Spanyol bajnokság
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Spanyol bajnokság
Közben Soci meg a Sevilla patent kis meccset játszik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pedig ma szerintem nagy szenvedés várható...az Elche nagyon szívós lesz és nem hiszem, hogy könnyen adják majd a pontokat...tavaly is vért pisáltunk ellenük...Kerlon írta:Hát azért a Malaga ellen általában mi is izzadunk és a több gólos győzelmek ellenére se szoktak egyszerű meccseink lenni. Cikkibbnek érezném, ha ma este nem nyernénk egy szaros Elche ellen, mint egy malagai pont vesztéskor.
Hát azért a Malaga ellen általában mi is izzadunk és a több gólos győzelmek ellenére se szoktak egyszerű meccseink lenni. Cikkibbnek érezném, ha ma este nem nyernénk egy szaros Elche ellen, mint egy malagai pont vesztéskor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kerlon írta:a barca rúgott nekik 15-t 3 meccsen, csak nem kéne megszenvednünk ellenük
Az elcse az a csapat aki leginkább szétteszi a barcának, már jó ideje.
Nagyon remélem, hogy kiesnek a g*cibe.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ennyi erővel akkor legközelebb a malaga ellen hazain kikaphatunk mert a barca isKerlon írta:a barca rúgott nekik 15-t 3 meccsen, csak nem kéne megszenvednünk ellenük

a barca rúgott nekik 15-t 3 meccsen, csak nem kéne megszenvednünk ellenük
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
de kibaszott fontos lenne ma a 3 pont, pláne a tegnapi malaga bravúr után. az csak akkor ér vmit.
rohadtul remélem, h cristianon segített a schalke elleni gól és kicsit felszabadultabb lesz, de a szabadrúgásokhoz ne engedjék oda.
(tavaly mit leszenvedtünk az elche otthonában...
)
rohadtul remélem, h cristianon segített a schalke elleni gól és kicsit felszabadultabb lesz, de a szabadrúgásokhoz ne engedjék oda.
(tavaly mit leszenvedtünk az elche otthonában...

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
A Valencia eddig komoly idényt fut. Igaz, hogy meccs "előnnyel", de már befogták az Atleticot is... Viszont, ha a matracosok a BL miatt pontokat veszítenek, akkor még be is előzhetik őket.
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
...és készül a szobor...Realista24 írta:Cholo hosszabbít 2022-ig...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cholo hosszabbít 2022-ig...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Matyi írta:Az első videóban a Levante elleni meccsről vannak a bejátszások, ahol Suárez 67 percig nem is játszott, szóval nem miatta ment ki Messi a szélre.Messi nem alves miatt ment ki jobbra,meg montoya miatt,hanem suarez miatt,ha meg nem játszik az uru akkor messi megy be középre.
De általában játszik,akkor messi kihúzódik,ha meg nem játszott,akkor visszalépett és ment ki pedro....de mondom,kevés meccset néztem meg,így nem feltétlen mérvadó amit mondok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nincs pro licence, de Angliában végzett valamilyen edzőképzőt. Azt nem tudom, milyen magyar licence van.
Én szoktam nézni a videóit, nagyon jók, ajánlom a Realról készültet is. Ferenczi Attila is szokta őt dicsérni.
A videóban arral próbál rávilágítani, hogy LE egy új eszközt használ a védelmi vonal áttörésére. Amúgy van másik része is, azt is meg lehet nézni a blogján.
Blogja:
http://barniola.blog.nepsport.hu/
Én szoktam nézni a videóit, nagyon jók, ajánlom a Realról készültet is. Ferenczi Attila is szokta őt dicsérni.
A videóban arral próbál rávilágítani, hogy LE egy új eszközt használ a védelmi vonal áttörésére. Amúgy van másik része is, azt is meg lehet nézni a blogján.
Blogja:
http://barniola.blog.nepsport.hu/
Jesszusom, a figura pro licenszes? Nagyon éleslátású, és az összefüggések...R.M.C.F írta:Ki mutatja jól be? Mit? Hogy LE kitette messit jobbra? Hogy a jobb bekkek ezért nem adnak be annyit?gkovi írta:Barcelona támadójáték
Itt nagyon jól bemutatja, hogy miben változtatott Enrique a szezon első feléhez képest a támadójátékban.
Nem vitázom,mert a süldő valószínű barcás és minden barca meccset megnéz,én meg láttam ebben az évben 99 percet.........pffff.
Messi nem alves miatt ment ki jobbra,meg montoya miatt,hanem suarez miatt,ha meg nem játszik az uru akkor messi megy be középre.
De mondom,ez bajusznélküli valószínű minden meccset megnéz,így nehéz vele vitázni,de az összefüggések nálam nem állnak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja, de ez várható volt, kérdés, hogy mit akar a kölök. A Valencia persze, hogy mindent meg akar tenni azért, hogy paradjon. Paconak is 80 a kivásárlási ára már.Toti írta:nédda, csokoládénak igaza lesz.Realista24 írta:Gayának új szerződést akarnak adni, öt évre, évi bruttó 3 milliós fizetéssel, most 250ezer, ha jól olvasom. Kivásárlási árát 80 millió körülire akarják emelni.
Pérez kivár.
pedig jó lenne a gyerek itt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nédda, csokoládénak igaza lesz.Realista24 írta:Gayának új szerződést akarnak adni, öt évre, évi bruttó 3 milliós fizetéssel, most 250ezer, ha jól olvasom. Kivásárlási árát 80 millió körülire akarják emelni.
Pérez kivár.

pedig jó lenne a gyerek itt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gayának új szerződést akarnak adni, öt évre, évi bruttó 3 milliós fizetéssel, most 250ezer, ha jól olvasom. Kivásárlási árát 80 millió körülire akarják emelni.
Pérez kivár.
Pérez kivár.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ennyire rég basztak föl reggel, a buszon egyik ismerősöm elkezdte ütni a tegnapi Chelsea-t,amit adtam,én mondtam hogy atletico2,majd elkezdte sz*pni Simeone-t,mert ők letámadnak,PRESSZINGELNEK,és nem tolják hátra a védelmüket.
Bocs,ezt le kellett írnom,mert esküszöm tönkre tette a reggelemet..
Bocs,ezt le kellett írnom,mert esküszöm tönkre tette a reggelemet..

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Az első videóban a Levante elleni meccsről vannak a bejátszások, ahol Suárez 67 percig nem is játszott, szóval nem miatta ment ki Messi a szélre.Messi nem alves miatt ment ki jobbra,meg montoya miatt,hanem suarez miatt,ha meg nem játszik az uru akkor messi megy be középre.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ki mutatja jól be? Mit? Hogy LE kitette messit jobbra? Hogy a jobb bekkek ezért nem adnak be annyit?gkovi írta:Barcelona támadójáték
Itt nagyon jól bemutatja, hogy miben változtatott Enrique a szezon első feléhez képest a támadójátékban.
Nem vitázom,mert a süldő valószínű barcás és minden barca meccset megnéz,én meg láttam ebben az évben 99 percet.........pffff.
Messi nem alves miatt ment ki jobbra,meg montoya miatt,hanem suarez miatt,ha meg nem játszik az uru akkor messi megy be középre.
De mondom,ez bajusznélküli valószínű minden meccset megnéz,így nehéz vele vitázni,de az összefüggések nálam nem állnak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az írásomra reagáltál,ezért gondoltam...de ha félre èrtelmeztem...bocsáss megCS0ki írta:Ha nem kötöd te trófeákhoz, akkor miért "bocsássak" meg, hiszen ezek szerint nem neked szólt,amit írtam?Már megbocsáss,nem én kötöm trófeákhoz,(én konkrétan leszarom azt is ha nem nyerünk semmit,csak azt a focit játsza a csapat,ami szórakoztat),hanem szerintem Perez.

LEGIO PATRIA NOSTRA