric García has agreed personal terms with @FCBarcelona on a five-year deal.davi10 írta: Nem látom sok értelmét. Pár hete még az volt a hír, hogy Mingueza annyira meggyőző volt, hogy nem terveznek hátvédet hozni.
Mustafi nem kell, német, tehát nincs meg benne a Barca DNS
Szerintem ha jön védő Januárban, akkor az Eric Garcia lesz, őt el lehet adni. Fiatal, La Masia növendék, spanyol válogatott, Guardiola kezei alatt pallérozódott, stb. És neki is 2021 nyarán jár le a szerződése.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 2., szombat 6:14
@ManCity defender Eric García has agreed personal terms with @FCBarcelona on a five-year deal.davi10 írta: Nem látom sok értelmét. Pár hete még az volt a hír, hogy Mingueza annyira meggyőző volt, hogy nem terveznek hátvédet hozni.
Mustafi nem kell, német, tehát nincs meg benne a Barca DNS
Szerintem ha jön védő Januárban, akkor az Eric Garcia lesz, őt el lehet adni. Fiatal, La Masia növendék, spanyol válogatott, Guardiola kezei alatt pallérozódott, stb. És neki is 2021 nyarán jár le a szerződése.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 1., péntek 9:42
Csak nehogy bernatot, v draxlert hozzuk majd, mert csak ilyenekre van píííízRealista24 írta: Perez remélem már hívta Messit, mától szabad a vásár.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 1., péntek 8:07
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. december 31., csütörtök 12:36
raul 4 ever írta: https://www.facebook.com/originaltrollf ... 013116509/
![]()
![]()
![]()
![]()
tell dejong I said hello![]()
kecciiiiiiiiii
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 31., csütörtök 12:00
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 31., csütörtök 11:48
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. december 30., szerda 22:21
Szerintem is, Elmondta, hogy minden nyáron ezt csinálta és eddig semmi baja nem volt. Kezdésre simán leadta mindig a fölös súlyt.dzsi91 írta: Kicsit azért túl van az a +pár kiló lihegve. Nyilván nem jár érte pirospont de azért nem úgy érkezett mint ahogy én megyek vissza dolgozni a karacsonyi zabálás után,meg nekik azért nem annyi idő leadni a felesleget mint nekünk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. december 30., szerda 21:44
Kicsit azért túl van az a +pár kiló lihegve. Nyilván nem jár érte pirospont de azért nem úgy érkezett mint ahogy én megyek vissza dolgozni a karacsonyi zabálás után,meg nekik azért nem annyi idő leadni a felesleget mint nekünk.Kercsó írta:mondjuk ha nem apa-testtel érkezik Madridba, és mondjuk, ha keres magának egy sportpszichológust, aki segíti a felépülését akkor igaz lenne amit mondasz. így szerintem ő is sáros.dzsi91 írta: Mi vettünk 100-150ért egy world class playert aki maximálisan illik ide. Ami azóta történt kb senki sem tehet róla sem a klub sem a játékos,szimpla balszerencse.
Coutinho vagy Dembele nagyobb flopp?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem