4-3-3-ra vele 1 ilyen felálláson gondolkoztam, hogy
--------------Casillas----------------
Carvajal--Varane----Ramos-Marci
-----------Casemiro/Illarra---------
Bale----------------------------Modric
-----Isco------Benzema-------CR----
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 27., szombat 13:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 27., szombat 13:08
Ezt alá is írom,egy éles meccsen,de nem jobb az ha sérülés nélkül,fizikálisan topon fut neki a szezonnak,mintsem hogy kockáztassa,rásérül?Mer annyira nem volt fontos az a francia meccs.nehezen tudom elképzelni ezt a sportot,fájdalom és kockázat nélkül. Azért mennyire egyszerű lenne ha ez így lenne,hogy csak a 100%osok játszanának..... :ozil:

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 27., szombat 0:32
Alonso körülbelül egy fél szezont játszhatott lágyéksérüléssel most tavasszal. De ha jól tudom a brazil Ronaldonál is volt olyan, hogy törött lábbal játszott, meg gyógyszerrel. C. Ronaldot is küldték már be nem teljesen egészségesen. Ramosnak mondjuk "csak" a hátával voltak gondjai. Szóval ez a példa azért sántikál. (Bocs a rossz szóviccért.morientes írta:Ha fájt a lába,minek játszott.Ez olyan kockázat,amit épeszű ember nem válal,pláne ha a lábával keresi a kenyerét.Azt tudjuk hogy a Real orvosi stábja enyhén szólva se fenomenális,de ezt akkor csak látni kellett volna.
Tényleg nem mondtad, de egyrészt a helyére állt be (középpályán és cserében egyaránt), másrészt ezzel sugalmazod (szerintem, mert nekem ebből úgy tűnik), hogy Illarramendi nem akart. Pedig ha nem akart volna, akkor fájó akármivel (ha egyáltalán igaz, hogy már előtte is fájt Neki) inkább kiüli a meccset.morientes írta:Casemirot egy szóval se mondtam hogy ugyan azon a poszton játszik.Csak annyit mondtam,hogy akart.
Ahogy mondod, lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem Alonso utód, ezt még bizonyítania kell. De a bizonyításra már többen írtuk, hogy egy Nála tapasztaltabb (és talán Illarramendi későbbi maximumánál jobb) játékosnak is kellett majdnem 1 év. Még a játékos társak sem feltétlenül keresik Őt. Ez látszott (most nem tudom, hogy a Lyon vagy a Bournemouth ellen volt), hogy hiába állt ott üresen, várva a labdát, a társ ránézett... majd keresett valaki mást.morientes írta:Illarramendi meg lehet hogy Xabi utód lesz,de lyonba 2X ért labdába,ez tény.Ez nem savazás,csak egy megállapítás.Ennyi.De nem generálom a vitát,majd bizonyítson,a többi engem nem érdekel.Mert ennyi pénzért nem kell bizonyítani,hanem kötelező!
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 26., péntek 22:53
Ha fájt a lába,minek játszott.Ez olyan kockázat,amit épeszű ember nem válal,
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 26., péntek 22:40

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 26., péntek 22:13
Vagy ha elolvastad volna a híreket, akkor tudnád azt, amit már többen is írtak, hogyfringsquad írta:illarrat nem hiába cserélték le még az első félidőbe, gyenge volt. nem is voltam eddig se tőle hasra esve, 40 millió kibaszott sok érte, 20at max. ha adtam volna érte. olyan érzésem lesz, h bukta lesz (nem leszek depis, ha tévedek)
Talán mert ezt kérte Tőle Mourinho?fringsquad írta:itt sokan írják ki mit képzelne el és khedirát nem nagyon látom. végül is divat utálni... ő nem annyira fos, mint amennyien írják csak mou nem látott, h néha-néha már ő lett a csatár...
Tiszteljük meg a játékosokat azzal, hogy a nevüket nagy kezdőbetűvel írjuk.fringsquad írta:fontos, h előlről kik jönnek vissza, mert özil, cr, benzema baszik rá a védekezésre. modric visszazár, és isco is visszalép, de ő se az igazi...
A kettő nem függ össze. Ha nekem nem is hiszel, kérdezd meg del Bosque-t.fringsquad írta:ha meg nem akarunk ivelgetős kontra csapat lenni akkor alonsot elkell felejteni.
Ennél olcsóbban meg szerintem nem jön.fringsquad írta:kibaszottul kellene bale, de nem 100 millióért![]()
Gondolom nem érezte elég súlyosnak a sérülést (vagy bizonyítani akart), az orvosok is engedték, így játszott. Aztán kiderült, hogy mégsem olyan jó az a láb vagy mije fájt, esetleg ott sérült még rá, vagy mása húzódott meg közben.morientes írta:Hm...ha volt valami sérülése,játszatni sem kellett volna.Azért egy 30+milliós játékosnak kva jónak kell lenni,annak mutatni kell valamit,előszezon meg kisérletezés ide vagy oda...ehhez képest ha 2X labdába ért,sokat mondokígy van. elővigyázatosságból hozták le.
A 6 milliós Casemiro meg odarakta magát...és nem,nem savazom,csak megjegyeztem...
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. július 26., péntek 21:12
Ezzel a mélységi irányítóval csak egy baj van, hogy a 4231 felállásban nem az igazi, mint ezt az utóbbi időben meg is tapasztalhattuk és remélem Carlo is észreveszi. Egyszerűen kevés a védekezésbe, és ha a labdaszerző is hátrébb marad, akkor pedig hatalmas űr keletkezik a védelem és a támadó 4-es között (ezt is láthattuk párszor). Max úgy működik, mint a Juvéban, hogy 2 védekezni képes középpályás is segíti Pirlo munkáját, viszont már ő is sokkal többet mászkál fől az ellenfél 16-osa elé.h3x0r írta:Ma az egyik baratommal beszelgettuk a felallasokat, ide-oda pakolgattuk a neveket, de egy problema(?) merult fel mindig: MODRIC.
...
a mi taktikank a 4231, ez a mi felallasunk:
----labdaszerzo---------melysegi iranyito-----
jobb szelso------------iranyito---------ronaldo,
---------------------- csatar---------------------
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. július 26., péntek 20:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 26., péntek 20:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 26., péntek 20:03
Hm...ha volt valami sérülése,játszatni sem kellett volna.Azért egy 30+milliós játékosnak kva jónak kell lenni,annak mutatni kell valamit,előszezon meg kisérletezés ide vagy oda...ehhez képest ha 2X labdába ért,sokat mondokígy van. elővigyázatosságból hozták le.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 26., péntek 19:47
így kezded majd utána illarrat savazod.fringsquad írta:mi volt a lyon ellen azt szerintem fölösleges nyomatni.
így van. elővigyázatosságból hozták le.fringsquad írta: illarrat nem hiába cserélték le még az első félidőbe
Illarramendit a 34. percben le kellett cserélni a Lyon elleni mérkőzésen sérülés miatt. Az orvosi jelentések szerint a játékos jobb combjában izomhúzódást szenvedett, és Ancelotti elővigyázatosságból úgy döntött, hogy lecseréli a középpályást. Az AS szerint a játékosra most pihenés vár, hiszen már a második edzés óta fájdalmak mellett dolgozik.
mert őt nem a védők előtt képzeljük el hanem egy másik csapatban.fringsquad írta:itt sokan írják ki mit képzelne el és khedirát nem nagyon látom.
de nem jön meg az esze. volt 2jó hónapja és emellé 2,5év semmi extra.fringsquad írta:ha megjönne az esze és nem vezetné bele 5 emberbe akkor a csapat egyik legjobbja lehetne.
erre képes a nála gyorsabb, jobb felépítésű, és labdával is közelebbi viszonyban lévő kondogbia is.fringsquad írta: neki a helye a védők előtt van örökké, ha hozzá kerül a labda ad egy alibi passzt és kész.
ha kontráznak akkor khedira hasznát csak addig vesszük míg nincs sárgája. khedira nem romboló, meg kimondott labdaszerző kp. modricnak több labdaszerzése volt tavaly meccsenként mint neki. khedira területetvédekezik, ami pont a barca ellen kellett mikor hátrahúzódott mindenki, lezárta a passzsávokat.fringsquad írta:így jól jön, h ő ott van a védők előtt.
HozzászólásSzerző: peadani » 2013. július 26., péntek 18:44
Azért hozták le, mert meghúzódott és Ancelotti nem akart kockáztatni.Am nem tudom mit vársz tőle amikor gyakorlatilag egyedül volt a középpályán, mert se Isco se Di Maria nem védekező játékos és most az egy dolog, hogy ott próbálgatta őket Ancelotti hiszen edzőmeccs megnézte, hogy nézne ki a dolog.fringsquad írta:illarrat nem hiába cserélték le még az első félidőbe, gyenge volt. nem is voltam eddig se tőle hasra esve, 40 millió kibaszott sok érte, 20at max. ha adtam volna érte. olyan érzésem lesz, h bukta lesz (nem leszek depis, ha tévedek)
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. július 26., péntek 18:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 26., péntek 13:32
Én elég kritikus szemmel nézegetem a gyereket,de így az előszenbon,a lyoni meccsen vállalható volt.Persze ettől több kell,sokkal több.Hát,ha úgy játszik,ahogy azt tette az előző idényben,vagy a két felkészülési meccsen,akkor szerintem párologhat jobbra-balra.![]()

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 26., péntek 13:26
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 26., péntek 13:23
pheco írta:Özil meg elpárolog a csapatból mi?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 26., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 26., péntek 13:20
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 26., péntek 13:17
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 26., péntek 12:51
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem